- 28 Ocak 2009
- 34.467
- 57.927
- 1.123
Dışarıya aramalara mı kapatmış yani telefon kesik olmasınBen başka telden aradım çünkü 444 lü hattı bile arayamıyordum. Belki ondan bilgi vermedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarıya aramalara mı kapatmış yani telefon kesik olmasınBen başka telden aradım çünkü 444 lü hattı bile arayamıyordum. Belki ondan bilgi vermedi
Dısarı içeri hepsine bacım =) ağlanacak halime gülüyorumDışarıya aramalara mı kapatmış yani telefon kesik olmasın
Sen arayamadigin için bilgi alamiyon.. sadece giden aramalara mi kapalı gelen aramalar da dahil mi.. faturayı odememissen olabilir ama bunun için de bilgi verirler mesaj yoluyla.. faturanizn ödeme tarihî geçti borç şu .. Şu zaman içinde odemezseniz hattıniz giden aramalara kapatilacaktir diye.. onun dışında eşin yapsa neden sadece giden aramalara kapatsinBen başka telden aradım çünkü 444 lü hattı bile arayamıyordum. Belki ondan bilgi vermedi
Başka telden olmaz ki zaten.. kullandığın telefondan hangi hattı kullanıyorsan onun musteri hızmetleri nosunu arayacan... yani kullandığın numaradan arayacaksin ki kullanıcı olarak bilgi versinlerBen başka telden aradım çünkü 444 lü hattı bile arayamıyordum. Belki ondan bilgi vermedi
Olabilir benim ki Turkcell o yüzden Turkcell için bahsettim.. Türk telekom da nasıl bilmiyorumTürk Telekom ozman baya sınırlayıcı
Yani hem gidene hem gelene.. oncesinde bi güvensizlik mi var..Giden değil gelenede kapalı. Hayır neden tamamen kapatmanış. Belli amacı burnum sürtsün
Canım mesaj gönderdiler ama o numaraya şifre verdim onlara o şekilde sadece kısıtlama gelmiş dediBaşka telden olmaz ki zaten.. kullandığın telefondan hangi hattı kullanıyorsan onun musteri hızmetleri nosunu arayacan... yani kullandığın numaradan arayacaksin ki kullanıcı olarak bilgi versinler
Anladım o zamn eşinle konuş derdi neymiş bariiCanım mesaj gönderdiler ama o numaraya şifre verdim onlara o şekilde sadece kısıtlama gelmiş dedi
O zaman hat tamamen iptal olmuş olmuyor mu.Dısarı içeri hepsine bacım =) ağlanacak halime gülüyorum
Hayır tabiki de bayanlar konu farklı burnum sürtsün paramda yok ya ona muhtaç olayım falan filan asla güvensizlik yok onun bana karşıYani hem gidene hem gelene.. oncesinde bi güvensizlik mi var..
Yok işte bide bu çıkmış ya.. KISITLAMAO zaman hat tamamen iptal olmuş olmuyor mu.
Mesaj atabiliyor musun online işlemlere girmek için eger sms atılıyorsa online işlemlere girmeyi dene belki oradan halledebilirsin çağrı merkezine gerek kalmadan.Yok işte bide bu çıkmış ya.. KISITLAMA
Yok canım ya atamıyorum malesef neyse yaptı yapacağını sonumuz hayrolaMesaj atabiliyor musun online işlemlere girmek için eger sms atılıyorsa online işlemlere girmeyi dene belki oradan halledebilirsin çağrı merkezine gerek kalmadan.
Anladım. . Benim ki onu yapamaz maaşı ni getirir borçları ayırır oderiz.. kalanı bana verir sonra harçlık ister veririm.. Maaş da ortak hesabınızı yapın herseyiniz beraber olsun.. Acil birsey olsa biryeri arayamazsin çok kötü.. o ne biçim burun surtmek...Hayır tabiki de bayanlar konu farklı burnum sürtsün paramda yok ya ona muhtaç olayım falan filan asla güvensizlik yok onun bana karşı
Malesef böyle bizde ve suan ayrıyız sateb boşanma eşiğindeyim hakkımızda hayırlısıAnladım. . Benim ki onu yapamaz maaşı ni getirir borçları ayırır oderiz.. kalanı bana verir sonra harçlık ister veririm.. Maaş da ortak hesabınızı yapın herseyiniz beraber olsun.. Acil birsey olsa biryeri arayamazsin çok kötü.. o ne biçim burun surtmek...
baştan soylesene ayrı olduğunuz için adam seni zor durumda bırakmaya çalışıyo.. kendi dw arayamouo seni tabi..sebeplerin ne bilmiyorum ama iyi dusinMalesef böyle bizde ve suan ayrıyız sateb boşanma eşiğindeyim hakkımızda hayırlısı
Hata alacak parası yokmusGit kendine faturali faturasiz fark etmez yeni hat al hemen