Hata mı yaptım? Yardımcı olabilir misiniz?

Madem böyle şeylere karşı neden sizi tanımak istiyor.
Gidip , bunlar olmayan kişilerle tanışsın.

Iyi yapmışsınız bence.

Doğru yapmışsın çünkü seni değiştirmeye çalışan biriyle asla birlikte olunmamalı. Ben eşimden 2 yıl önce boşandım ve sebeplerden biri eşimi değiştirmek için herşeyi yapmamdı. Kişiyi olduğu gibi kabul edip saygı duymalı insan. Etmiyorsa uzak olsun...

Bence de doğru olanı yapmışsınız. Sizin dış görünüşünüze karışma hakkını bulan yarın kimbilir daha nelere müdehale ederdi. Gereksiz canınızı sıkacağı gibi hayatı zindan etme noktasına da getirebilirdi. Hiç acaba sözcüğü bile geçmesin aklınızdan. Daha en başında önleminizi almışsınız.

bu kadarcik bir tavirla reddetmis olmazsin isteyen gelir tekrar gelmiyorsa istemiyordur

sonuçta herkesin beklentisi farklı daha ilk anda anlaşamadığınız konuların ortaya çıkması iyi olmuş ne güzel işte siz kendinizi biliyorsunuz sınırlarınızı oda isteklerini söylemiş bence en doğru kararı vermişsiniz.

canım çok doğru yapmışsın taviz tavizi doğurur ilerde önüne geçemezdin ne olursa olsun sizi her haliyle kabul edecek biri olsun hayatınızda . (tecrübe konuşuyor. elimi verdim kolumu alamadım )

Uyuşmazdınız, iyi olmuş. Kimse için kendinizden ödün vermeyin. İçinizden ne gelirse o şekilde yaşayın çünkü bu hayatın bir tekrarı daha yok.

Düşüncem bu dedi. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem. O tam tesettür istiyor ki tesettürlülerin çoğu benden açık.
Kapanma konusunda zorlamayacagini söylemiştin en son, 1gunde ağız mı değiştirdi, anlayamadim ben..
Yani dusuncesini gizleyebilir tabiki ama 1gunde mi tam zittini soylemeye basladi?

Daha tanışmanın başında adam nelere takmış. İyi yaptın. Çok ayıp etmiş.

Canım bence doğru yapmışsın daha baştan ürkütmeye başlamış seni yaptığı yanlış ... ayrıca farklı kafa yapılarına sahipsiniz bu bir ilişkideki en büyük sorunlardan biridir. Boşa vakit kaybetmeden yolları ayırman iyi olmuş.

Doğrusunu yapmışsın tabi ki.Şuan acaba diye düşünmen hata.
Kendine uygun birini bulsun madem.

Kapanma konusunda zorlamayacagini söylemiştin en son, 1gunde ağız mı değiştirdi, anlayamadim ben..
Yani dusuncesini gizleyebilir tabiki ama 1gunde mi tam zittini soylemeye basladi?
Kapan demiyor cnm ama tesettürlü gibi giyinmemi istiyor. Pantolonun üstüne uzun tunikler falan. Gerçekten ben de çok açık değilim. Pantolonun üzerine genelde kalçamı kapatacak bir şey giyerim. Ama bu kadarı fazla oldu.

Yok tam isabet olmuş.çok iyi yapmışsın istediği gibi birini bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…