• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata bende mi ben anlayamadım. Birde size danışmak istedim..

LilYumiyum

You Belong To Me..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
7.679
3.799
448
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere açmşımdır konuyu. Bir senelik bir ilişkim var. 3 senedir de tanıyorum. Çok seviyorum seviliyorum bundan hiç bir şüphem yok çok şükür.. fakat bi sorum var :) sevgilim bana çiçek almıyor resmen almıyor. Dilimi eşekler tepsin bi kere ona çiçek alma olayını sevmem demiştim. Ay nerden de dedim onu neyin derdindeydim o an bilmiyorum ama artık istiyorum.. O da sevmez böyle şeyleri çiçek böcek falan. Söyledim de al dedim istiyorum dedim yok yine yok. Bir kaç kere daha oldu bu konu tamam sözüm olsun alcam dedi. eee kaç ay oldu hala yok arada söylüyorum hala almadın diye laf sokuyorum. takıntı haline geldi resmen. En son bi bıraksan bi sussan ben biliyorum alcağım zamanı ama susmuosun ki böyle alsam iyimi olcak mutlu mu olcan dedi sustum bende tabi.. Sorun bende mi şimdi ??

Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere açmşımdır konuyu. Bir senelik bir ilişkim var. 3 senedir de tanıyorum. Çok seviyorum seviliyorum bundan hiç bir şüphem yok çok şükür.. fakat bi sorum var :) sevgilim bana çiçek almıyor resmen almıyor. Dilimi eşekler tepsin bi kere ona çiçek alma olayını sevmem demiştim. Ay nerden de dedim onu neyin derdindeydim o an bilmiyorum ama artık istiyorum.. O da sevmez böyle şeyleri çiçek böcek falan. Söyledim de al dedim istiyorum dedim yok yine yok. Bir kaç kere daha oldu bu konu tamam sözüm olsun alcam dedi. eee kaç ay oldu hala yok arada söylüyorum hala almadın diye laf sokuyorum. takıntı haline geldi resmen. En son bi bıraksan bi sussan ben biliyorum alcağım zamanı ama susmuosun ki böyle alsam iyimi olcak mutlu mu olcan dedi sustum bende tabi.. Sorun bende mi şimdi ??
Yahu ne olcak çiçekten :) siz üsteledikçe inadına almıyodur :)) takmayın kafanıza onun yerine başka şeyler yapıyosa onlarla mutlu olun :) erkek arkadaşımın bana 10 ayda 4-5 defa çiçek almışlığı vardır ama daha güzel sürprizleri vardır benim için çiçek önemsiz bazen büyük süprizlerinin dışında bi kinder bile çook çooook mutlu ediyo :)

Bencede inat yapıyor ama o olmadıkça kıymete bindi sanırım =)) Tabiki onlar ayrı bi çikoltasına deli gibi sevinip elli kere öpmüşlüğümde vardır =) ama istediğimi bile bile almaması beni kırıyor biraz=(

Ortada bir problem yokken ufak tefek şeyleri kafanda problem edip büyütme. Çiçek almaktan hoşlanmıyorsa hoşlanmadığı bir şeyi ona yaptırmak da sana bir şey kazandırmaz. Bırak içinden ne geliyorsa onu yapsın; içinden gelmeden yaptıklarının sana veya ona bir faydası yok :).

Evet kendimi sinir etmekten başka bir işe yaramıyor.. Buraya yazmam iyi oldu çünkü arkadaşlar gerçekçi olamıyor kime anlatsam demekki değer vermiyor düşüncelerine istediğini bile bile almıyo hadi sevmiyor diyelim evinede mi gönderemiyor falan daha neler neler duyuyorum.. Sonra ona kırılıyorum =)

Bendede aynı sorun var 19 aylık bi ilişki içinde 17 aydır çiçek almıyorum sevgilimden canım cicim zamanlarında aldı ilk iki ay. Şimdi de aylardır istiyorum laf çarpıtıyorum yok. Sanırım bi de erkeklerdeki gurur elllerinde çiçekle sokakta yürümeyi kabul edemiyor buda var. Ama haklısın insan istiyor ama..:43:

Evet ya aynen elimde çiçek yürüyemem yollarda diyo.. Önceden istemezdim hatta o ne öyle çöpe gitcek ne gerek var derdim konusu açıldığında ama şimdi deliler gibi istiyorum bi tanecik bile olsa tek bi gül bile olsa :(:( çiçekçinn önnden geçerken şunu al desem o an alır bunu da biliyorum ama ben kendi akıl etsin alsın istiyorum :(

Ay bırak öyle diyenleri yaptığı diğer şeylerle mutlu ol :) inat gurur yapmış almıcak almıcak sen de hiç lafını etmezsen 1 sene sonra elbet alıcak kendi kendine :) almasa da olur tabi :)

Çiçek almadan evlenmem bile dedim haha :D Allahım ne hallere düştm alcağını biliyorum sözünü hep tutar sözleride baya birikti yetişemio tabi :D

Ne kadar zamandır birlikteydiniiiz daha sizinde tatlı zamanlarınız gibiii

4 gün sonra 14 ay olacak Allahın izniyle =)) O zamanlardayız daha sanırım umarım hiç bitmez..

Ahh ahh bende sorun ederdim.Sözlüm İlişkinin ilk 2 ayında alırdı arabaya bınınce kokusundan anlardım arka koltuga cevırırdım kafamı hemen :1: Sonra ne mi oldu.. Vay anasını Almanyadan gelen akrabalardan alman cıkolatası bekleyen kucuk cocuklar gıbı bı umut bı heyecan bınerdım arabaya. Pat diye kesildi tabi çiçek bocek yok ortada. Başta takıyordum da simdi takmıyorum. Alışverişe birlikte cıkarız kitap alacagım zaman hemen cuzdanına davranır falan. Bunları cıcekten saymaya basladım :1: Ben dile getirdikçe baktım ters tepiyor sustum. Benim için dunyanın en guzel cıcegı o :16:

Ahh ahh bende sorun ederdim.Sözlüm İlişkinin ilk 2 ayında alırdı arabaya bınınce kokusundan anlardım arka koltuga cevırırdım kafamı hemen :1: Sonra ne mi oldu.. Vay anasını Almanyadan gelen akrabalardan alman cıkolatası bekleyen kucuk cocuklar gıbı bı umut bı heyecan bınerdım arabaya. Pat diye kesildi tabi çiçek bocek yok ortada. Başta takıyordum da simdi takmıyorum. Alışverişe birlikte cıkarız kitap alacagım zaman hemen cuzdanına davranır falan. Bunları cıcekten saymaya basladım :1: Ben dile getirdikçe baktım ters tepiyor sustum. Benim için dunyanın en guzel cıcegı o :16:

Bende aldıklarına mı saymayalım şimdi =) ama çiçek gibi de olmuyor ki istiyorum işte bakalım bi umut alıcak gibi geliyor bana çıkmadık candan ümit kesilmezmiş :D

hata sende diil canım bu erkeklerin hamurunda war odunluk ..hey güzel allahım bize verdiğin ince düşüncenin 10da 1ini de erkeklere vereydimde bizi böle rezil etmeyelerdi ne wardı şuurlarına yandıgım adamların....

bnm sewgilimden istemedm ben sanırım ama o aldı buket genelde tek kutuda olan güllerden alır ..buketi eve sokmam sıkıntı ama gelsinn ilk iş bende isticemmm.:9:koca bi bukeett:16:

bende mektup derdine düştüm takıntı oldu ya kızdmda küstümde yapmazsan yapmada dedim ama yook vazgeçmedim

dilime bindm seninkinin hesap bi sus göndercem sabretmeyi bil die kızdı susmadım ama gönderene kadar vee sonundaa gönderdiii:16:bazıları böle zorakii diline binecen ki yaptıracan yoksa yapmazlaarr:1:

Evet kendimi sinir etmekten başka bir işe yaramıyor.. Buraya yazmam iyi oldu çünkü arkadaşlar gerçekçi olamıyor kime anlatsam demekki değer vermiyor düşüncelerine istediğini bile bile almıyo hadi sevmiyor diyelim evinede mi gönderemiyor falan daha neler neler duyuyorum.. Sonra ona kırılıyorum =)

Canim sevgisinden emin misin? Evet anladigim kadariyla gayette eminsin ozaman kimsenin lafiyla gaza gelipte iliskini bosu bosuna sudan sebeblerle skkintiya sokma simdi ufak tefek kusmelerle baslar sonra olay buyur buyur sacma sapan yerlere gider sonradan pisman olursun hem seni sevmeyip ama devamli cicekler hediyeler alan bir adam olsaydi daha mi iyi olurdu bosver sevgisine inaniyorsun bunlari dusunme kimsenin lafinada bakip kirilma sevdigine çünkü her erkek ayni degismiyorlar :) :)

Seviyosaniz ve sevildiginize eminseniz bu kadar takmayin gerisi teferruat :) tek derdiniz bu olsun bence topigin basligini okuyunca bende noldu acaba dedim :))

Back
X