• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata nerde?

mervetc_

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
95
23
323
Aydın
Kızlar ben arkadaş konusunda kendimi çok şanssız görüyorum. Hiç gerçekten bu benim arkadaşım diyebildiğim biri olmadı. Aslında iki kere oldu sandım ama sonra yanıldığımı gördüm. Bir de ben gerçekten yakın görmediğim kişilere mesaj atıp konu açmaya çalışan biri değilim. Yani arkadaşım olsun sırf diye insanların yalandan yüzüne gülmem bunu insanları kullanmak olarak nitelendiriyorum. Bunun sonucunda da hiç arkadaşımın olmadığını görüyorum. Tatildeyiz sonuçta çıkıp gezmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek, birlikte arkadaşla vakit geçirmek istiyorum. Ama bunları yapıcak birini bulamıyorum yanımda. :( Aslında çok anlayışlı bir kızım da, çoğu kişinin yaptığı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum ve yapıyorum da. Buna rağmen yalnız hissediyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?

Kızlar ben arkadaş konusunda kendimi çok şanssız görüyorum. Hiç gerçekten bu benim arkadaşım diyebildiğim biri olmadı. Aslında iki kere oldu sandım ama sonra yanıldığımı gördüm. Bir de ben gerçekten yakın görmediğim kişilere mesaj atıp konu açmaya çalışan biri değilim. Yani arkadaşım olsun sırf diye insanların yalandan yüzüne gülmem bunu insanları kullanmak olarak nitelendiriyorum. Bunun sonucunda da hiç arkadaşımın olmadığını görüyorum. Tatildeyiz sonuçta çıkıp gezmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek, birlikte arkadaşla vakit geçirmek istiyorum. Ama bunları yapıcak birini bulamıyorum yanımda. :KK43: Aslında çok anlayışlı bir kızım da, çoğu kişinin yaptığı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum ve yapıyorum da. Buna rağmen yalnız hissediyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?
Sosyal aktivitelere katıl kurs vs gibi belki kafa dengi arkadaş bulursun. Sosyal çevreni geniş tutarsan arkadaş bulmada da sorun yaşamazsın

Arkadaşlığın da kismet olduğuna inananlardanim çünkü her zaman karsimiza birlikte vakit gecirmekten hoslanacagimiz kisiler çıkmıyor. Bir kismi da sirf yalnizliktan biriyle vakit gecirmek icin gorusuyorlar. Ben mesela birlikte zaman gecirince cok iyi hissetmesgim kisilerle gorusmek istemem yalnizlikta genelde tercihim olur.
Kim kimi taniyablir ki yakin zamanda on yedi yillik dostlugm bitti hic ummazdim yani tam anlamiyla tanimak zor. Yine de iyi insanlar iyi arkadaslar her zaman vardir okul is cevrenize gore iyi gozlem yapin hemen samimi olmak yerine derim ben mutlaka karsiniza çıkar hemen guvenmeyn ama birlikte birseyler yaparsaniz görüşme isteginiz de o kadar artar

Yalandan gülümseme tanışıp kaynaşmada olmazki.
Tanışop kaynaştıkca kahkahaların cogalır.
Asosyalsiniz sanırım?

Sosyal aktivitelere katıl kurs vs gibi belki kafa dengi arkadaş bulursun. Sosyal çevreni geniş tutarsan arkadaş bulmada da sorun yaşamazsın

İşte sosyal çevremi tutamıyorum geniş:( üni.den bile hiç çıkmadı öyle birileri, kendimi filme, kitaba veriyorum bende ama arkadaş da gerekiyor yeri gelince. Ben mi soğuk kalıyorum anlamadım. Bi türlü geniş olamadı o çevrem:/

Arkadaşlığın da kismet olduğuna inananlardanim çünkü her zaman karsimiza birlikte vakit gecirmekten hoslanacagimiz kisiler çıkmıyor. Bir kismi da sirf yalnizliktan biriyle vakit gecirmek icin gorusuyorlar. Ben mesela birlikte zaman gecirince cok iyi hissetmesgim kisilerle gorusmek istemem yalnizlikta genelde tercihim olur.
Kim kimi taniyablir ki yakin zamanda on yedi yillik dostlugm bitti hic ummazdim yani tam anlamiyla tanimak zor. Yine de iyi insanlar iyi arkadaslar her zaman vardir okul is cevrenize gore iyi gozlem yapin hemen samimi olmak yerine derim ben mutlaka karsiniza çıkar hemen guvenmeyn ama birlikte birseyler yaparsaniz görüşme isteginiz de o kadar artar

Gözlem çok yaptım ama hiç bulamadım başta bu iyi biri diyorum sonra kaynaşamıyoruz olmuyo

Şu an öyleyim anlattıklarım da öyle ama ben bunu isteyerek yapmıyorum işte böyle olmasın istiyorum
Gülüp eglenip insanları tanımaya calışıp arkadaş ediniceksin canım.
Dost canlısı diye laf vardır. Yani sıcak sevecen davranma. Bunu yapmaya calış.
Yaş kaç?

İşte sosyal çevremi tutamıyorum geniş:KK43: üni.den bile hiç çıkmadı öyle birileri, kendimi filme, kitaba veriyorum bende ama arkadaş da gerekiyor yeri gelince. Ben mi soğuk kalıyorum anlamadım. Bi türlü geniş olamadı o çevrem:/
Açıkçası ben çevremde öyle çok insan olsun istemem. Az ve öz olsun isterim, sakin sakin kendi halimde yaşamayı tercih ediyorum. Dert yok tasa yok iyi böyle :)

Benim için inanın bir tane olsa bile yeticek zaten çok arkadaşım olsun ortam kurayım derdinde hiç olmadım. Hiç olmadığı için canım sıkılıyor biraz bu konuya.

Canım bir tane arkadasın olur, biraz zamana bırak...Zaten ordan bir tane buradan bir tane derken bir bakmıssın bir ton arkadasın olmus...Biraz insanların arasına karıs, ne bileyim kursa git bunun gibi seyler...Büyük beklentiler icine de girme insanlar hakkında, işte su ikiyüzlü bunu eleyim, su böyle bunu eleyim deme...İleride kimseyle cok fazla görüsmeyeceksin bile zaten...Fırsat oldukca anca...

Canım bir tane arkadasın olur, biraz zamana bırak...Zaten ordan bir tane buradan bir tane derken bir bakmıssın bir ton arkadasın olmus...Biraz insanların arasına karıs, ne bileyim kursa git bunun gibi seyler...Büyük beklentiler icine de girme insanlar hakkında, işte su ikiyüzlü bunu eleyim, su böyle bunu eleyim deme...İleride kimseyle cok fazla görüsmeyeceksin bile zaten...Fırsat oldukca anca...

Haklısınız ama keşke sizin dediğiniz gibi olsa bir de. İlerde evlendiğimde kırk yılda bir de olsa bir araya gelip bak şunu yaşamıştık bunu yapmıştık diye sohbet edebiliceğim bikaç insan olsun istiyorum hepsi bu...

Bak başka üyeler de demiş ben de diyorum, sosyalleşmen lazım, kurslara falan katıl. Seninle yaşıt kuzenin de mi yok? Arkadaşsız olmaz insan ister bir kafeye git, bir sinemaya git, gençsin sonuçta.

kuzen
Bak başka üyeler de demiş ben de diyorum, sosyalleşmen lazım, kurslara falan katıl. Seninle yaşıt kuzenin de mi yok? Arkadaşsız olmaz insan ister bir kafeye git, bir sinemaya git, gençsin sonuçta.

Kuzenlerim benle yaşıt değil evliler büyükler benden baya bi. Biriyle tanışınca sıcakkanlı olmaya özen gösteriyorum zaten sıcakkanlıyım da, ararım sorarım sürekli. Dışarı çıkalım, şunu bunu yapalım derim hep. Ama onlar bana geri dönüş yapmadıkları için vazgeçiyorum bi süre sonra. Sonuç olarak bir tane bile arkadaşım yok:(

Back
X