- Konu Sahibi ironihayat
-
Birincisi neyi bekliyor erkek arkadaşınız neden evlenmiyorsunuz işi gücü de var ,ikincisi siz ondan hediye mi istiyorsunuz ?
hayata bakis acilariniz farkli bana kalirsa
ayni zamanda senin beklentilerini karsilamiyor
hata yok uyumlu degilsiniz bana öyle geldi
kuzum sen bu sevgilinin popişini çok kaldırmışınyani bana biraz havalara girmiş gibi geldi
Sen ondan hediye isteyerek veya yani diyerek bana bunu al sunu al,ona kendini muhtacmis gibi gösterebilirsin, yani bilmiyorum tabi iliskiniz nasil ama bir genc kiz olarak yani evli degilseniz sen niye ondan birseyler isteyesin ki?
Calis kendi parani biriktir veya ye,,az olsun ama senin alin terin olsun!
Galiba kendisini senin üzerinde hüküm kurma hakkina sahip görüyor...ve bizim toplumumuzda hele erkek bunu cogu zaman maddi yönden böyle görmez mi???
Birbirinize uygun değilsiniz bence.Sonradan üzülmektense şimdiden ayrılırım ben olsam.İlerde daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Bazı şeyleri zorlamanın pek de mantığı yok.Zaten sizi tam olarak kabullenememiş gibi.Parfüme,kıyafetine,ona buna karışmalar...Üstelik yemekten sonra niye farklı kapıdan çıktığınızı da anlayamadım,beraber çıkardınız,çok aciliyeti varsa kapıdan vedalaşırdınız.Bana kalsa sizi evinize bırakmalıydı ya,neyse.Arkadaşa da katılıyorum,niye evlenme teklif etmiyor seni o kadar seviyorsa?
arkadaslar konu sahıbı ,bana sunu al bunu al dıye bır ısrar da bulunmuyor kı sevgılısıne ,konu sahıbının vurgulamak ıstedıgı bır hedıye bıle almıyor .yanı kım ıstemez kı sevgılısının arada da olsa hedıye almasını .bu o na muhtaclık degıldır aksıne sevgılıler arasında hedıyelesme olmalıdır zaten .sahsen kendı fıkrım ben de oyle odun gıbı ruhsuz bır adamla yapamam .hedıye almaklamı ruhlu olur dıyeceksın ama ,tabıkı de zıppırt bırsey alınmasından bahsetmıyorum ama bır kız olarak arada sırada ufakta olsa sevgılınızın sıze hedıye alması kısıyı mutlu edıyor .onemsendıgını hısseder .neyse ben de neden evlenmedıgınızı merak ettım ,ısınız gucunuz var yasınız da uygun neyı beklıyorsunuz acaba ben de merak ettım dogrusu.konunun sonunu pek anlamadım .yemekte neden bırlıkte kalkmadınız ayrı kapıdan cıktınız ? burayı anlamadım ,ve neyden dolayı tartıstınız ? ayıp oldu selam soyle dedınız dıye mı tartısma cıktı ? buraları bıraz daha aydınlatırsan daha ıyı olur cnm ,bıraz karısmıs konunun sonu .son olarak fıkrımı belırtmek ısterım ,sevgılının ustune basına parfumune karısması bence gayet normal bır durum .sevgılıler arasında olagan bırsey bu .yanı ben de parfum alırken sevgılıme danısırım o nun begendıgı kokuyu kullanmaya ozen gosterım .hos begendıgı parfumu hıc begenmesem de kullanmaya calsıyorum yaa neyse :) ayn sekılde ben de o nun parfumunu cok begenırım degıstırmesıne ızın vermıyorum .o da sıkıldı aynı parfumu kullanmaktan degıstırmek ıstıyor ama benım yuzumden degıstıremıyor :) yanı tatlım boyle seylere karısılıyor karsılıklı olan duygular bunlar .bence bunlar normal seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?