Hastayken ilişki

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
48
38
Kızlar günaydın cook önemli birsey soracağım eşim 2 gündür bogaz enfeksiyonu geçiriyor ama ovulasyon yüzünden antibiyotik vermiyorum kullanmıyor merak ettiğim esiniz hastayken ilişki yasadiginizda gebe kalip kalbi durdugu yada vs.biseyler basiniza geldimi kimilerine bu soru cok sacma gelebilir ama mantıklı düşündüğünüzde bozuk sperm kalitesiz sperm olabilir çünkü bu enfeksiyon sperme geçme ihtimali vardır diye düşünüyorum bilmem yanılıyor muyum?

Esim yine birgun boyle hastayken iliski olmuştu ve o da Allahin hikmeti tuttu antibiyotik kullanıyordu 8 haftada kalbi durdu kurtaj oldum doktor ilaclarin etkin olabileceğini söyledi aklima takildi şimdide tersini düşünüyorum bu sefer ilac almıyor ama hastalikli midir? 2 kaybın olunc enn ufak birseyi bile takıntı haline getiriyirsun malesef

Günaydın canım benim de 2 kaybım var ama birinde çok ilaç kullanımım olmuştu farkında olmadan ikincisinde hiç ilaç almamıştım. Şimdi de 36 haftalık hamileyim başından beri tedaviler iğneler ilaçlarla gitti hamileliğim ve antibiyotik tedavisi de gördüm bebek düşünüyorum dediğin andan itibaren folik asite başla hemen ben öyle yaptım. Rabbim isteyince oluyor bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim canim benimde bahsettiğim gibi esim antibiyotik kullandığı ay hamile kaldim 3 hafta sonra sonlandi doktor kromozom bozuklugundanda olmuş olabilir dedi ilacada bağladı rabbim biliyor vakti zamanini bu ay korunmayi bıraktık hasta olmayan esim 3 4 gündür hasta aşırı sinirlerim bozuluyor bu seferde soru isareti oluyor aklimda acaba mi diye

Allah karnindaki bebisini size bağışlasın Saglicakla kucağına alasin insallah birdahada yasatmasin Rabbim

Bu arada folik asite 1 ay once başladım bazi şeyleri planliyorsun olmuyor malesefhic hesapta olmayan şeyler ister istemez kızıyorum hastalanacak bu ayimi buldun diyesanki bilerek hasta olmuş gibi

Allah karnindaki bebisini size bağışlasın Saglicakla kucağına alasin insallah birdahada yasatmasin Rabbim
Amin canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallah dediğim gibi folik asite başla hemen birde af buyur ben hiç ilişki dönemi vs hesaplamadım burda öğrendim öyle bişey olduğunu sadece ilişkiden sonra kalkma ve tuvalete gitme hemen ayaklarını yüksek bi yere daya biraz bekle Allah ım o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin bu ay

Bende bu zamana kadar hic hesaplamadim buradan okudugum bildiğim kadariyla ovulasyon testi sipariş ettim onuda zaten tam bilmiyorum soruyorum pko var bende tam ne zaman yumurtlama oluyor kestiremiyorum karambole iliski oluyordu garantileyim dedim bu seferde esim hasta oldu tam zamaninda 1 ay daha mi beklesem diyorum kafamda cevaplayamayacagim sorular bir kurtaj bir dis gebelik o kadar korkum var ki bir tarafim cok istiyor diger tarafim ayni seyleri yasamaktan korkuyor endise korku hepsi var sen hamilesin derler ya kabul olur hamilelerin istemesi duasi benim icinde dua edermisin?Bende hamile kalayım ve devam etsin saglicakla kucagima alayim

Allah kimseye evlat acısını tatırmasın bende 37 haftalık hamile olduğum halde ya bişey olursa diye korkuyorum iki haftam kaldı son allah herkese nasip etsin tonton bi bebiş

Allah kimseye evlat acısını tatırmasın bende 37 haftalık hamile olduğum halde ya bişey olursa diye korkuyorum iki haftam kaldı son allah herkese nasip etsin tonton bi bebiş
Alla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bizler icinde dua et nolur

Her zaman allah hiç bi kadını zor durumda bırakmasın inşlh bi bohça bu allah sardı kendiside açıyo ama ister istemez içimizde tedirginlik oluyo

Allah hiç birimizi darda koymasın

Esimi gectim ben kendim antibiyotik kullandigim donemde hamile kaldim. Su ana kadar bir sorun cikmadi dogumda gorecez artik rabbim vermesin de bi saglik sorunu varmi yokmu :) insallah sagliklidir ama, bunun ilacla felan alakasi yok bencr allah ne kismet ettiyse onu yasiyorsun

Bu kadar sık eleyip ince dokumayın, biraz tevekkül lazım...

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Kızlar bu arada ben Mayista hamile oldugumu öğrenmiştim yani bahsettiğim ay hamile kalmışım ama malesef kimyasal gebelik yaşadım o ay korunma surem geçen hayirlisi

Bence hastalıktı antibiyotikti hiç bişey düşünme eskiler hesap kitapmı bilirmiş nasibi varsa dünyaya gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…