Hata Bende mi

Gunes8080

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
58
-7
8
Uzun bir yazı olucak hakkınızı helal edin
Kızlar 3 hafta önce eşim benden Kendi annemin aldığı çeyrek bilekliğimi istedi borcu varmış ben vermek istemedim kısa bir tartışma yaşandı sonra oturdum düşündüm ve madem acele ödenmesi lazım yüzüğümü ve kolyemi vereyim kendi aldıklarını
İlk başta almadı sonra aldı
3 haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz ve dün gece bir ortak arkadaşım bana yazdı eşin boşanmak istiyor bize söyledi diye ben şok oldum ve 2 gündür artık bendede bittin 1 cocugum var eşim sürekli alkol içiyor zaten bu konudanda çok Kavga ettik şiddet falan yok ama 4 senedir evliyim ve çok yıprandım ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Uzun bir yazı olucak hakkınızı helal edin
Kızlar 3 hafta önce eşim benden Kendi annemin aldığı çeyrek bilekliğimi istedi borcu varmış ben vermek istemedim kısa bir tartışma yaşandı sonra oturdum düşündüm ve madem acele ödenmesi lazım yüzüğümü ve kolyemi vereyim kendi aldıklarını
İlk başta almadı sonra aldı
3 haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz ve dün gece bir ortak arkadaşım bana yazdı eşin boşanmak istiyor bize söyledi diye ben şok oldum ve 2 gündür artık bendede bittin 1 cocugum var eşim sürekli alkol içiyor zaten bu konudanda çok Kavga ettik şiddet falan yok ama 4 senedir evliyim ve çok yıprandım ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Kendi bana boşanmak istediğini henüz söylemedi sağda solda konuşuyormuş

Size haber veren arkadaşına düşünmesine gerek yok ben avukatla bile konuştum pazartesi açıyorum davayı diyin. Sağda solda boş konuşmaya benzemez bu işler. Boşayın kurtulun asalak gibi kavga dövüş karısının altınını alandan bi yol olmaz.

Boşanmak istediğini başkalarına anlatacak ve boşanmak istediği kadından borcuna karşılık altın alacak kadar şeref yoksunu biriyle evliymişsiniz şimdiye dek.

Bu saatten sonra mideniz alır mı böyle birini?
Almıyor almaz tek düşündüğüm cocugum birde cevreden gelecek laflar kaçarak evlendim 😥

Size haber veren arkadaşına düşünmesine gerek yok ben avukatla bile konuştum pazartesi açıyorum davayı diyin. Sağda solda boş konuşmaya benzemez bu işler. Boşayın kurtulun asalak gibi kavga dövüş karısının altınını alandan bi yol olmaz.
Şuan ayağı çatlak ve alçıda ve bana hala birsey söylemiyor haberim yokmuş gibi yapıyorum zorlu bir süreç beni bekliyor

Şuan ayağı çatlak ve alçıda ve bana hala birsey söylemiyor haberim yokmuş gibi yapıyorum zorlu bir süreç beni bekliyor
Alçıda ayakla sağda solda karımı boşucam diye anlatmayı biliyor ama. Acımayın bu kadar bu adamlara yahu. Süreç emin olun bu adamı çekmekten daha zor değildir. Yolunuz açık olsun.

Alçıda ayakla sağda solda karımı boşucam diye anlatmayı biliyor ama. Acımayın bu kadar bu adamlara yahu. Süreç emin olun bu adamı çekmekten daha zor değildir. Yolunuz açık olsun.
Teşekkür ederim haberi aldığım gün ayağı kötü oldu daha çok taze kendisinin bana söylemesini isterdim şuan ne yapacağım bilmiyorum bildiğimi söylesem mi beklesem mi onun mu söylemesini

Elalem ne der düşüncesinde olmayın, böyle biriyle evli kalmak size hakaret olur. Tek kaçan siz değilsiniz, tek mutsuz olanda. Sırf kaçtınız diye bunları çekecek misiniz yani?
Asla asla bu iş zaten biticek ama işte ne yapmam gerektiği bilmiyorum kafam çok doldu

Evlilik yüzüğümü verdim diye namusmuş çünkü
Bana açık açık Hiçbir şey söylemedi ben başkasından duydum
Ayyy. Parmağınızda yüzük olmayınca namussuz mu oldunuz şimdi? O yüzüğünüzü alırken, bir çeyreğinize göz dikerken, orda burda sizle konuşmadığı aile içi meselenizi anlatırken ne oldu peki?

Boşanabilecek imkanınız varsa siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. Rezillik eşinizin yaptığı.

Ayyy. Parmağınızda yüzük olmayınca namussuz mu oldunuz şimdi? O yüzüğünüzü alırken, bir çeyreğinize göz dikerken, orda burda sizle konuşmadığı aile içi meselenizi anlatırken ne oldu peki?

Boşanabilecek imkanınız varsa siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. Rezillik eşinizin yaptığı.
Teşekkür ederim artık öyle yapıcam Aileme söyleme zamanı geldi 😥

Cocugu falan alamaz merak etmeyin kucuktur daha cocugunuz Dort yillik evli oldugunuza gore

Aileniz arkanızda ise kesinlikle boşanın. Hiçbir hakim alkolik bir adama çocuk vermez . En kısa zamanda ailenizin yanına gidin eşyalarınızı toplayıp. Orda size destek olacak biriyle meslea babanız ile bir avukata gidin konuşun. İçiniz de rahatlamış olur velayet konusunda. Sonrasında da inşallah kurtulun o adamdan lütfen çocuğunuza bunu yapmayın. Alkolik bir baba ve mazlum anne ortamı çocuğunuzun özgüvenini kişiliğini mahvedecek. Onun için boşanmalısınız. Ve şunu unutmayın asla kocanız alkol problemini çözemeyecek hayatı boyunca alkolik kalacak çünkü alkolik erkeklerin %99.9 u böyle

Back
X