Kendi bana boşanmak istediğini henüz söylemedi sağda solda konuşuyormuşUzun bir yazı olucak hakkınızı helal edin
Kızlar 3 hafta önce eşim benden Kendi annemin aldığı çeyrek bilekliğimi istedi borcu varmış ben vermek istemedim kısa bir tartışma yaşandı sonra oturdum düşündüm ve madem acele ödenmesi lazım yüzüğümü ve kolyemi vereyim kendi aldıklarını
İlk başta almadı sonra aldı
3 haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz ve dün gece bir ortak arkadaşım bana yazdı eşin boşanmak istiyor bize söyledi diye ben şok oldum ve 2 gündür artık bendede bittin 1 cocugum var eşim sürekli alkol içiyor zaten bu konudanda çok Kavga ettik şiddet falan yok ama 4 senedir evliyim ve çok yıprandım ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Almıyor almaz tek düşündüğüm cocugum birde cevreden gelecek laflar kaçarak evlendimBoşanmak istediğini başkalarına anlatacak ve boşanmak istediği kadından borcuna karşılık altın alacak kadar şeref yoksunu biriyle evliymişsiniz şimdiye dek.
Bu saatten sonra mideniz alır mı böyle birini?
Şuan ayağı çatlak ve alçıda ve bana hala birsey söylemiyor haberim yokmuş gibi yapıyorum zorlu bir süreç beni bekliyorSize haber veren arkadaşına düşünmesine gerek yok ben avukatla bile konuştum pazartesi açıyorum davayı diyin. Sağda solda boş konuşmaya benzemez bu işler. Boşayın kurtulun asalak gibi kavga dövüş karısının altınını alandan bi yol olmaz.
Almıyor almaz tek düşündüğüm cocugum birde cevreden gelecek laflar kaçarak evlendim
Alçıda ayakla sağda solda karımı boşucam diye anlatmayı biliyor ama. Acımayın bu kadar bu adamlara yahu. Süreç emin olun bu adamı çekmekten daha zor değildir. Yolunuz açık olsun.Şuan ayağı çatlak ve alçıda ve bana hala birsey söylemiyor haberim yokmuş gibi yapıyorum zorlu bir süreç beni bekliyor
Evlilik yüzüğümü verdim diye namusmuş çünküAnnenin aldığı takıyı vermedin diye mi boşanacak mış anlamadım
Teşekkür ederim haberi aldığım gün ayağı kötü oldu daha çok taze kendisinin bana söylemesini isterdim şuan ne yapacağım bilmiyorum bildiğimi söylesem mi beklesem mi onun mu söylemesiniAlçıda ayakla sağda solda karımı boşucam diye anlatmayı biliyor ama. Acımayın bu kadar bu adamlara yahu. Süreç emin olun bu adamı çekmekten daha zor değildir. Yolunuz açık olsun.
Asla asla bu iş zaten biticek ama işte ne yapmam gerektiği bilmiyorum kafam çok dolduElalem ne der düşüncesinde olmayın, böyle biriyle evli kalmak size hakaret olur. Tek kaçan siz değilsiniz, tek mutsuz olanda. Sırf kaçtınız diye bunları çekecek misiniz yani?
Sadece alkolik olması bile yeterli sebep boşanmak için .
Ayyy. Parmağınızda yüzük olmayınca namussuz mu oldunuz şimdi? O yüzüğünüzü alırken, bir çeyreğinize göz dikerken, orda burda sizle konuşmadığı aile içi meselenizi anlatırken ne oldu peki?Evlilik yüzüğümü verdim diye namusmuş çünkü
Bana açık açık Hiçbir şey söylemedi ben başkasından duydum
Teşekkür ederim artık öyle yapıcam Aileme söyleme zamanı geldiAyyy. Parmağınızda yüzük olmayınca namussuz mu oldunuz şimdi? O yüzüğünüzü alırken, bir çeyreğinize göz dikerken, orda burda sizle konuşmadığı aile içi meselenizi anlatırken ne oldu peki?
Boşanabilecek imkanınız varsa siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. Rezillik eşinizin yaptığı.
Peki bitirebilmek için yeterli maddi gücünüz ve aile desteğiniz varmıÇok Haklısınız aslında daha önce bitmeliydi
Kendim çalışmıyorum ama ailem her zaman arkamdaPeki bitirebilmek için yeterli maddi gücünüz ve aile desteğiniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?