- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Yahu ne olcak çiçekten :) siz üsteledikçe inadına almıyodur :)) takmayın kafanıza onun yerine başka şeyler yapıyosa onlarla mutlu olun :) erkek arkadaşımın bana 10 ayda 4-5 defa çiçek almışlığı vardır ama daha güzel sürprizleri vardır benim için çiçek önemsiz bazen büyük süprizlerinin dışında bi kinder bile çook çooook mutlu ediyo :)Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere açmşımdır konuyu. Bir senelik bir ilişkim var. 3 senedir de tanıyorum. Çok seviyorum seviliyorum bundan hiç bir şüphem yok çok şükür.. fakat bi sorum var :) sevgilim bana çiçek almıyor resmen almıyor. Dilimi eşekler tepsin bi kere ona çiçek alma olayını sevmem demiştim. Ay nerden de dedim onu neyin derdindeydim o an bilmiyorum ama artık istiyorum.. O da sevmez böyle şeyleri çiçek böcek falan. Söyledim de al dedim istiyorum dedim yok yine yok. Bir kaç kere daha oldu bu konu tamam sözüm olsun alcam dedi. eee kaç ay oldu hala yok arada söylüyorum hala almadın diye laf sokuyorum. takıntı haline geldi resmen. En son bi bıraksan bi sussan ben biliyorum alcağım zamanı ama susmuosun ki böyle alsam iyimi olcak mutlu mu olcan dedi sustum bende tabi.. Sorun bende mi şimdi ??
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere açmşımdır konuyu. Bir senelik bir ilişkim var. 3 senedir de tanıyorum. Çok seviyorum seviliyorum bundan hiç bir şüphem yok çok şükür.. fakat bi sorum var :) sevgilim bana çiçek almıyor resmen almıyor. Dilimi eşekler tepsin bi kere ona çiçek alma olayını sevmem demiştim. Ay nerden de dedim onu neyin derdindeydim o an bilmiyorum ama artık istiyorum.. O da sevmez böyle şeyleri çiçek böcek falan. Söyledim de al dedim istiyorum dedim yok yine yok. Bir kaç kere daha oldu bu konu tamam sözüm olsun alcam dedi. eee kaç ay oldu hala yok arada söylüyorum hala almadın diye laf sokuyorum. takıntı haline geldi resmen. En son bi bıraksan bi sussan ben biliyorum alcağım zamanı ama susmuosun ki böyle alsam iyimi olcak mutlu mu olcan dedi sustum bende tabi.. Sorun bende mi şimdi ??
Ne kadar zamandır birlikteydiniiiz daha sizinde tatlı zamanlarınız gibiiiÇiçek almadan evlenmem bile dedim hahaAllahım ne hallere düştm alcağını biliyorum sözünü hep tutar sözleride baya birikti yetişemio tabi
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere açmşımdır konuyu. Bir senelik bir ilişkim var. 3 senedir de tanıyorum. Çok seviyorum seviliyorum bundan hiç bir şüphem yok çok şükür.. fakat bi sorum var :) sevgilim bana çiçek almıyor resmen almıyor. Dilimi eşekler tepsin bi kere ona çiçek alma olayını sevmem demiştim. Ay nerden de dedim onu neyin derdindeydim o an bilmiyorum ama artık istiyorum.. O da sevmez böyle şeyleri çiçek böcek falan. Söyledim de al dedim istiyorum dedim yok yine yok. Bir kaç kere daha oldu bu konu tamam sözüm olsun alcam dedi. eee kaç ay oldu hala yok arada söylüyorum hala almadın diye laf sokuyorum. takıntı haline geldi resmen. En son bi bıraksan bi sussan ben biliyorum alcağım zamanı ama susmuosun ki böyle alsam iyimi olcak mutlu mu olcan dedi sustum bende tabi.. Sorun bende mi şimdi ??
Ahh ahh bende sorun ederdim.Sözlüm İlişkinin ilk 2 ayında alırdı arabaya bınınce kokusundan anlardım arka koltuga cevırırdım kafamı hemenSonra ne mi oldu.. Vay anasını Almanyadan gelen akrabalardan alman cıkolatası bekleyen kucuk cocuklar gıbı bı umut bı heyecan bınerdım arabaya. Pat diye kesildi tabi çiçek bocek yok ortada. Başta takıyordum da simdi takmıyorum. Alışverişe birlikte cıkarız kitap alacagım zaman hemen cuzdanına davranır falan. Bunları cıcekten saymaya basladım Ben dile getirdikçe baktım ters tepiyor sustum. Benim için dunyanın en guzel cıcegı o
Evet kendimi sinir etmekten başka bir işe yaramıyor.. Buraya yazmam iyi oldu çünkü arkadaşlar gerçekçi olamıyor kime anlatsam demekki değer vermiyor düşüncelerine istediğini bile bile almıyo hadi sevmiyor diyelim evinede mi gönderemiyor falan daha neler neler duyuyorum.. Sonra ona kırılıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?