- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi minamina88
-
Benzer durumu bende yaşıyorum ne dedi size psikologCevabınız için teşekkür ederim.. Suçluluk ve utanç üzerine yoğunlaşma nasıl oluyor? Yani travma gibi mi tam anlayamadım.. Psikoloğa gidiyorum, 3 seans aldım, iyi gibi oldum ama en ufak bir belirtide yine hortladı.. Özellikle bi kaç günden fazla devam eden belirtiler çok korkutuyor beni. Artık çok yoruldum bu durumdan
Henüz daha çok başındayım, negatif düşüncelere ve kaygılara mesafe koymayı öğreneceğiz dedi.. Ama nasıl olcak bilmiyorum maalesef.. Bende son 1 senedir çok arttı, kaç kez doktora gittim belli değil.. Basit kan tahlilinden önce bile uyuyamadım ya bişe çıkarsa diye.. Çok yıprandım gerçekten.Benzer durumu bende yaşıyorum ne dedi size psikolog
Anksiyete yasıyorsunuz. Psikiyatriden yardım alın.Kızlar merhaba,
bende inanılmaz derecede hastalık, özellikle kanser, korkusu var.. En ufak belirtide hemen en kötüsünü düşünüyorum, sürekli semptom arıyorum bedenimde, en normal belirtilerden bile korkup kasılıyorum.. Kasıldıkca daha çok ağrım oluyor ve daha çok korkuyorum. Artık cidden bunaldım, böyle olan var mı?
Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz bu durum ile?
Ben böyleyimKızlar merhaba,
bende inanılmaz derecede hastalık, özellikle kanser, korkusu var.. En ufak belirtide hemen en kötüsünü düşünüyorum, sürekli semptom arıyorum bedenimde, en normal belirtilerden bile korkup kasılıyorum.. Kasıldıkca daha çok ağrım oluyor ve daha çok korkuyorum. Artık cidden bunaldım, böyle olan var mı?
Ben varım internetten araştırma yapmıyorum ne olursa olsun bazen elim gidiyor ama tutuyorum kendimi siz de yapmayın tamamen geçmedi ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorumKızlar merhaba,
Fiziksel belirtiler yaşıyor musunuz?Ben varım internetten araştırma yapmıyorum ne olursa olsun bazen elim gidiyor ama tutuyorum kendimi siz de yapmayın tamamen geçmedi ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum
evet. sırt ağrısı, bel ağrısı, gerilim tipi baş ağrısı.. aslında hepsi stresden dolayı kas kasılmalarına bağlı ağrılar.. Ama ağırdıkca ben daha çok stres yapıp daha çok kasılıyorumFiziksel belirtiler yaşıyor musunuz?
Gerilim tipi baş ağrısı sizde neler yapıyor?evet. sırt ağrısı, bel ağrısı, gerilim tipi baş ağrısı.. aslında hepsi stresden dolayı kas kasılmalarına bağlı ağrılar.. Ama ağırdıkca ben daha çok stres yapıp daha çok kasılıyorum(
şuan bile inanılmaz derece de sırt ağrısı çekiyorum
Gerilim tipi baş ağrısı sizde ensede Ağrı ve sersemlik yapıyor muydubaşım inanılmaz çok ağrıyor, etrafında sanki bi bant var ve sıkıyor.. Onun dışında şakaklarım da batma oluyor.. Baş ağrım o kadar yeni ve değişikdi ki, tümör sandımDr kas kaynaklı diyince bi tık rahatladım.. salınca geçti zaten o ağrı.. şimdi sırtım çok ağırıyor, onada kas spazmı dedi dpktorum..
sizde nasıl belirtiler var?
Boynumun sağ tarafında ağrı var bazen de ensemde şakaklarda ve alın kısmında baskı tarzında Ağrı var tutunca sersemlik yapıyor.degisken ağrılar da varbaşım inanılmaz çok ağrıyor, etrafında sanki bi bant var ve sıkıyor.. Onun dışında şakaklarım da batma oluyor.. Baş ağrım o kadar yeni ve değişikdi ki, tümör sandımDr kas kaynaklı diyince bi tık rahatladım.. salınca geçti zaten o ağrı.. şimdi sırtım çok ağırıyor, onada kas spazmı dedi dpktorum..
sizde nasıl belirtiler var?
benim de enseden başlayıp başımın üst tarafına doğru çekiliyordu ağrı.. sanki bıçak saplanıyordu birde.. dr zaten boynun beton gibi dedi, ağırması çok normal dedi..Jacobson kas gevşetme egzersizi önerdi, anksiyeteye karşı çok iyimiş.. Ama ben bir türlü fırsat bulup yapamadım. Reformer pilates yapıyordum, o çok iyi geldi..Gerilim tipi baş ağrısı sizde ensede Ağrı ve sersemlik yapıyor muydu
Evet yaşıyorum midemde sırtımda göğsümde ağrı… hatta az önce birden göğsüme ağrı girdi kalbim çarpmaya başladı bıktım bıktım…Fiziksel belirtiler yaşıyor musunuz?
Geçmiş olsun Allah şifamizi versin.cok zor gerçekten çok sıkıntı yaşıyor insan hayat kalitesi sıfırEvet yaşıyorum midemde sırtımda göğsümde ağrı… hatta az önce birden göğsüme ağrı girdi kalbim çarpmaya başladı bıktım bıktım…