Hata mı yapıyorum ?

bambambamm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
50
0
16
Antalya
Arkadaşlar 4 yıl önce arkadas ortamında birisiyle tanısmıstım çok fazla bi muhabbetimiz yoktu 3. yılın sonunda yani bundan tam 1 yıl önce mesajlasmaya konusmaya basladık sonunda beni sevdiğini söyledi bi süre sonra da bi ilişkiye basladık. ilk zamanlar çok sorunlarımız oldu ama atlattık gayet mutluyduk ayrı illerde yasıyoduk onun yasadıgı yerde bnm akrabalarım vardı yazın oraya gittiğimde 1 gün bile yanlız bırakmadı mutlu etti hep beni o benim yasadıgım yere geldiğinde de hep mutluyduk fakat son zamanlarda tartısmalarımız artmıstı ve ben bundan sogudum ayrıldık o hiç istemedi bunu arkadas kalmayı kabul etti sonunda ama hala sevgili gibiydik. ama ayrıldıktan sonra iyice aklım basıma geldi şimdi şöyle bi durum var bu eski erkek arkadasım okumuyor lise1 de bırakmıs okulu ben zorla geçen sene acıköğretime kayıt yaptırttm ona ama ilgilenmedi hiç ve sanırım bu sene kalıcak sene atlayamıcak. çok serseriydi benimle sevgili değilken benden sonra baya düzeldi bunu arkadaslarıda söylüyordu aileside . içkiyi azalttı vs. vs. ayrıca köyde yasıyor ben büyük bi memlekette yasıyorum bu beim için sorun değil ama ilerdeiş ciddiye bindiğinde ailemle tanıstırdıgımda bu çocuk okumamıs köyde yasıyor sen ayak uyduramazsın dicekler biliyorum. geçen gün okuldan bi hocam sordu sevgilin varmı diye var gibi yok gibi dedim anlat bakalım dedi anlattım biraz okuyomu dedi hayır dedim uzaklas ondan sen okuyosun o okumuyo hayatını karartma dedi ve geçen gün konustum eski erkek arkadasımla yine basına belaya sokmus siciline işlicek bi durum sanırım o günden sonra arayıp sormadım . onun beni sevdiğine eminim bende özlüyorum onu çok ama seviyor muyum bilmiyorum bana i akıl verin lütfen :S

bu arada bahsettiğim kişinin babası o 9 yasındayken vefat etmiş 2 ablası var annesini çok seviyor bunu hep dile getirir fakat onu hiç düşünmüyor kafasına eseni yapıyor. çok tuhaftır ki hiç bi insana ona güvendiğim kadar güvenmedim ben istemedikçe bana hiç dokunmadı bütün surat asmalarıma katlandı kızacagım şeyleri yaptıysa bile yalandan nefret ettiğim için anlattı hep benim yüzümden arkadaslarını karsısına aldı bu yaptıklarııda unutamıyorum bi türlü .s bu anlattıklarımı kimseye anlatamamıstım şimdi yazınca çok rahatladım

Aşk çok şiddetli ama güçsüz bir duygu. Onun negatifliklerini görmen bile içine bir şeylerin sinmediğini gösterir. İşler ciddiye bindiği zaman maalesef ki aşk yeterli olmuyor. Arkadaşın bildiğimiz maço erkek profili, annesini o kadar seviyor ama dilediğini yapmaktan çekinmiyorsa, ileride aynı şeyleri sende yaşayacaksın. Farklı kültürler,farklı şehirler,farklı eğitimler sorundur hep. Gençsiniz daha, ne kendini hırpala ne de onun duygularını. Eğitimini tamamla önce, daha yaşayacağın çok şey var.

Son düzenleme:
canım bak bu forumu sürekli takip ediyorsan okuyorsundur binbir aşkla evlenenler çocuk sırılsıklam çok iyi huylu mükemmel olup ta evlendikten sonra değişin binlerce hikaye var... ve sen diyorsun kötü alışkanlıklarını olaylara karışması içki vs... ve okumamış olması da sorun bence...bunu şimdi takmıyorsun ama evşendikten sonra en ufak bir sorunda bunu da takacaksın hiç bir özelliğiyle kendine denk göremeyeceksin... bence bir kez daha düşün... çok mükemmel hiç sorunsuz erkekler bile evlendikten sonra değişiyorsa...

bu kadar farklılık ve cocugun hareketleri ve senin sordugun "onun beni sevdiğine eminim bende özlüyorum onu çok ama seviyor muyum bilmiyorum" bu soru bile senin ondan uzaklaşman için yeterli bi sebep bence.. dünyada ki tek insan o değil alışkanlık olmuş olabilir aşk çok kuvvetlidir sen ondan sogumuş olmasan bunca saydıgın şeyler senin için önemsiz olur ki sende ondan uzaklaşmaya başlamışssın bile..

onun senin için yaptıkları arkadaşlarını karşısına alması fln bunlar senin kendine kurdugun bahaneler sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…