- Konu Sahibi bambambamm
Arkadaşlar 4 yıl önce arkadas ortamında birisiyle tanısmıstım çok fazla bi muhabbetimiz yoktu 3. yılın sonunda yani bundan tam 1 yıl önce mesajlasmaya konusmaya basladık sonunda beni sevdiğini söyledi bi süre sonra da bi ilişkiye basladık. ilk zamanlar çok sorunlarımız oldu ama atlattık gayet mutluyduk ayrı illerde yasıyoduk onun yasadıgı yerde bnm akrabalarım vardı yazın oraya gittiğimde 1 gün bile yanlız bırakmadı mutlu etti hep beni o benim yasadıgım yere geldiğinde de hep mutluyduk fakat son zamanlarda tartısmalarımız artmıstı ve ben bundan sogudum ayrıldık o hiç istemedi bunu arkadas kalmayı kabul etti sonunda ama hala sevgili gibiydik. ama ayrıldıktan sonra iyice aklım basıma geldi şimdi şöyle bi durum var bu eski erkek arkadasım okumuyor lise1 de bırakmıs okulu ben zorla geçen sene acıköğretime kayıt yaptırttm ona ama ilgilenmedi hiç ve sanırım bu sene kalıcak sene atlayamıcak. çok serseriydi benimle sevgili değilken benden sonra baya düzeldi bunu arkadaslarıda söylüyordu aileside . içkiyi azalttı vs. vs. ayrıca köyde yasıyor ben büyük bi memlekette yasıyorum bu beim için sorun değil ama ilerdeiş ciddiye bindiğinde ailemle tanıstırdıgımda bu çocuk okumamıs köyde yasıyor sen ayak uyduramazsın dicekler biliyorum. geçen gün okuldan bi hocam sordu sevgilin varmı diye var gibi yok gibi dedim anlat bakalım dedi anlattım biraz okuyomu dedi hayır dedim uzaklas ondan sen okuyosun o okumuyo hayatını karartma dedi ve geçen gün konustum eski erkek arkadasımla yine basına belaya sokmus siciline işlicek bi durum sanırım o günden sonra arayıp sormadım . onun beni sevdiğine eminim bende özlüyorum onu çok ama seviyor muyum bilmiyorum bana i akıl verin lütfen :S