Hata mı yaptım acaba :( İş Görüşmesi...

Kızlar şimdi görüştüğüm kişi bir e-mail daha gönderdi. " sizinle görüşmemiz çok güzel ve sizi tanımak çok hoştu, süreç ilerleme kaydettiğinde sizinle irtibata geçerim" yazmış.

Yani sonuçta senin de plan program yapman lazım dedikleri günde aramaları gerekirdi. Haklısın ona göre kendini ayarlarsın. İş yerinden çıkarsın sakin yerde oturursun. Mail atman çok doğal.

bence maili atmam kötü bir imaj çizmiş...keşke atmasaydın...

İnsan kaynakları bir uzman arkadaşım bana şöyle demişti, "biz İK'cılar görüşmeyi sorgulamayan, takip etmeyen adaylardan çoğunlukla uzak dururuz, en azından 1 telefon ya da 1 e-maille sorgulanmalı"... Benim de aklımda kalmıştı bu söz, zararı olmayacağını düşündüm.

Görüşmeden sonra o kadar olumlu tavır sergilediler ki, o samimiyetin rehavetiyle attım işte bir mail Ama az önce daha sıcak bir mail geldi, içim rahatladı, bundan sonra sorgulamadan haber bekliycem, kısmet artık.

inşallah olumlu olur canım...mail atman hata değil içeriği biraz sert olmuş..aslında iyi niyetle yazdın ama şehir dışında olucam telefonla görüşme olmaz diye..bu karşı tarafa negatif yansımış olabilir..yani ben mi onu beklicem o mu beni diye düşünmüş olabilirler...ama ama sonuçta 2. mail güzel gelmiş madem inşallah işe alınırsın..teşekkür ederek maile cevap verebilirsin..

Bence yazdigin mailde de mal atmanda da hicbir gariplik yok. Bir seyler ayarlicaz dedilerse senin de ona gore kendini ayarlamak istemen normal.

Canım, mailde yolda olcam konuşma olmaz demedim, bunlar benim aklımdan geçirdiklerimdi :) Kibarca süreç mi uzadı acaba diye sordum :)

Yok canım, kimle görüşmün tam bilmiyorum ama ik ile gorusmussen seninle ilgili olumlu görüşünü zaten iletmistir yöneticiye. Artık top onda. Fazla aceleci olmakla süreci bozabilecegini sanmıyorum.

Bende ik ci arkadaşına katıldım. Çok mantıklı işi arzulayan biriyle çalışmak isterim bende.

O ne bicim kurumsal firmaymis oyle hem su tarihe kadar telefonda gorusme yapilacak deniyor hemde verilen soz tutulmuyor, yani sizin en dogal hakkiniz mail atip ne oldu diye sormak. Sonuc profesyonel olarak olumlu yada olumsuz birsey belirtilmesi gerek, eger su tarihe kadar geri donus yapilacak denildiyse yapilmasi gerek yok bir sebepten uzadiysa ilgililere haber edilmesi lazim. Sonucta siz 1. gorusmeyi gecmis 2. gorusmeyi bekliyordunuz, yani disaridan herhangi bir basvuru dosyasi yollamis herhang bir X kisisi degildiniz ve size 2. gorusme tarihi verilmis ti. Yaptiginiz gayet normalde onlarinki pek normal degil. Insanlari hem 2. gorusmeye alip hemde haber vermeden olayi kaynatmak.

Yoo ben kötü bir imaj çizdiğinizi düşünmüyorum. Sonuçta siz hali hazırda bir kaç yerden haber bekliyor olabilirsiniz, aralarından da en çok bu firmayla çalışmak istiyor olabileceğiniz için başka bir yerden haber geldiyse bu firmadan olumlu veya olumsuz yanıt almadan geri dönüş yapmak istemeyebilirsiniz de. Hem bence böyle sorgulamak, bu firmayla çalışmakta hevesli göstereceği için olumlu bir imaj çizer bana göre. Hayırlısı olsun ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…