- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
- 103
- Konu Sahibi indira gandhi
-
hayır sabırsız değil istekli gözükmüşsünüz.
istekli gözükmekte olumlu bir imajdır.
İnşallah öyle olmuştur, ters tepmesin de :)
Keske bu aksama kadar bekleseydin ama eger senden memnun kaldilarsa bu mail pek birsey ifade etmez. Ama ikinci bir mail atma derim ben beklemeye devam et. Ayrica soguk mail diye birsey olamaz sonuc olarakborasi is yeri size mail atan da sekreter. Eger bugunun tarighini verip aramazlarsa zaten bu da o firmanin cok da kurumsal olmadigini gosterir. Ugrasmaya degmz.Merhaba Kızlar,
Hali hazırda bir işim olmasına rağmen bir arkadaşımın çalıştığı şirkete beni tavsiye etmesi üzerine geçtiğimiz hafta beni iş görüşmesine çağırdılar ve çok olumlu bir görüşme gerçekleşti.
Bu işi çok istedim çünkü daha iyi bir pozisyon, daha iyi maaş, daha kurumsal bir firma. Ayrıca eşim ve eşimin ailesiyle beraber çalışıyoruz burada ve çok gerilmeye başladım bu kadar bir arada olmaktan.
Görüştüğüm kişi bugünün tarihini vererek, müdürlerinin beni bu tarihe kadar arayacağını ( Müdür yabancı ve yabancı dilimi test edecekti bir nevi ) ve 2. bir görüşmeye çağıracağını belirtti. Bugüne kadar da aramayınca, şehir dışına çıkma ihtimalim olduğu için ve yollarda pek te profesyonel bir görüşme olmaz ona göre plan yapmak adına kibar bir e-mail gonderdim, sanırım sureciniz uzadı, beni arayacaktınız diye... Biraz soguk bir cevap geldi, evet sureç uzadı, eğer gorusmek isterse ben size bilgi veririm diye....
Sanırım çok sabırsız bir imaj sergiledimŞansımı tamamen kaybetmiş olabilir miyim size.. şimdi içim içimi kemiriyor e-mail atmamalı mıydım diye... ya da neden sorgulamak durumunda kaldığımı açıklayan bir mail daha mı yazsam ?
Keske bu aksama kadar bekleseydin ama eger senden memnun kaldilarsa bu mail pek birsey ifade etmez. Ama ikinci bir mail atma derim ben beklemeye devam et. Ayrica soguk mail diye birsey olamaz sonuc olarakborasi is yeri size mail atan da sekreter. Eger bugunun tarighini verip aramazlarsa zaten bu da o firmanin cok da kurumsal olmadigini gosterir. Ugrasmaya degmz.
Takma kafana almazlarsa almasinlar. Sonuçta işsiz değilsiniz. Mutlaka başka firsatlarda çıkar karşınıza.
hayır sabırsız değil istekli gözükmüşsünüz.
istekli gözükmekte olumlu bir imajdır.
Ama çok normal bir süreçten geçiyorsunuz
Keşke o maili atmasaydınız
Zaten düşüneceklerse işlerine hemen gelir ve ararlar
Aramazlarsa zaten bahane hazır kadro dolu en kısa sürede açık olunca değerlendireceğiz gibi derler.
Bence hiçbirşey yapmayın çokta umut bağlamayın
Hayırlısı ne ise öyle olsun diye dua edin.
Bende şuan çalıştığım yere geldiğimde beni sınava soktular sınav güzel geçmişti.. biz arayacağız demişlerdi.
Aramadılar bende başka yere görüşmeye gidecektim.. aradım burayı dedim arayacağız demiştiniz ona göre ben de haber beklemeyeyim olumlu veya olumsuz bir dönüş yapacaktınız?
Onlarda tam beni arayacaklarmış :))) Geldim 2. görüşmeye ertesi gün başladım..
Amaan ne olacak çok takılmayın böyle şeylere.. kısmetse öyle bir oluyor ki.
Mail biraz gereksiz olmus.
Takilma.
Olacagi varsa olur.
yerine patronun müdürün bilmemkimi konmadıysa şuan problem yok.
aynı zamanda başka işte bak tekbiyere bağlama kendini
Adınız ,soyadınız,biz sizi ararız tarzında olunca genellikle olmuyor.Başından atmış gibi olunuyor bence.Kibarca konuyu uzatmadan vazgeçilmiş bence ilk görüşmede.
Maili atmasaymışsında olurmuş ama neyse olan olmuş.
Bence tekrar açıklama maili falan gönderip dahada batırmayın.
Keske bu aksama kadar bekleseydin ama eger senden memnun kaldilarsa bu mail pek birsey ifade etmez. Ama ikinci bir mail atma derim ben beklemeye devam et. Ayrica soguk mail diye birsey olamaz sonuc olarakborasi is yeri size mail atan da sekreter. Eger bugunun tarighini verip aramazlarsa zaten bu da o firmanin cok da kurumsal olmadigini gosterir. Ugrasmaya degmz.
Hayırlısı ne ise o olur inşallahKızlar şimdi görüştüğüm kişi bir e-mail daha gönderdi. " sizinle görüşmemiz çok güzel ve sizi tanımak çok hoştu, süreç ilerleme kaydettiğinde sizinle irtibata geçerim" yazmış.
Baskalarini da degerlendiriyorlar. Uzerine dusme artik.Kızlar şimdi görüştüğüm kişi bir e-mail daha gönderdi. " sizinle görüşmemiz çok güzel ve sizi tanımak çok hoştu, süreç ilerleme kaydettiğinde sizinle irtibata geçerim" yazmış.
Kızlar şimdi görüştüğüm kişi bir e-mail daha gönderdi. " sizinle görüşmemiz çok güzel ve sizi tanımak çok hoştu, süreç ilerleme kaydettiğinde sizinle irtibata geçerim" yazmış.
Bunların hepsi ayrıntı.Merhaba Kızlar,
Hali hazırda bir işim olmasına rağmen bir arkadaşımın çalıştığı şirkete beni tavsiye etmesi üzerine geçtiğimiz hafta beni iş görüşmesine çağırdılar ve çok olumlu bir görüşme gerçekleşti.
Bu işi çok istedim çünkü daha iyi bir pozisyon, daha iyi maaş, daha kurumsal bir firma. Ayrıca eşim ve eşimin ailesiyle beraber çalışıyoruz burada ve çok gerilmeye başladım bu kadar bir arada olmaktan.
Görüştüğüm kişi bugünün tarihini vererek, müdürlerinin beni bu tarihe kadar arayacağını ( Müdür yabancı ve yabancı dilimi test edecekti bir nevi ) ve 2. bir görüşmeye çağıracağını belirtti. Bugüne kadar da aramayınca, şehir dışına çıkma ihtimalim olduğu için ve yollarda pek te profesyonel bir görüşme olmaz ona göre plan yapmak adına kibar bir e-mail gonderdim, sanırım sureciniz uzadı, beni arayacaktınız diye... Biraz soguk bir cevap geldi, evet sureç uzadı, eğer gorusmek isterse ben size bilgi veririm diye....
Sanırım çok sabırsız bir imaj sergiledimŞansımı tamamen kaybetmiş olabilir miyim size.. şimdi içim içimi kemiriyor e-mail atmamalı mıydım diye... ya da neden sorgulamak durumunda kaldığımı açıklayan bir mail daha mı yazsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?