- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Benimki 36 haftalık hamileyim beni bırakıp hasta babasına gitti başka şehre ! ve ben gece ateşler içinde ağrılar içinde geçirdim ertesi gün erken gel dememe rağmen dörtte geldi ve bir çocuğum daha var yanımızda kimse yok . Haline şükret demeye geldimİyi akşamlar kızlar.Cok kötü grip olmuşum dokuluyorum esim çocuğu anneme götüreyim dinlen dedi sonra gittiler ordanda pikniğe gitmişler. Kaç saat beni aramadı onunda işine geldi bence gezmek insan hastayken karısının yanında olmaz mı ben mi kaprisliyim ve şuan çok üzgünüm
Dun hastaliktan kiriliyordum, eşimde nobetteydi, keske benim eşimde bebeklerimizi alip piknige gidebilseydi.İyi akşamlar kızlar.Cok kötü grip olmuşum dokuluyorum esim çocuğu anneme götüreyim dinlen dedi sonra gittiler ordanda pikniğe gitmişler. Kaç saat beni aramadı onunda işine geldi bence gezmek insan hastayken karısının yanında olmaz mı ben mi kaprisliyim ve şuan çok üzgünüm
Aramama durumu biraz sıkıntılı,hadi iyi düşünelim belki de uyuyorsunuz diye aramadı uyandırmak istemedi.Kotu düşünmeyin iyileşmeye bakın, geçmiş olsun.....İyi akşamlar kızlar.Cok kötü grip olmuşum dokuluyorum esim çocuğu anneme götüreyim dinlen dedi sonra gittiler ordanda pikniğe gitmişler. Kaç saat beni aramadı onunda işine geldi bence gezmek insan hastayken karısının yanında olmaz mı ben mi kaprisliyim ve şuan çok üzgünüm
Kaprisli değilsin de, alıngan dönemindesin diyelimİyi akşamlar kızlar.Cok kötü grip olmuşum dokuluyorum esim çocuğu anneme götüreyim dinlen dedi sonra gittiler ordanda pikniğe gitmişler. Kaç saat beni aramadı onunda işine geldi bence gezmek insan hastayken karısının yanında olmaz mı ben mi kaprisliyim ve şuan çok üzgünüm
Haklısınız galiba tesekkur ederimya valla ben zaten uyuyamayan bir insanım
evde giren çıkan biri olunca bile batıyo -ki evde çocuk yok
ben istiyorum ev sessiz olsun, perdeyi bile kapatayım yatayım -genelde üstüne bir de migrenim tutar, kimseye tahammülüm olmaz. telefona televizyona hiçbir şeye bakamam.
ben hastayım diye adamı da evde tutmak istemem ben mesela -evli değilim, erkek arkadaşım evcimen değildir dışarıyı sever. gitsin yani çocuk da varmış onu da eğlesin.
tabi hani hastalık var hastalık var, grip için bence naza kaprise gerek yok başucuna yeterince meyve su ilaç vs bırakırsın, zaten olayı istirahat. yatacak yani.
ha ama kriz geçirebilecek havale geçirebilecek vs. bir hasta olsa durum başka.
Buda farklı ve haklı bi bakış açısı.Cocuk olmadan yani kendi keyfi için gtse kıyamet kopardiŞunu normal gören kadınların kaçı kocası hastayken ailesi ile pikniğe gidiyor merak ediyorum.
Muhtemelen çocuğunuz yok. Evde çocuk varken istediği kadar baba ilgilensin, çocuk gene de anne der. Şahsen eşim evde hastaysa rahat yatması, ses olmaması için ben giderim. Hiç bir şey yapamıyorsa yemek sepetinden söyler yemek yer, rahat yatarŞunu normal gören kadınların kaçı kocası hastayken ailesi ile pikniğe gidiyor merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?