hastayım sanırım ben

Kendime saygım yok demek ki.
Atamıyorum atlatamiyorum.
Çevremde kiler çivi ciyi söker diyor. Ama asla hayatım da kimseyi istemiyorum sokecegini de dusunmuyorum zaten

Özlemeyi bırak, böyle 5 para etmez birini baştan nasıl sevdin? Nasıl 4 yıl bu ilişkiyi yürüttün? Aileden bir sevgi açlığın mı var, yoksa özgüvensizlik mi? kendini mi sevmiyorsun, beni kimse sevmez diye mi düşünüyorsun?

Acil bir uzmanla konuş. İçini dök. İnşallah bu tipe geri dönmezsin bir şekilde.

Geçer elbet efendim.. Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı parçalar geçer; Ama mutlaka geçer. Oğuz Atay

Hayatta hiçbir şey senden değerli değil. Eşim bir keresinde bana saf olma dedi diye ortalığı karıştırdım dediğine diyeceğine bin pişman oldu ileri gitsem terk bile edebilirdim. O insan sana orsp. Dedi ve sen diyorsun ki içim sıkılıyor oldu madem bu şekilde gidersen daha çok için sıkılır. Yapmayın şunu ya karşı tarafı vazgeçilmez kılmayın insanlar nelerden nelerden vazgeçiyor dönüp gidiyor kendine gel lütfen bugün sana bu sözleri söyleyen yarın neler neler yapar ne demek ben isteyince arayacaksın ya ne demek bu konuya çok kızdım. O adama asla geri dönme asla birlikte olma asla kendine bir bayan olmanın dışında bir insan olarak bu kötülüğü yapma.

alışkanlık ve hatta bağımlılığa dönüşmüş.. bu sağlıksız düşüncelerinizden bir an önce kurtulup oh be diyeceğiniz günler inşallah yakındır.

Kendime saygım yok demek ki.
Atamıyorum atlatamiyorum.
Çevremde kiler çivi ciyi söker diyor. Ama asla hayatım da kimseyi istemiyorum sokecegini de dusunmuyorum zaten
Canım tam anlayamadım ama tahminimce piskopat biri
Bak benzeri başımdan geçti
Nişanlandım hatta
O kadar uzun hikayeki
Ben de yaptığı anormalliklerden sora ailemden gizli barışmıştım
Yaptıklarını anlatsam deli dersin bana
Ve ben de kötü olduğunu bile bile özlüyordum aşıktım
Allah kurtardı beni
Lütfen kendine gel
Atlatacaksın
Zor olucak ama geçicek

O.. Pu dediden sonrasini okumadim. Lutfen kendine gel, sosyal yonunu guclendir, bir hobi bul, kurslara git, hayvan besle. Bu ask diyemeyecegim saplantidan vazgec.

Bu yalnızca alışkanlık canım
Sigarayı bırakmak gibi düşün
Zararlı biliyorum bitirmem lazım ve bu krizler geçecek :)

Zaman ver. Illaki üzüleceksin. 4 sene kolay değil. Ama geçecek. Biraz sabret ve hayatını kurtar bence. Yoksa çok çok pişman olursun

Hiç bir acı ilk günkü kadar taze kalmaz, ilk günkü gibi acıtmaz. En kötü gününü düşün mesela, şu anda aynı acıylamı hatırlıyorsun o anı. Klişe olacak ama zaman nelere iyi gelmemişki. Önüne bak. Karşına çıkan fırsatları değerlendir ve seni gerçekten hak eden birisini al hayatına. Lütfen seni bu denli değersizleştiren bi asalaktan kurtulduğu için kendine kızma. Sevin mutlu ol nefes al. Geçecek bitecek ve bittiğinde iyki diyeceksin.

Psikolojik baskı var duygusal siddet var hakaret var evlenip dayak yemek istiyorsan bir o eksik valla ben senin adına sevindim bunu kendine yapma emin ol daha iyilerine layıksın böyle acı çek daha iyi çünkü geçecek ve ozaman anlayacaksın nekadar doğru iş yaptığını

Sakın bu adama dönme onu özledikce sana söylediklerini yaptıklarını aklına getir.hemen unutamazsın ama özlemin sevgin zamanla azalır ve biter.faydası olur mu bilmem ama kendimden örnek vereyim. senin sevgilinin yaptıklarının hiçbirini bana yapmayan adamdan sorumsuz oldugu için ve birkac sorunumuz olduğu için ayrıldım hem de severek ayrıldım.çünkü biliyordum ki evlenirsem mutsuz olacağım üzülecegim. Aşk sevgi özlem... evet güçlü ve de güzel duygular ama emin ol zamanla geçiyor.

Son düzenleme:
Sana gorucu geldiginden bu adamin nasil haberi oluyor? Sen calismazken ikinci hesabi da sen ode diyen birinden ne bekliyorsun ki calissan bile bir kadina bu soylenmez. Ben istedigimde sadece senle gorusurum diyen biri icin kendini sey gibi hissettigin olmadi mi hic? Kafamda deli sorular

Bu ne yahu hep emir,hep direktif.Öyle olur,böyle olacak...oldu paşam ben zaten senin kölendim deseydin.Allah sizi kurtarmış gidin sadaka verin.Dualar her kapıyı açar,tutku bir hastalıktır arınmak zaman alır.Hep mutlu ol İnşallah

Kaç kurtar kendini zindandan çok pişman olursun önüne bak ilaç mılaç bir sver gücünü içinde bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…