Hı hı hemen bazen hayatlar klavye den yazdığımız kadar kolay değil yeni bir hat 60 TLGit kendine faturali faturasiz fark etmez yeni hat al hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hı hı hemen bazen hayatlar klavye den yazdığımız kadar kolay değil yeni bir hat 60 TLGit kendine faturali faturasiz fark etmez yeni hat al hemen
Açık hatlar var canım daha ucuz oluyor diye biliyorum ama cocuk varmı bu arada..Hı hı hemen bazen hayatlar klavye den yazdığımız kadar kolay değil yeni bir hat 60 TL
Hanimefendi ben paranızin olmadığıni nerden bilebilirim ki?konunuzda belirtmemissiniz.Hı hı hemen bazen hayatlar klavye den yazdığımız kadar kolay değil yeni bir hat 60 TL
Saten durumu yok babamın hem canı sağolsun ben kendim halledicem İnş ya kökten biticek ya bu hallerinden vazgeçecekEvet var 1 buçuk yasında babam sağolsun masraflarımızı karşılar ama nereye kadar tabi o yüzden hattı kapattığını bile söyleyemedim
İşte gitsen çocuğa bakacak kimse yokmu.. Allah bagislasin bu aradaEvet var 1 buçuk yasında babam sağolsun masraflarımızı karşılar ama nereye kadar tabi o yüzden hattı kapattığını bile söyleyemedim
Evet.ben fikir verdim konusunda belirtmedigi icin.butun yorumlari okumadigim icin ayrica : )Hata alacak parası yokmus
Peki sağolunHanimefendi ben paranızin olmadığıni nerden bilebilirim ki?konunuzda belirtmemissiniz.
Hattiniz hangi operatör ise yarin gidip sorun.kisitlamalar arama mesaj internet uzerinden esit getiriliyor olmali sanirim.bu defada yuksek faturadan dolayi problem yasamayin
Bu aşamalar bi belirsin ak mı karamı ne olacağız saten ilk işim o olacak hayırlısıyla daha çok gencim elbette çalışırım çalıştımdaİşte gitsen çocuğa bakacak kimse yokmu.. Allah bagislasin bu arada
Hersey benim üzerimeydi internet HATTIM falan ama çocuk doğunca minikti sürekli ilgilenemedim dışarı işleriyle yeni hat temin ettim o ara oyüzden oda üzerine aldı ben ilgilenirim artık bu işlerle diyeHattınız neden eşinizin üzerine ?
Aynen, hattım eşimin üstüne ama paket yenileme, bir üst pakete geçme gibi işlemleri rahatça yapıyorum, internet üzerinden de yapılabilen işlemler bunlar.Ne bileyim ben 532 yi arayip paket değişimi yapıyorum.. faturalı benimki de.. MeselA pakedimi düşürüp yukseltebiliyorum..
Bugün alacağımkendinize yeni hat alınız?
adam resmen sizi boyundurluğu altına alıp, takip etmek için yapmış.
niye pirim veriyorsunuz?
Aldım bugunkendine yeni hat al bence