Hata Bende mi

Şimdi seviyor evet bende severdim çok küçükken hatta omzuna alırdı beni hatırlıyorum. Ama ya şimdi ya aklım ermeye başladıktan sonra ? Hayat zehir oldu. Hep boşanmalarını istedim. Benim lisede falan sesim çıkmazdı özgüvenim yoktu resmen. Bana hep ‘sen neden sessiz konuşuyosun ‘ yada ‘azıcık bağır kızım sesin çıkmıyo ‘ derdi öğretmenler arkadaşlarım . Sizde kızınızın böyle olmasını istiyorsanız devam edin bile bile vebal sizin. Ama benim anneme sorduğum gibi bir gün belki 30 belki daha geç yaşında size sorduğunda ben diyeceksiniz ?
Şimdi nasılsınız biraz daha iyimi psikiyatrist size bir çözüm yolu buldumu

Tek istediğim evladımla huzurlu bir yaşam 😔 çok yıprandım 23 yaşındayım ama ruh ve beden olarak 40 50 😔 Her zaman derim ben bunları hak etmedim galiba bişeyler geç kaldım ama olsun artık önüme bakıcam
iyi seyler veya kotu seyler hak ettigimiz icin gelmiyor her zaman.. yasaman gerekeni yasiyorsun. kader cizginde ne varsa goruyorsun. dersini alip yoluna bakiyorsun. tavsiyem annene emanet et yavrunu.. ne is bulursan calis, ne okul bulursan oku.. kendi parani kendin kazan.. guclu bir anne ol yavruna. magdur rolu oynayip oturma. kullerinden dog. sandigindan daha guclusun. cok genc yasin.. hayata yeniden baslayabilirsin. 40 yasindan sonra yapiyor insalar bunu. 23 ne ki.. Allah yardimcin olsun simdiden.

iyi seyler veya kotu seyler hak ettigimiz icin gelmiyor her zaman.. yasaman gerekeni yasiyorsun. kader cizginde ne varsa goruyorsun. dersini alip yoluna bakiyorsun. tavsiyem annene emanet et yavrunu.. ne is bulursan calis, ne okul bulursan oku.. kendi parani kendin kazan.. guclu bir anne ol yavruna. magdur rolu oynayip oturma. kullerinden dog. sandigindan daha guclusun. cok genc yasin.. hayata yeniden baslayabilirsin. 40 yasindan sonra yapiyor insalar bunu. 23 ne ki.. Allah yardimcin olsun simdiden.
Çok teşekkür ederim az çok harçlığımı çıkarmak için network işine girdim güzel ilerliyorum ama memleketime gittiğim zaman elbet çalışıp çocuğuma bakıcam

Çok teşekkür ederim az çok harçlığımı çıkarmak için network işine girdim güzel ilerliyorum ama memleketime gittiğim zaman elbet çalışıp çocuğuma bakıcam
Allah yardımcın olsun inşallah bu dediklerini uygularsın dileklerimle

yuzugu siz satmamissiniz ki kuyumcuya goturup paraya ceviren o

Hem kadının elinden yüzüğü alıyor hem de orada burada arkasından konuşuyor. Konu sahibi de hala ayağı kırık diye acıyor, muhtemelen yardımcı oluyor. Ne desem bilemedim cidden.

Konu sahibi kendinize ve evladınıza değer verin biraz lütfen. Adamın bu son yaptığı olmasa da ortada sorumluluk sahibi bir eş ve baba yok, anlattığınız kadarıyla. Neyi bekliyorsunuz ki? Adamın dava açmasını mı?

Aile yadigarına göz koyarken sorun yok, sen razı olmayınca yüzüğü verince namusu gidip borcuna karşılık kendi bozdurunca sorun olup boşanmak istiyor...
Arkadaşım madem ailen arkanda ne diye bakıyorsun bu öküze şu an? Ara aileni ve hemen yanlarına git.
Bugün borcu için yüzüğü satan adamın, yarın seni satmayacağı ne malum?
zaten boşayacaktım deyip seni pazarlamayacağı ne malum?
Yaşım küçük diye düşünme, her şey bitmiş gibi 50 yaşındaymışım gibi hissediyorum deme, ben de boşandım 26 yaşında, 29 da dünyada yapabileceğim en güzel evliliği yaptım.
hayat bitmedi, aksine bu adamla geçirdiğin her saniye senin hayat enerjini bitiriyor.
O senin başına daha büyük bir şey açmadan sen ailenin yanına git... acilen

Evliğiniz pek iç açıcı gelmedi bana bence de boşanın gençliğini bu adamla tüketme değmez.

Uzun bir yazı olucak hakkınızı helal edin
Kızlar 3 hafta önce eşim benden Kendi annemin aldığı çeyrek bilekliğimi istedi borcu varmış ben vermek istemedim kısa bir tartışma yaşandı sonra oturdum düşündüm ve madem acele ödenmesi lazım yüzüğümü ve kolyemi vereyim kendi aldıklarını
İlk başta almadı sonra aldı
3 haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz ve dün gece bir ortak arkadaşım bana yazdı eşin boşanmak istiyor bize söyledi diye ben şok oldum ve 2 gündür artık bendede bittin 1 cocugum var eşim sürekli alkol içiyor zaten bu konudanda çok Kavga ettik şiddet falan yok ama 4 senedir evliyim ve çok yıprandım ne yapmam lazım lütfen yardım edin
ortak arkadaşınıza söylüyor size söylemiyor böyle bir adam olmaz olsun daha napacaksınız vermişsiniz kolyenizi yüzüğünüzü nekadar versenide yaranılmıyor keşke vermeseydiniz

Alkolik olması bile boşanma sebebi. Evliliginizin gidişatı iyi değil sonu son degil ondan once siz bosanmak kurtulmak istemelisiniz.Çocugu da alkolik bir babaya vermezler.

Altın nereye gitti içki borcunamı.....Bu devirde kimse hatta. Elalem bile içen adamdan ayrıl kurtul diyor..... Onlar bile ümit görmüyor o derece yani bilin istedim.......

Herşeye rağmen yardımcı oluyorsun. Allah razı olsun bile demez görevindi der. Neden böyle kadınların kıymetini bilmiyorlar üzülüyorum ama çözüm çekmek değil maalesef. İnsan boşanacaksa da elaleme anlatıp yemin ettirmez boşanma fikri yok aslında milletin yanında gaza gelmiş

Back
X