• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata bende mi

Bence yanlış yapıyorsunuz. Haklı yada haksız her ne nedenle olursa olsun, tepki verip küsüyorsanız gece yatarkende öpen siz olmamalısınız. Dayanamayıp yaklaşan siz olacaksanızda hiç bir şeye küsüp tavır yapmamalısınız. Bir anlamı yok çünki....

Gerçekten haklı oldugunuzu düşündüğünüz olaylarda, sizin gönlünüzü alıp yaklaşmasını bekleyin derim.

neden küstüğünüze bağlı değişir bence, sadece kaprisse uzatmayın. ciddi olan konularda anlaşamıyosan da küsmek saçma iletişim kurup Anlaşmanız önemli. dua ile.

Evli değilim ama nişanlıma ne zaman azıcık yüz versem hatalı olduğunu kabul etmiyor ve geçiştiriyor ta ki süründürene kadar evlenince de erkeklerin mayasını değişeceğini düşünmüyorum. Eşiniz de bırakın hatasını farkedip gelip özür dilesin azıcık çabalasın öyle hazıra konmak olmaz bir yerde siz de bıkarsınız bundan

Niye küsüyorsunuz ki? Oturun konuşun, canınızı ne sıkıyorsa. Olayı çözün barışın. Böylece kimse kimsenin ayağına gitmek zorunda kalmaz. Olayın çıktığı anda ve çıktığı yerde hemen çözerseniz daha az stres yaşamış olursunuz.

Aynı ev icinde küsmek komik, anlamsız ve sonuç getirmeyecek birsey... Bir konuda tavır yapiyorsanız veya tepki gösteriyorsanız da olay konusulup halledilene kadar sululuktan uzak durmanız en doğrusu. Yoksa tavrınız, tepkiniz pek ciddiye alınmaz!! BENCE tabii :)

Bence iyi yanı şu ufak uzatmaya değmeyen kavgalarda bu alışkanlığı devam ettirip çok kızdığınız (yalan mesela) kavgalar boyunca bunu yapmazsanız tartıştığınız yada kavgasını yaptiğiniz olayın sizin için önemini daha rahat kavrayacaktır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence en dogrusunu yapiyosun, ben de ilk yıllarda senin gibiydim ama sonra sonra sen de bezmeye başlıyorsun biraz da ondan bi adım bekliyosun

bence her zaman ilk adımı tek tarafın atması dogru degil
sen haklıyken de adım atar sen barışırsan bu eşinle alışkanlık olur
haksız olan özürünü dilesin öyle barışın:ssz:

teşkler kızlar hepinize önerilerinize dikkat edicem arkadaşın dediği gibi kapristen ibaret bnm ki çok şükür büyük tartışmamız yok olsada hazmedip ilk adımı atamazdım heralde ama söylediklerinizi yazdım bir kenara

Back
X