Hastayken tek bırakılmak

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi akşamlar kızlar.Cok kötü grip olmuşum dokuluyorum esim çocuğu anneme götüreyim dinlen dedi sonra gittiler ordanda pikniğe gitmişler. Kaç saat beni aramadı onunda işine geldi bence gezmek insan hastayken karısının yanında olmaz mı ben mi kaprisliyim ve şuan çok üzgünüm

Benimki 36 haftalık hamileyim beni bırakıp hasta babasına gitti başka şehre ! ve ben gece ateşler içinde ağrılar içinde geçirdim ertesi gün erken gel dememe rağmen dörtte geldi ve bir çocuğum daha var yanımızda kimse yok . Haline şükret demeye geldim

Dun hastaliktan kiriliyordum, eşimde nobetteydi, keske benim eşimde bebeklerimizi alip piknige gidebilseydi.

Aramama durumu biraz sıkıntılı,hadi iyi düşünelim belki de uyuyorsunuz diye aramadı uyandırmak istemedi.Kotu düşünmeyin iyileşmeye bakın, geçmiş olsun.....

Evet geçmiş olsun ..
Çocuğa değişiklik olsun diye belki piknik fikrini düşünmüş olabilir. Ama evde olupta size bi çorba yapıp mandalina limon suyu sıkıp öyle yardımcı olabilirdi . Çocuğu da evde oyalayabilirdi
Mesela benim eşim halim olmadığında usuttugumde genelde kahvaltı hazırlar sabah sonra ıhlamur yapıp getirir.

Belkide eşlerin durumuna huyuna göre
belli oluyordur sonra yaptigim yorum yanlis anlaşılmasin yani benim ki yapıyor yeri gelince yardımcı oluyor. ☺

Kaprisli değilsin de, alıngan dönemindesin diyelim 38 haftalık hamileyim ve hastayım. dün kocamı bir davete yolladım. Bugün de ara ara bir şey ister misin diye sordu ama kahvaltı hazırlamak dışında yaptığı bir şey yok hani sorunca da insan sinir oluyor, sormak yerine kalk yap diyor insan içinden gerçi yüzüne de söyledim; o şimdi benden daha hasta, sırtı ağrıyormuş

Hastayken eşim çocuğum olabildiğince uzağımda olsun isterim onlara bulaştırmamak için. Odamı da tuvaletimi de ayırırım. Ne güzel çocuğunuzu alıp vakit geçirmişler. İyi misin birşeye ihtiyacın var mı diye aramadıysa eksik yapmış.

bence de sizi düşündüğü için olabildiğince dışarıda vakit geçirmeye çalışmış, eee o arada da çocukla ilgilenmekten fırsat bulamamış olabilir ya da uyuduğunuzu düşünerek rahatsız etmek istememiş olabilir

bence boşuna alınganlık yapmayın, keşke ben de hasta olduğumda eşim de alıp çocukları çıksa dışarıya da gerçekten dinlenebilsem

yukarıda Allah var inkar edemem, ben hastayken çocuklarla ilgilenmeye çalışır ama evde oldukları sürece ve çocuklar benimle olmaya çok alışkın oldukları için tam anlamıyla dinlemem hiç.

ya valla ben zaten uyuyamayan bir insanım
evde giren çıkan biri olunca bile batıyo -ki evde çocuk yok
ben istiyorum ev sessiz olsun, perdeyi bile kapatayım yatayım -genelde üstüne bir de migrenim tutar, kimseye tahammülüm olmaz. telefona televizyona hiçbir şeye bakamam.

ben hastayım diye adamı da evde tutmak istemem ben mesela -evli değilim, erkek arkadaşım evcimen değildir dışarıyı sever. gitsin yani çocuk da varmış onu da eğlesin.

tabi hani hastalık var hastalık var, grip için bence naza kaprise gerek yok başucuna yeterince meyve su ilaç vs bırakırsın, zaten olayı istirahat. yatacak yani.
ha ama kriz geçirebilecek havale geçirebilecek vs. bir hasta olsa durum başka.

Haklısınız galiba tesekkur ederim

Şunu normal gören kadınların kaçı kocası hastayken ailesi ile pikniğe gidiyor merak ediyorum.
Muhtemelen çocuğunuz yok. Evde çocuk varken istediği kadar baba ilgilensin, çocuk gene de anne der. Şahsen eşim evde hastaysa rahat yatması, ses olmaması için ben giderim. Hiç bir şey yapamıyorsa yemek sepetinden söyler yemek yer, rahat yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…