Hastayım, yastayım.

Eskiden bende çok çok ağlar rahatlardım ..

şimdi biri ölse bile 1 kere ağlarım sonrası hep hasta olarak geçer bogazlarim şişer yüzümü sivilce basar yatak dosek yatarım ağlamak büyük bir nimet ..!

Burcunuz ne kendimi gördüm bir an

Ayni ben ya..esim 7.5 yilda agladigimi ya 1 ya 2 kere gormustur...kendim dahi olsam aglayamam bogazimda kalir o aglama halim,esim de tersine bir sulu gozdur erkek hali ile...tamamen yapi ve yasanmislik meselesi

Siz güçlü durmaya çalıştıkça bedeniniz ruhunuz kalbiniz isyan ediyor bence

. Ve oturduğum yerde 4 gündür üst üste ezanlar okunduğunu duyuyorum.
Nasıl yani? Gaipten mi duyuyorsunuz

Valla hiç içime atamam, oturur hüngür
hüngür bağıra bağıra ağlarım. Güçlü olmak adına kendinize zulmediyorsunuz.
O anların birinde bir kere bırakıp, doyasıya ağlamayı deneyin.

Malesef bi cozumu yok hadi sarilalim

Ben üzülünce hemen ateşim cikar. Hele ağlayım...hemen 40 derece olur. Çocukken anneme karşı silah olarak kullanirdim.
Lütfen üzmeyin kendinizi... son zamanlarda cok duygusal oldum. Son 5 hafta içinde 3 yakinimdan kanser haberi aldım. Hepsi genc. En yaşlısı 42. Hepsinin ortak noktasi fazla düşünme ve stress. Keni

Doğru söylüyorsunuz, teşekkür ederim. Ben de korkmuyor değilim bu fazlaca düşünmekten.

Gaipten duymuyorum tabi ki. Dışarıdan geliyor ses. O kadar uzun zaman yalnızca oturup kalkamıyorum anlamında, bugün oturduğum yerde öğlen, ikindi ve akşam ezanları okundu mesela.

Ama kalktım şimdi, no problem. Fazla mükemmeliyetçilik gibi huylar da tetikliyor bunu.

Mutfağa baktığımda mesela, bir tek dağınıklık ortadan kalksın, yarım saatte evi yoluna sokarım diye bakmıyorum. Normalde benim bir haftalık yemek menüm bile az çok bellidir hafta başından. Oğlumun üç hafta SOnraki sınavlarının Çalışmalarına daha başlamamış olmak bile rahatsız ediyor o tezgahı gördüğümde. Toplu bir proje gibi görüyorum. Hepsini yapamıyorsam, hiçbirini yapmıyorum.

Böyle 3/4 gün sarkınca diğer bütün işler birbirinin içine girip çorba halini alıyor.

Kıymet verdiğim İnsanlardan da aynı mükemmeliyet ve hassasiyet beklentisi herhalde beni bu kadar etkileyen. Yani iş olarak olmasa da, niyet olarak.

Siz bunu da atlatirsiniz eminim ama kendinizi cok yipratmayin en azindan tek başınayken ağlayıp rahatlayabilirsiniz

Yapi meselesi bence.. bende herseye aglayabilirim. O da iyi degil

saydığın şeyleri hep severim serebah ım :)
Allah tan bende kilolu değilim
üzgün kızgınken hiç iştahım olmaz yiyemem
ama ağlama bol malesef

bir arkadaşımla falan da tartışamam malesef ağlarım elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…