Hayatım kötü savaşmaktan çok yoruldum aile sağlık huzur para yokBen de sizi 35 yaşlarında zannettim. Bu yaşta niye ruhunuz bu kadar ölü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım kötü savaşmaktan çok yoruldum aile sağlık huzur para yokBen de sizi 35 yaşlarında zannettim. Bu yaşta niye ruhunuz bu kadar ölü?
Bunları yapamayacak kadar kötü durumdayım düşünmesem ne yapabilirim ama teşekkür ederimYaşınız en güzel zamanlar. Gezin flört edin çalışın paranızı kazanın en deli dolu olacağınız zamanları böyle düşünerek harcamayın
Küçük yaşlardan itibarenO görücüler kaç yaşındayken geldi 16 falanmı
Yahu 22 yaşındasın ya.
Arkadaş değil bana görücü gelen adam bi kızla evlendi şimdi kızın hayatı güzel evi yuvası arabası huzuru var o yüzden bu düşüncelerimO arkadaş kaç yaşında evlendi
Mesele evlenme değil evde kalma meselesi değil ama teşekkür ederim45 yaşında bir kadının evlenmek için geç kalma düşünceleri sandım
Yaşınız 22
Hala küçüksünüz
22 yaşındayım
geçen sene üni kazandım göndermediler gidemedim
Küçük yaşlardan itibaren de ben aslında hayatım boyunca hiç evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım köşeye sıkıştım hata mı ettim evlense miydim o zamanlar diye düşünüyorumTam olarak kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz? Eskiden dediğinize göre 18 mi?
Okumak isterimde zorŞundan sordum.
Yani okumak istiyor musunuz?
Yoksa evde olmayı tercih etceksiniz.
Küçük şehirlerde ya da daha tutucu yerlerde okumayan potansiyel gelin adayıdırya.
Ya da çalışma planınız var mı?
Umarım teşekkür ederimYa zaten sen doğalı 5 dakika falan olmuş, lütfen bunlara kafanı takma. Eğitimine odaklan bence, o zaman hem hayallerini hem istediğin aşkı yaşarsın. :)
hata ermişsin22 yaşındayım
Hangi köşeye sıkıştınız inanın anlamadım. Zaten 22 yaşındasınız. Çocukken evlensemiydim diye soruyorsunuz?Küçük yaşlardan itibaren de ben aslında hayatım boyunca hiç evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım köşeye sıkıştım hata mı ettim evlense miydim o zamanlar diye düşünüyorum
Mesele evlenme değil evde kalma meselesi değil siz yanlış anladınızhata ermişsin
Acil bul bi koca evlen
22 ne evde kalmışsın sen
Haklısınız da ne biliyim şuan sizin dedikleriniz imkansız gibi o yüzden bu düşüncelerimEvlenmeden önce biraz kendi paranı kazanıp kendi hayatını yaşamaya çalışsan aslında daha iyi olur.
Huzuru mutluluğu sana bir başkasının sunmasını beklemek çok yanlış.
Kimse kimseye rahatlık zenginlik huzur sağlamak için sıraya girmez.
Herşeyin bedeli var bu hayatta.
Aile para huzur sağlık yok nerden tutsan elinde kalır bu yüzden bu düşüncelerimHangi köşeye sıkıştınız inanın anlamadım. Zaten 22 yaşındasınız. Çocukken evlensemiydim diye soruyorsunuz?
ironi yaptım zaten yorumdaMesele evlenme değil evde kalma meselesi değil siz yanlış anladınız
İş bulamazmısınHaklısınız da ne biliyim şuan sizin dedikleriniz imkansız gibi o yüzden bu düşüncelerim
Varlıklılar diye kesin huzurlu bir yuvaları da olacak diye birşey yok. Bir de siz 22 yaşında şuanda bile evlenmek için küçüksünüz aslında.Eskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim