Hata mı yapıyorum?

magistraninbali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
85
76
88
Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. Farklı şehirlerdeyiz çalışıyoruz. Ben 24 o 27 yaşında. Beni çok seviyor ve evlenmek istiyor. Evlenince 1 sene içinde çocuk. Ailesi de bu hususta baskı yapıyor. Ben de onu çok seviyorum ama evlenmek istemiyorum. Para biriktirmek,, yeni şeyler yapmak, özgür olmak istiyorum.
Bunlar mı daha değerli ? Seni seven bir insanla evlilik mi? Evlenmemeyi seçmek hata mı olur? Karşıma ilerleyen yııllarda doğru kişi çıkmazsa diye de endişeleniyorum..

Yaş böyle düşünmek için erkenmiş zaten.Kafası 32 olunca gelir hiç merak etme sen.İşler senin umduğun gibi gider umarım.Erteleyebilirsin evliliği ve bu istediklerini onunla da yapabilirsin.Kimi arar bulamaz kimi bulur bilemez dedikleri bu işte.

Bu kadar karasızsan bence ilişkiniz zaten tükenme noktasına gelmiş. Kendi isteklerinin sorulmadığı bi ilişki de ne bileyim

Merhaba,
Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. Farklı şehirlerdeyiz çalışıyoruz. Ben 24 o 27 yaşında. Beni çok seviyor ve evlenmek istiyor. Evlenince 1 sene içinde çocuk. Ailesi de bu hususta baskı yapıyor. Ben de onu çok seviyorum ama evlenmek istemiyorum. Para biriktirmek,, yeni şeyler yapmak, özgür olmak istiyorum.
Bunlar mı daha değerli ? Seni seven bir insanla evlilik mi? Evlenmemeyi seçmek hata mı olur? Karşıma ilerleyen yııllarda doğru kişi çıkmazsa diye de endişeleniyorum..

Senin hayatın ve senin fikirlerin önemli. Eğer evlenirsen isteksiz olucaksın belli ki. Neden kendin istemediğin bişeyi yapasınki. Ne istiyorsan onu yap senin hayatın bide daha evlenmeden erkek arkadaşının ailesi çocuk için diretmeye başlamış bile

Evet öyle. Oda beklemek istemiyor. O yüzden onu kaybetmemek için evlenmeli miyim kadar veremedim

Karşıma ilerleyen yııllarda doğru kişi çıkmazsa diye de endişeleniyorum..
Bunu düşünerek bu kişiyle evlenmenizde saçma olmaz mı ? Gerçekten seviyor musunuz ? Evlenip evliliğin sorumluluklarını almaya hazır mısınız ? Eğer bu soruların cevaplarından emin değilseniz karşınızdaki insanın da vebalini almayın derim.

Yaş böyle düşünmek için erkenmiş zaten.Kafası 32 olunca gelir hiç merak etme sen.İşler senin umduğun gibi gider umarım.Erteleyebilirsin evliliği ve bu istediklerini onunla da yapabilirsin.Kimi arar bulamaz kimi bulur bilemez dedikleri bu işte.
Erteleme şansım yok daha fazla beklemem diyor. Evlenirsem mi evlenmezsem mi daha pişman olacağımı bilemiyorum

Gerçekten hazır hissedeceğin bir anda evlenmelisin. Öyle o istiyor bu istiyor diye değil. Evlilik çok riskli bi iş sevgililikle evlilik arasında uçurum var kıçını yayıp tv karşısına geçtiğinde gerçekler daaang diye vuruyor 😁😁

Merhaba,
Acele işe şeytan karışır.... Sizi istiyorsa bekler diye düşünüyorum... Ben hemen evlenmek istemenin altından hep iyi şeyler çıkar ciddi insan öyle olura katılmıyorum.... Ben öyle bişey yaptım..... Açıklama yapmıycam....5 sene az değil beraber büyümüşsünüz.... Ailesi baskı yapıyor a dikkat.... 19 yaşında başlamış ilişki.... İstekleriniz hala aynımı aynı kalacakmı....onu kaybetmemek için evlenmek dışında başka bir seçenek yoksa... Bu doğrumu..... Bi kaç yıl daha bekleyebilirmi..... Acaba siz içinizden bişey mi hissedip erteliyorsunuz.... Çok önemli konular önemli sorular

Back
X