Hata nerede,bende mi?

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
içimdekiler sadece 4 senenin birikimi ben ne kadar ince düşünceli olduysam sevgilim olamıyor olmuyor.iş güç para pul sonrada aşkı gelıyor.sevgilim galerici kibar oldugunu soyleyen bilgili külturlu oldugunu burnu havalarda olan bir insan.yasadıgın sehırdeki üst rutbede olan herkezi cok iyi tanır cok samımı arkadaslarıdır.4 senedır ufak tekek kavgalarımız olur kıskanclık yuzunden yada benım onun gıbı dusunememem yuzundenmiş o boyle soyler.benım yasım 24 onunkı 32 ben daha hayalperest gezmeyı alısverısı farklı yerlerı gormeyi seven bır ınsansam oda butun gununu masa basında gecırıp bundan zevk alabılen bır insan ve benımde boyle olmamı ıstıyor o ne ısterse onu yapmalıyım onu gıymelıyım onun begendıgı parfum uzar gıder.

en son kırıldıgım noktada bayram tatılı ıcın 2 hafta gorusemedık pazar gunu geldı bende dusunuyorum pazartesı sabah ılk işi benı gormek olur cok özlediğini soyluyorya kendısı butun gun calısıp bana gel dıyıp sonrada musteerısı gelınce sonra gorusuruz dedi.aksam benı al dedım işim var yogunum dedı.bugun oldu öyle arası eve gecerken yanına ugrıyım dedım yegenını dersaneye yazdıracagını soyledı ve 1 saat sonra surdayım gelırmısın dedı gıttım valı yardımcısı ve bir tane müdür vardı 1 saat sonra masadan kalktık onlar onden gıttı bana hadı sen gıt artık bızde hastaneye gıdecez dedi üst kapıdan cıktım valı yardımcısına ve dıger adama hoscakal dıyemedım buna telefon actım ayıp oldu hoscakal dıyemedım selamımı soylersın dedım.ama nedense ince dusunmenin sonu kavga oldu.bende kızdım sen kac gundur benı ozledıgını soyleyıp benı gorme tenezzulunde bıle bulunmuyorsun ben bu sekılde dusundum hata oldu dıye.hata nerde yok suclu kım yok sorun ne o zaman.içim kabarıyor bazen gozum gormuyor bu üzerindeki baskısından bıktım artık.ehlıyet alıcam dıreksıyondan kaldım bana araba surmesı oğret dıyorum ona hayır buna hayır tatıle gıder arkadaslarıyla dusunup bır hedıye bıle almaz bana.begendıgım bır seyı soylerım cok begendım bana alırmısın dıye binbir turlu bahane onun aynısından varya gerek yok.nerde hata bendemi...

Birincisi neyi bekliyor erkek arkadaşınız neden evlenmiyorsunuz işi gücü de var ,ikincisi siz ondan hediye mi istiyorsunuz ?

hayata bakis acilariniz farkli bana kalirsa
ayni zamanda senin beklentilerini karsilamiyor
hata yok uyumlu degilsiniz bana öyle geldi

kuzum sen bu sevgilinin popişini çok kaldırmışın yani bana biraz havalara girmiş gibi geldi

Sen ondan hediye isteyerek veya yani diyerek bana bunu al sunu al,ona kendini muhtacmis gibi gösterebilirsin, yani bilmiyorum tabi iliskiniz nasil ama bir genc kiz olarak yani evli degilseniz sen niye ondan birseyler isteyesin ki?

Calis kendi parani biriktir veya ye,,az olsun ama senin alin terin olsun!

Galiba kendisini senin üzerinde hüküm kurma hakkina sahip görüyor...ve bizim toplumumuzda hele erkek bunu cogu zaman maddi yönden böyle görmez mi???

Birbirinize uygun değilsiniz bence.Sonradan üzülmektense şimdiden ayrılırım ben olsam.İlerde daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Bazı şeyleri zorlamanın pek de mantığı yok.Zaten sizi tam olarak kabullenememiş gibi.Parfüme,kıyafetine,ona buna karışmalar...Üstelik yemekten sonra niye farklı kapıdan çıktığınızı da anlayamadım,beraber çıkardınız,çok aciliyeti varsa kapıdan vedalaşırdınız.Bana kalsa sizi evinize bırakmalıydı ya,neyse.Arkadaşa da katılıyorum,niye evlenme teklif etmiyor seni o kadar seviyorsa?

arkadaslar konu sahıbı ,bana sunu al bunu al dıye bır ısrar da bulunmuyor kı sevgılısıne ,konu sahıbının vurgulamak ıstedıgı bır hedıye bıle almıyor .yanı kım ıstemez kı sevgılısının arada da olsa hedıye almasını .bu o na muhtaclık degıldır aksıne sevgılıler arasında hedıyelesme olmalıdır zaten .sahsen kendı fıkrım ben de oyle odun gıbı ruhsuz bır adamla yapamam .hedıye almaklamı ruhlu olur dıyeceksın ama ,tabıkı de zıppırt bırsey alınmasından bahsetmıyorum ama bır kız olarak arada sırada ufakta olsa sevgılınızın sıze hedıye alması kısıyı mutlu edıyor .onemsendıgını hısseder .neyse ben de neden evlenmedıgınızı merak ettım ,ısınız gucunuz var yasınız da uygun neyı beklıyorsunuz acaba ben de merak ettım dogrusu.konunun sonunu pek anlamadım .yemekte neden bırlıkte kalkmadınız ayrı kapıdan cıktınız ? burayı anlamadım ,ve neyden dolayı tartıstınız ? ayıp oldu selam soyle dedınız dıye mı tartısma cıktı ? buraları bıraz daha aydınlatırsan daha ıyı olur cnm ,bıraz karısmıs konunun sonu .son olarak fıkrımı belırtmek ısterım ,sevgılının ustune basına parfumune karısması bence gayet normal bır durum .sevgılıler arasında olagan bırsey bu .yanı ben de parfum alırken sevgılıme danısırım o nun begendıgı kokuyu kullanmaya ozen gosterım .hos begendıgı parfumu hıc begenmesem de kullanmaya calsıyorum yaa neyse :) ayn sekılde ben de o nun parfumunu cok begenırım degıstırmesıne ızın vermıyorum .o da sıkıldı aynı parfumu kullanmaktan degıstırmek ıstıyor ama benım yuzumden degıstıremıyor :) yanı tatlım boyle seylere karısılıyor karsılıklı olan duygular bunlar .bence bunlar normal seyler

Son düzenleme:
Birincisi neyi bekliyor erkek arkadaşınız neden evlenmiyorsunuz işi gücü de var ,ikincisi siz ondan hediye mi istiyorsunuz ?

hayır canım hedıye ıstemıyorum ınsan beklıyor bazen bıyerden geldıgı zaman dusunup ufakta olsa bıseyler almasını dogum gunumde sevgılıler gunu vs. beklıyor yanı elı bos goruncede uzuluyor halıyle.sen begen ben alıyım dıyor begendıgımıde almıyor.elılık ıcın 2 senemız var aılevı bır sorundan dolayı canım.

hayata bakis acilariniz farkli bana kalirsa
ayni zamanda senin beklentilerini karsilamiyor
hata yok uyumlu degilsiniz bana öyle geldi

bakıs acılarımız cok farklı ben yasım geregı olabılır cogu seyı mantıgımla hareket etmıyorum o daha olgun iş güç sahibi daha sistematık dusunuyor.2 gunluk tatıle gıdecegımız zaman bıle gunlerce plan yapar bense gıttıgımızde yapabılecegımızı gunu zehır etmeden canımız ne ısterse yasayabılcegımızı dusunuyorum.dedıgın gıbı uyumlu bır cıft degılız.

canım onun bana bıseyler almasından kasıt hedıye.ozel gunlerımızde barı hedıye alamasada bır cıcek papatyaya bayıldıgımız bıldıgı halde onu ot parcası olarak gorup almaması.ben zaten calısıyorum paramda var herseyım var.benım üzerimde baskısı cok fazla onu yapma buraya 10 dk gır cık oraya bakma neden ıse yuruyerek gıdıyorsun bırıylemı bakısıyorsun falan fılan.ben guzel kızım cevremde cok kısı var bır bakısımla dunyaları verecek erkek arkadasım cokta albenısı olan bır ınsan degıl.haddınden fazla kıskanclık yasıyoruz.

aılevı sorunlar canım sımdılık ertelendı bıraz evlılık.yemek yedık hastaneye gıtmesı gerektı ben gıttım dıger arkadaslara hoscakal dıyemedım.selam soyle ayıp oldu dedıgımde cok buyuk hata yapmısım muamelesı gordum.az oncede arıyor neden boyle yapıyorsun ben sana bısey demedımkı dıyor.ben uzulmusum kırılmısım cokta onemlı degıl anlıyacagın.

tebrıkler canım hedıye konumu sadece sen anlamıssın.ben onun bana bısey almasına muhtac degılım ama sadece arıyor ınsan bazen ben ona alırım begenırım gomlek alırım tesbıh alırım dukana assın dıye cevsen alırım mesela.

ayıp oldu selamımı soyle hoscakal dıyemedım dedıgım ıcın tartıstık canım.kaba dusunmek gerekıyormus demekkı bunuda anladım.tabıkıde onun begendıgı parfumlerı kullanıyorum ama begenmedıgı olunca cok kırıcı oluyor parfum sadece bır ornektı.ben onun ıstedıklerını yapıyorum ama o yapmıyor.

Ben sana hak veriyorum gerçekten.. Bilmiyorum bütün erkeklermi böyle ama bizim kadar ince düşünemiyorlar. En ufak bi örnek sende bahsetmişsin; onların kendilerine alacakları saçma sapan şeyler değerli ama bizim istediğimiz şeyler hep mantıksız oluyor. Ve bahaneler, tartışmalar... Onların doğruları doğruysa doğru geri dönüş yok. Ama bizim doğrularımız onlara göre hep yanlış ve olmaması gereken şeyler. Saygı bile göstermiyorlar! Anlayamıyorum ben bu erkekleri yaa!

Canım sende keşke bi hoşçakal deseydin orda

Bende senin gibi dşünürdüm sonradan üzülürdüm fakat anlamadğım 2 dk bi içeri girip yada nerdeyse artık hoşçakal diyebilirdin.Olsun ama sıkma canını,biraz kendini çek , anlasın oda birşeylerin kıymetini canım..Hediye konusunda katılıyorum sana ben kendimde almayı severim birinin bana hediye almasını da severim en azından özel gunlerde...

Canım sende keşke bi hoşçakal deseydin orda

Bende senin gibi dşünürdüm sonradan üzülürdüm fakat anlamadğım 2 dk bi içeri girip yada nerdeyse artık hoşçakal diyebilirdin.Olsun ama sıkma canını,biraz kendini çek , anlasın oda birşeylerin kıymetini canım..Hediye konusunda katılıyorum sana ben kendimde almayı severim birinin bana hediye almasını da severim en azından özel gunlerde...

Hata sende değil tabiki...
Düşüncesiz ve romantik olmayan bir erkek sanırım
Hediyeden falan anlamıyo
Normalde evlenince böyle şeyler kalkar ortadan sizinki erkenden başlamış
Çokmu yüz verdin bilmiyorum
Kendini ezdirme yoksa hep üzülen taraf sen olursun

Bence erkek arkadaşınız romantik bir insan değil..Bizler de bayanlar olarak erkeklerden biraz ilgi alaka bekliyoruz,nazlanalım istiyoruz...Ayrıca bırakın normal zamanda sürprizle yapmasını doğumgünü gibi özel günlerde bile hediye almaması ve bunu papatya bir ot parçası gibi bahanelere dayandırması bana saçma geldi...Bence birazcıkta cimri birisi:82:

bişey sorucam sevdiğine inanıyorsun ama sevdiğini gösteren hiçbir şey yapmıyor değil miiii???????????*

Kendinizden fazla taviz vermeyin derim..Nasıl o canı ne isterse onu yapıyor,onu giyiyor vs...sizinde kendi kişiliğiniz ve kendinizi mutlu hissediş biçiminiz var,kırmızı çizgileriniz olsun ve onlara müdahale ettirmeyin bence...Bu kadar baskıcılık,o ne isterse onu yapmanız iyi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…