Hastayken tek bırakılmak

Muhtemelen çocuğunuz yok. Evde çocuk varken istediği kadar baba ilgilensin, çocuk gene de anne der. Şahsen eşim evde hastaysa rahat yatması, ses olmaması için ben giderim. Hiç bir şey yapamıyorsa yemek sepetinden söyler yemek yer, rahat yatar
Evden çocukla gitmek başka, ailesi ile piknik keyfi yapmak başka.

Evden çocukla gitmek başka, ailesi ile piknik keyfi yapmak başka.
Evden çıktıktan sonra ne farkeder. Ha ailesi ile pikniğe gitmiş ha avmye, ha parka. Sonuçta evde değil. Tahmin ettiğim gibi çocuğunuz yok muhtemelen evli bile değilsiniz. Ne diyim bekara karı boşamak kolay derler

Evde olsa sana ne yapacak vur kafanı yat ben hasta hasta çocuk bakıyorum kovit oldum kucağımda 15 günlüktü oğlum hiç uyuyamadım çok zor iyileştim herşeyi sorun görmeyin geçmiş olsun

Hasta olduğum zaman asla ilgi beklemem. Herkes beni unutsun; kimse bana dokunmasın, benimle konuşmasın ve bir köşede iyileşeyim isterim. Hatta hasta olan yakınlarımı çok sık aramam tam da bu sebeple. Bu yüzden çok trip yemişliğim vardır, bilmiyorum belki de tuhaflık bendedir.

Bu sebeple, kocanızın yaptığında herhangi bir sorun görmüyorum. Uzun saatler yoktuysa belki bi mesaj atabilirdi yoklamak babında ama sizinki biraz hastalık alınganlığı gibi geliyor bana.

Back
X