Hata mı Hayat mı

ironi yaptım zaten yorumda

Yavrucuğum daha çok gençsin
Bunları düşünmek çok saçma
Okul gez toz kendine meziyet kat
Ufkun gelişecek zaten o zaman
Böyle şeylere takmayacaksın bile
Ben ironi yaptığınızı anladım da konu şu sizin bu dediklerinizi bende istiyorum ama aile para sağlık huzur olmayınca hayatın nerden tutsan elinde kalırsa bu dedikleriniz imkansız oluyor ve savaşamıyacak kadar yorulduğum için bu düşüncelerim

Varlıklılar diye kesin huzurlu bir yuvaları da olacak diye birşey yok. Bir de siz 22 yaşında şuanda bile evlenmek için küçüksünüz aslında.
Varlık değil ya en azından huzurlu yuvam olurdu belki diyorum

Eskiden dediğiniz ne kadar eskiden görücü geliyordu size? 18 yaşında evlenseydim keşke diye hayıflanmıyorsunuzdur umarım. Daha yaşınız çok çok genç. Biriyle tanışır görüşürsünüz, dediğiniz gibi belki görücü usulü olur ama şu an bile evlenmek için küçüksünüz

Eskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim
Evlilik başka varlıklı erkek başka evlilikte rahat etmek çok başka. Varlıklı erkeğin parasıyla rahat etmek ticaret gibi geliyor bana. Uyum sağlık huzur yeteri kadar gelir. Bu benim düşüncem tabiki

Eskiden dediğiniz ne kadar eskiden görücü geliyordu size? 18 yaşında evlenseydim keşke diye hayıflanmıyorsunuzdur umarım. Daha yaşınız çok çok genç. Biriyle tanışır görüşürsünüz, dediğiniz gibi belki görücü usulü olur ama şu an bile evlenmek için küçüksünüz
Mesele evlenme değil evde kalma meselesi değil hayat köşeye sıkıştım bu yüzden acaba o zamanlar evlense miydim diy e düşünüyorum

Evlilik başka varlıklı erkek başka evlilikte rahat etmek çok başka. Varlıklı erkeğin parasıyla rahat etmek ticaret gibi geliyor bana. Uyum sağlık huzur yeteri kadar gelir. Bu benim düşüncem tabiki
Bende zaten sadece parasal anlamda demiyorum

Ne iş denedin olmadı?
Oturarak yapılacak işler var.
Kasiyerlik başvurdum biçok kez birçok iş denedim ama adamlar sakat adam istemiyorlar açık açık diyorlar o sizin dediğiniz olmuyor illaki bas ka işlerde de kullanmak için eleman arıyorlar

Mesele evlenme değil evde kalma meselesi değil hayat köşeye sıkıştım bu yüzden acaba o zamanlar evlense miydim diy e düşünüyorum
Meseleyi anladı herkes
Senin çözüm sandığın şeyin çözüm olmayacağını anlatmaya çalışıyoruz.
Yolun başındasın biraz cesaret biraz çaba ve emekle sıkıştığın yerden çıkabilirsin.
Neden birinin gelip seni kurtarmasını istiyorsun.

yazınızı odum yasınız buyuk bellı dedım cumku hepsı evlılıkten bahsedınce yasınızı gordum ben sok. cıttten

Ben ironi yaptığınızı anladım da konu şu sizin bu dediklerinizi bende istiyorum ama aile para sağlık huzur olmayınca hayatın nerden tutsan elinde kalırsa bu dedikleriniz imkansız oluyor ve savaşamıyacak kadar yorulduğum için bu düşüncelerim
dert ne tam olarak ?
Konuyu biraz acar mısınızz

Neden köşeye sıkıştınız anlamadım orasını ama dediğiniz adamla evlenen çok rahat diyosunuz ama nerden biliyosunuz. Evlilik demek sorumluluk demek. Evin içini bilemezsiniz. Evin temizliği yemeği ütüsü misafiri daha büsürü şeyle upraşıyodur en azından. Nasıl bi ortamda yaşıyorsunuz bilmem ama bekarlık rahat.

Meseleyi anladı herkes
Senin çözüm sandığın şeyin çözüm olmayacağını anlatmaya çalışıyoruz.
Yolun başındasın biraz cesaret biraz çaba ve emekle sıkıştığın yerden çıkabilirsin.
Neden birinin gelip seni kurtarmasını istiyorsun.
Denemelerimde başarısız oldum bide aile bunaltıyor hep dört duvar arkasındayım kafayı yicek gibi oluyorum biri değil de ne biliyim yaşamak istemiyorum artık iyi şeylerin olacağına inancım kalmadı mutlu evler sadece masallarda güzel hayatlar var gibi geliyor ama herkese teşekkür ederim çok sağolun

Kasiyerlik başvurdum biçok kez birçok iş denedim ama adamlar sakat adam istemiyorlar açık açık diyorlar o sizin dediğiniz olmuyor illaki bas ka işlerde de kullanmak için eleman arıyorlar
Öncelikle iş bulabileceğin bir dalda eğitim al.
Ailen göndermemiş ama Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesinin sekreterlik gibi yada tıbbi dökümantasyon gibi yada büro yönetimi gibi eğitim seçenekleri var. Önce diplomanı al.
22 yaşındasın yapabilirsin

Denemelerimde başarısız oldum bide aile bunaltıyor hep dört duvar arkasındayım kafayı yicek gibi oluyorum biri değil de ne biliyim yaşamak istemiyorum artık iyi şeylerin olacağına inancım kalmadı mutlu evler sadece masallarda güzel hayatlar var gibi geliyor ama herkese teşekkür ederim çok sağolun
sen destek al bence

25 yasındayım anlatamıyacak cok buyuk acı yasadım. oğlumla bır basımıza kaldık hayat devam ettı. ben okuyorum. oglum buydu. senın gıbı hıc dusunmedım.ben

Back
X