- 14 Nisan 2017
- 205
- 264
- 18
- 46
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet bana da saçma geldi.Madem böyle şeylere karşı neden sizi tanımak istiyor.
Gidip , bunlar olmayan kişilerle tanışsın.
Iyi yapmışsınız bence.
Merhaba arkadaşlar, birisi geldi tanışmak için. Ben de reddettim reddetme sebebim ise çok açık bir kadın olmama rağmen oje sürme, daha kapalı giy gibi laflar etmesiydi. Ben de ben sınırlarımı biliyorum beni kabul edeceksen böyle kabul et dedim. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, ben 4 yıl önce boşandım. O kişi hiç evlenmemiş. Bu söyledikleri dışında mantıklı birisiydi. Fakat baskıya gelemeyeceğimi düşündüğüm için kabul etmedim. Sizce hata mı ettim? Tanısa mıydım?
bu kadarcik bir tavirla reddetmis olmazsin isteyen gelir tekrar gelmiyorsa istemiyordurMerhaba arkadaşlar, birisi geldi tanışmak için. Ben de reddettim reddetme sebebim ise çok açık bir kadın olmama rağmen oje sürme, daha kapalı giy gibi laflar etmesiydi. Ben de ben sınırlarımı biliyorum beni kabul edeceksen böyle kabul et dedim. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, ben 4 yıl önce boşandım. O kişi hiç evlenmemiş. Bu söyledikleri dışında mantıklı birisiydi. Fakat baskıya gelemeyeceğimi düşündüğüm için kabul etmedim. Sizce hata mı ettim? Tanısa mıydım?
Kapanma konusunda zorlamayacagini söylemiştin en son, 1gunde ağız mı değiştirdi, anlayamadim ben..Düşüncem bu dedi. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem. O tam tesettür istiyor ki tesettürlülerin çoğu benden açık.
Daha tanışmanın başında adam nelere takmış. İyi yaptın. Çok ayıp etmiş.Merhaba arkadaşlar, birisi geldi tanışmak için. Ben de reddettim reddetme sebebim ise çok açık bir kadın olmama rağmen oje sürme, daha kapalı giy gibi laflar etmesiydi. Ben de ben sınırlarımı biliyorum beni kabul edeceksen böyle kabul et dedim. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem.
Canım bence doğru yapmışsın daha baştan ürkütmeye başlamış seni yaptığı yanlış ... ayrıca farklı kafa yapılarına sahipsiniz bu bir ilişkideki en büyük sorunlardan biridir. Boşa vakit kaybetmeden yolları ayırman iyi olmuş.Merhaba arkadaşlar, birisi geldi tanışmak için. Ben de reddettim reddetme sebebim ise çok açık bir kadın olmama rağmen oje sürme, daha kapalı giy gibi laflar etmesiydi. Ben de ben sınırlarımı biliyorum beni kabul edeceksen böyle kabul et dedim. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem.
Kapan demiyor cnm ama tesettürlü gibi giyinmemi istiyor. Pantolonun üstüne uzun tunikler falan. Gerçekten ben de çok açık değilim. Pantolonun üzerine genelde kalçamı kapatacak bir şey giyerim. Ama bu kadarı fazla oldu.Kapanma konusunda zorlamayacagini söylemiştin en son, 1gunde ağız mı değiştirdi, anlayamadim ben..
Yani dusuncesini gizleyebilir tabiki ama 1gunde mi tam zittini soylemeye basladi?
Yok tam isabet olmuş.çok iyi yapmışsın istediği gibi birini bulsunMerhaba arkadaşlar, birisi geldi tanışmak için. Ben de reddettim reddetme sebebim ise çok açık bir kadın olmama rağmen oje sürme, daha kapalı giy gibi laflar etmesiydi. Ben de ben sınırlarımı biliyorum beni kabul edeceksen böyle kabul et dedim. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?