Heh işte bende aynı bu cümleyi kurdum birdaha da gitmedim :)
Ama demek değil ki benim yöntemim doğru en doğru olan senin ki küslük uzatmak doğru değil en güzelini yapıyorsun
haklısın canm ama hep ben hep ben mi diye düşünüyorum düşündükçe diyorum ki sonuçta o benm eşim ne kadar küs kalıcam aynı evin içinde birde bana karşı güzel anlarımızı aklıma getiriyorm sarılıp yatıyorum barışmasam üzülen yine ben olacağm o işe gidince bn kendi kendimi yiyeceğim günüm berbat geçeck vs
Bence hata sendeyse yatağa girmeyi bile bekleme hemen gönül almayı bil.
Ama suçlu oysa onun gönlünü alması lazım.
Almıyorsa uzat. Açık açık özür dilemeden seninle konuşmayacağım de..
Yoksa hep senden bekler, çok yorucu olur.
Yani ben şahsen hep alttan alamam.
Suçluysa da ne yapar eder özür dilettiririm..
Aslında biliyor musun bende öyle düşündüğüm için gidip barışmıyorum ama bi arkadasım kitap okuyordu ve hadislerden örnekler verilen bi kitap evlilik için cok faydalı
Yanlış hatırlamıyorsam orda diyordu ki hani düşman bildiğiniz , küs kaldığınız kim sevdiğiniz insan bizler böyle düşünemiyoruz coğu zaman ama aslında yanlış
:) bak mesela dün sabah küstüm dün akşam eve geldi suratına bakmadm sonra yatmaya geçnce öptm bi tane dayanamadım e tabi o da sarıldı uyduk sabahta kalkıp yolcu ettm bnm küslük çok çabuk bitio galiba
haklısın cnm ama farzetki özür dilemedi sabah kalktı işe gitti bni öpmeden veya bn savuşturmadan su sfer o kapıyı kapadığı an oturup ağlıyorm zoruma gidiyor bütün günüm asık suratla ve berbt geçiyor üzülen yine bn oluyorm o özür dilemezse bn adım atıyorum zatn o da dünden hazırmış gibi cıvıyo yada b nböyle alışrırdığm için oluyo bnlar
Erkekler yüzü asık eş istemezler aslında sadece erkekler değil kimse istemez. çok da uzatmamak lazım.aslında sen doğrusunu yapıyorsun
Anlıyorum seni..
O durumda hepimiz ağlıyoruz neden gelip gönlümü almıyor diye..
Sevgiliyken ki it nerede diye ağrımıza gidiyor
Ama o şekilde bir barışma seni mutlu ediyor mu gerçekten?
Şahsen gönlümü almaya üşenen adamdan nefret ediyorum ben
öyle aşk mı olur diye sorguluyorum.
Şahsen ben hatalıysam hiç zor gelmez uzun uzun gönül almak.
Biz bir özüre eriyip bitiyoruz zaten. Bu kadar zor mu?
Gelip sarılması, öpmesi yeter yaaa.
Yok arkadaş suçluysa öbür odada ağlaya zırlaya beklerim.
Özür dilemiyorsa en son ben uzun bir mesaj yazıyorum telefondan çarşaf gibi..
Özür diliyor..
Artık anlamı yok diye uzatıyorumç
Yalvar diyorum..
Bir özürle hallolacak şey için kıvranıyor ohh olsun kendi istedi
ohh süründür sen canm bizim küslüklerimizin geneli saçma sapan şeyler aslında eşim işniden dolayı eve geç geliyor izne çkmıyo buunu bile bile tartışmaya getiriyorm iki yıldır daha kabullenemedim eşimde bn napıyım böyle olsn istiyormuyum vs die kndini savunuyo sonra gidip bn adım atıyorm çaresiz olduğunu bildiğim halde tartışma çkarıyorm o yüzden bn barışıyorm küslüğümüzün yzde %50 bu % 50 si kızm yüzündn olduğu için pek suçlu da görmüyorm onu nadr yani bn bi sonuca bağlayamayacağımı bile bile üstüne gidiyrm yani
bende tam tersi bişeymi yaptı ona çözüm bulunana kadar başından ayrılmam konuşulacak bu mevzu derince çözüme ulaşacak he ulaşamadıkmı konuşurum her istediğini yaparım ama triplere girerim bazen o küser haksızken gönlünü alırım ama bende çok gaddarım olmayacak şeyler söyler kırarım yani küs kalınmamalı bence konuşmasak bile uykudan gebersin yatakta dırdırdır susmam :)
Bu durumda suç sende.. O zaman adım atmanda sıkıntı yok:)
Ama arada bırak o senin gönlünü alsın onun tadı başka canım
:) seninki de güzelmiş canm bnim de hemen surat düşer eşim nlayamaz bile garibm yine nptım der veya sen kendi kendine yazıyosun oynuyosn bnm haberim bile olmuor der:)
öylede oluyooo benimde surat düşüyo söylesemmi söylemesemmi derken sorunca başlıyorum dırdırdır :)
bence susmayın valla tepenize biniyolar konuşun dinlemesede dinlemesini sağlayın sarılın öpün gerekirse ama dinletin kendinizi çok önemli
sevgiliyken eşim benden çok dırdır yapardı
haksızken bile savunurdu kendini küplere binip yine eskisi gibi davranırdım ama olmuyooo tepene biniyo biniyo
şimdi dinletiyom kendimi yoksa anlayacağı yok yani
düşünmez niye böyle yapıyo acaba diye tekrarı gelir onun empati kurabilme yeteneğine sahip olabilseydi keşke hepsi
haklısın canm ama bn konuşunca konuyu taamm kapat işte şimdi yine küscen hesabı yapıo bnde usuyrm haliyle
onun tadı başka evt cnm bi kaç kez yaşadık ama o zaman bn kendime gelemiyorum sürünsün die küslüğe devm edyorum naz yapıyorm ama ters tepiyo eşim sıkılıyo bu uzatmadan o da iknci adımayanaşmıyo bu sefer
yukarda söyledm cnm hata bnde de ondada olsa aynı şeyi yapıyorm diye
ooofff çok zor ya konuşamamak acaba benim eşimmi anlayışlı anlamadım gitti öyle yaparsada benimle gelip bu konu hakkında konuşmaya karar verene kadar seninle konuşmıcam de aynı yatağa gir yine ama sarılma ondan bekle hatalıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?