Hata mı yaparım

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Merhaba 35 yaşındayım 2 kızım var 10 ve 4 yaşlarında kızlarımı çok seviyorum ev hanımıyım şuan spiral var korunuyorum pko rahatsızlığım var acaba spirali çıkartsam korunmayı bırakıp olursa olur olmazsa olmaz modun da mı takılsam belki de bi oğlum olur yada bir kızım daha olur hayırlısı deyip akışına bırakalım diyoruz spiralle ara kanamalarım oluyor çokta memnun değilim eğer bir doğum daha yaparsam 3. Sezeryanım olacak o Sırada tüplerimi bağlatıp çocuk sahibi olma defterini kapatmak istiyorum

Çocuklarınız büyümüş. Bakarım derseniz neden olmasın ki? Ben 2 oğlandan sonra kızı buldum darısı başınıza :KK200:

3 çocuklu hayat nasıl çok fark ediyor mu bi taraftan da başa dönmek beni korkutuyor 😟
Ya benim en büyük 6 olacak. Ortanca 22 aylık. Küçüğüm de daha 1,5 aylık. Ben çok mutluyum Allahım onları korusun. Şimdi şöyle herkesin şartları bir değil. Sizinkiler büyümüş zaten. Benim büyük oğlum bana hiç sıkıntı çıkarmaz maşallah yani bana hep yardımcı olur. Kardeşiyle oynar. Babaları çok ilgilenir. Haftada bir kaç gün de oyun ablaları geliyor takılıyorlar ders aktivite vs. O yüzden de rahatım ve şükrediyorum.
Sizin kızlar nasıl? Eminim kızlar erkeklerden daha usludur. Benimkiler erkek duvara tırmanıyorlar bazen. Geçen neden tavana çıkamıyorum diye soruyordu hahaah ortanca zaten hep masalarda koltuk üstlerinde. Bu erkek çocuklarının genetiği böyle ama ona rağmen şükür diyorum. Bebeğim de uslu bir bebek. Emzirdiğim için diyet yapıyorum bebeğe dokunabilecek her şeyi hayatımdan çıkardım. O yüzden bir sorunu olmuyor gazı falan. Uslu şükür. Bir de benimkilerin düzeni de var. Kendi odalarında uykuları geldiklerinde gideriz. Ben bebeği hem emzirirm hem de onlara kitap okurum uyurlar. 20.00de en geç yatarlar . Kızım da öyle alışıyor hepsi yatmış oluyor akşam bana kalmış oluyor. Varsa eksik gedik onları hallediyorum. Bir de ertesi günün yemeğini yapıyorum ve dinleniyorum.
Düzen varsa olmayacak şey yok inanın. İnsan bebek özlüyor gerçekten. Düzeninizi kurun ve yapın hem acaba olacak mı o da var sonuçta. Her şeyin hayırlısı olsun.

Merhaba 35 yaşındayım 2 kızım var 10 ve 4 yaşlarında kızlarımı çok seviyorum ev hanımıyım şuan spiral var korunuyorum pko rahatsızlığım var acaba spirali çıkartsam korunmayı bırakıp olursa olur olmazsa olmaz modun da mı takılsam belki de bi oğlum olur yada bir kızım daha olur hayırlısı deyip akışına bırakalım diyoruz spiralle ara kanamalarım oluyor çokta memnun değilim eğer bir doğum daha yaparsam 3. Sezeryanım olacak o Sırada tüplerimi bağlatıp çocuk sahibi olma defterini kapatmak istiyorum
Maddi durumunuz, sizin eşinizin ve çocukların psikolojik olarak hazır olmasında bitiyor olay

Maddi manevi durumunuz uygunsa neden olmasın?

Çocuk istiyorsanız spiral çıkarmanız mantıklı. Ben şahsen tüp baglatmayi doğru bulmuyorum bircok korunma yöntemi varken.

Back
X