- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ben hata ettiğimi düşünmüyorum.Hata ettiğini düşünüyorsan hata etmişsindir yok hata etmedim diyorsan hata etmemişsindir.
Hayır bi de hata ettin desek ne yapmayı planlıyorsun ki?
Demekki size uygun değilmiş, boş yere düşünmeyin.
Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlarım tanısaydın demişti o yüzden şüpheye düştüm.Hayır tam aksine sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek yemişsin.
Ben hata ettiğimi düşünmüyorum.
Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlarım tanısaydın demişti o yüzden şüpheye düştüm.
Üstte de söylediğim gibi arkadaşım beni tereddüte düşürdü.Bence hatalı bir durum yok. Siz de öyle düşünürken başlık gereksiz olmuş. Tabii başlıktan sonra düşününce de karar vermediyseniz.
Üstte de söylediğim gibi arkadaşım beni tereddüte düşürdü.
Düşüncem bu dedi. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem. O tam tesettür istiyor ki tesettürlülerin çoğu benden açık.Sen pişman gibisin Münevver, ama adam da hiç geri adım atmadığına göre yaptığın gayet doğru olmuş aslında.
Hayır bilmiyordu. Fakat ben söyleyince sıkıntı yok dedi.Daha ilk tanışmada ojeye vs mi takıldı, zaten zor olurdu
Boşandığınızı biliyormuydu peki
Ojeye takılan adam onu da sorun eder diye düşündüm. Boşverin zaten sıkıntılı bir süreç yaşamış ayrılmışsınız, doğru düzgün , huzur verecek bir adam çıkar elbet karşınıza. hayırlısı olsunHayır bilmiyordu. Fakat ben söyleyince sıkıntı yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?