Hata mı Hayat mı

Yaşınız en güzel zamanlar. Gezin flört edin çalışın paranızı kazanın en deli dolu olacağınız zamanları böyle düşünerek harcamayın
Bunları yapamayacak kadar kötü durumdayım düşünmesem ne yapabilirim ama teşekkür ederim

O arkadaş kaç yaşında evlendi
Arkadaş değil bana görücü gelen adam bi kızla evlendi şimdi kızın hayatı güzel evi yuvası arabası huzuru var o yüzden bu düşüncelerim

geçen sene üni kazandım göndermediler gidemedim

Şundan sordum.
Yani okumak istiyor musunuz?
Yoksa evde olmayı tercih etceksiniz.
Küçük şehirlerde ya da daha tutucu yerlerde okumayan potansiyel gelin adayıdırya.
Ya da çalışma planınız var mı?

Tam olarak kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz? Eskiden dediğinize göre 18 mi?
Küçük yaşlardan itibaren de ben aslında hayatım boyunca hiç evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım köşeye sıkıştım hata mı ettim evlense miydim o zamanlar diye düşünüyorum

Şundan sordum.
Yani okumak istiyor musunuz?
Yoksa evde olmayı tercih etceksiniz.
Küçük şehirlerde ya da daha tutucu yerlerde okumayan potansiyel gelin adayıdırya.
Ya da çalışma planınız var mı?
Okumak isterimde zor

Evlenmeden önce biraz kendi paranı kazanıp kendi hayatını yaşamaya çalışsan aslında daha iyi olur.
Huzuru mutluluğu sana bir başkasının sunmasını beklemek çok yanlış.
Kimse kimseye rahatlık zenginlik huzur sağlamak için sıraya girmez.
Herşeyin bedeli var bu hayatta.

Küçük yaşlardan itibaren de ben aslında hayatım boyunca hiç evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım köşeye sıkıştım hata mı ettim evlense miydim o zamanlar diye düşünüyorum
Hangi köşeye sıkıştınız inanın anlamadım. Zaten 22 yaşındasınız. Çocukken evlensemiydim diye soruyorsunuz?

Evlenmeden önce biraz kendi paranı kazanıp kendi hayatını yaşamaya çalışsan aslında daha iyi olur.
Huzuru mutluluğu sana bir başkasının sunmasını beklemek çok yanlış.
Kimse kimseye rahatlık zenginlik huzur sağlamak için sıraya girmez.
Herşeyin bedeli var bu hayatta.
Haklısınız da ne biliyim şuan sizin dedikleriniz imkansız gibi o yüzden bu düşüncelerim

Hangi köşeye sıkıştınız inanın anlamadım. Zaten 22 yaşındasınız. Çocukken evlensemiydim diye soruyorsunuz?
Aile para huzur sağlık yok nerden tutsan elinde kalır bu yüzden bu düşüncelerim

Mesele evlenme değil evde kalma meselesi değil siz yanlış anladınız
ironi yaptım zaten yorumda

Yavrucuğum daha çok gençsin
Bunları düşünmek çok saçma
Okul gez toz kendine meziyet kat
Ufkun gelişecek zaten o zaman
Böyle şeylere takmayacaksın bile

Eskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim
Varlıklılar diye kesin huzurlu bir yuvaları da olacak diye birşey yok. Bir de siz 22 yaşında şuanda bile evlenmek için küçüksünüz aslında.

Back
X