Hata nerede,bende mi?

Canım neden sürekli görüşmek için sen mücadele veriyorsun ki, Bırak o düşünsün.. o ayarlasın.. fıstık gibi kızsın maşallahhh, Bırak düşme üstüne.. çek kendini Bi kaç gün.. restini de çek gerekirse.. azıcık önceliğim olmalı sevdiğim adamın hayatında.. neyim Ben de.. Baktın hala aynı, hala hayatında 2. hatta 3. plandasın onun için, Boşveeeeeeeer... valla dünya tek Bi erkeğin üzerine kurulu değil, çok daha iyileri çıkar karşına..

Ben sana hak veriyorum gerçekten.. Bilmiyorum bütün erkeklermi böyle ama bizim kadar ince düşünemiyorlar. En ufak bi örnek sende bahsetmişsin; onların kendilerine alacakları saçma sapan şeyler değerli ama bizim istediğimiz şeyler hep mantıksız oluyor. Ve bahaneler, tartışmalar... Onların doğruları doğruysa doğru geri dönüş yok. Ama bizim doğrularımız onlara göre hep yanlış ve olmaması gereken şeyler. Saygı bile göstermiyorlar! Anlayamıyorum ben bu erkekleri yaa!

hepsını kazana atıp yakacaksın biz bayanlar neden bu kadar duygusalız anlamıyorumkı :))

Canım sende keşke bi hoşçakal deseydin orda

Bende senin gibi dşünürdüm sonradan üzülürdüm fakat anlamadğım 2 dk bi içeri girip yada nerdeyse artık hoşçakal diyebilirdin.Olsun ama sıkma canını,biraz kendini çek , anlasın oda birşeylerin kıymetini canım..Hediye konusunda katılıyorum sana ben kendimde almayı severim birinin bana hediye almasını da severim en azından özel gunlerde...

canım fırsatım olmadı orda demeye aman desem ne olacak demesemne sacma bır nedenden tartısmamız sıktı canımı.allahtan herseyı kafama takan bır yapım yok sadece bzaı seyler sıkıyor ınsanın canını.

Hata sende değil tabiki...
Düşüncesiz ve romantik olmayan bir erkek sanırım
Hediyeden falan anlamıyo
Normalde evlenince böyle şeyler kalkar ortadan sizinki erkenden başlamış
Çokmu yüz verdin bilmiyorum
Kendini ezdirme yoksa hep üzülen taraf sen olursun

sanırım fazlasıyla yüz verip totosunu kaldırdım.kendımı uzak tutcam uzun bır sure.baska turlu akıllanacak gıbı degıl.çiçegi ot parcası olarak goren bır erkek sanırım hayattan ısteyecegım son sey ama sevıyorum onu.

Bence erkek arkadaşınız romantik bir insan değil..Bizler de bayanlar olarak erkeklerden biraz ilgi alaka bekliyoruz,nazlanalım istiyoruz...Ayrıca bırakın normal zamanda sürprizle yapmasını doğumgünü gibi özel günlerde bile hediye almaması ve bunu papatya bir ot parçası gibi bahanelere dayandırması bana saçma geldi...Bence birazcıkta cimri birisi:82:

tam üstüne bastın canım azıcıkmı cımrı sanırım baya baya bildigimiz cimri :69:

bişey sorucam sevdiğine inanıyorsun ama sevdiğini gösteren hiçbir şey yapmıyor değil miiii???????????*

aynen öyle tatlım sevıyor benı gozunden sakınır hepsını bılıyorum ama bazen bılmekte yetmıyor ınsana gorsensın ıstıyor küçük seyler bazen bir çikolata bıle alsa mutlu oluyorum cocuk gıbı.benı dusunmuste almıs dıyorum ama öküz işte içinden ne kadar romantık bır ınsan cıkabılırkı.

Kendinizden fazla taviz vermeyin derim..Nasıl o canı ne isterse onu yapıyor,onu giyiyor vs...sizinde kendi kişiliğiniz ve kendinizi mutlu hissediş biçiminiz var,kırmızı çizgileriniz olsun ve onlara müdahale ettirmeyin bence...Bu kadar baskıcılık,o ne isterse onu yapmanız iyi değil...:20:

basta fazlasıyla verdım tavız sımdıde o verdıgım tavızlerı cekıyorum malesefkı.canım yapmak istemesede bazı seylerı sırf o istıyor dıye uzerımde baskı yapıyor yapmadıgım zaman hala benı gun ıcınde kesınlıkle aramaz bende aramam.ertesı gun canım askım dıye arar hıcbırsey olmamıs gıbı buda benı fazlasıyla yıpratıyor.

Canım neden sürekli görüşmek için sen mücadele veriyorsun ki, Bırak o düşünsün.. o ayarlasın.. fıstık gibi kızsın maşallahhh, Bırak düşme üstüne.. çek kendini Bi kaç gün.. restini de çek gerekirse.. azıcık önceliğim olmalı sevdiğim adamın hayatında.. neyim Ben de.. Baktın hala aynı, hala hayatında 2. hatta 3. plandasın onun için, Boşveeeeeeeer... valla dünya tek Bi erkeğin üzerine kurulu değil, çok daha iyileri çıkar karşına..

:))) bazen inadım tutuyor kızıyorum bu huyuma.gorusmek ıcın ısrar etmıyorum kac gundur gormedım oda eve gecerken gel yanıma senı ozledım dıyor sureklı engel cıkıyor karsımıza.dedıgın gıbı kendımı gerı plana cekecem o zaman anlarım ben bu adamın hayatında gercekten nerdeyım.

Kusura bakma ama erkek arkadaşın son derece egoist ve bencil bir kişiliğe sahip. Kendisi mutlu, iyi, rahat olsun da dünyanın gerisi ne olursa olsun modunda, söz konusu sevgilisi bile olsa... :19: İlişkimde, evliliğimde, romantizm olmasa da olur, ben her türlü bencillik, kapris çekerim, her şekilde ona uyarım dersen bana söyleyecek bir şey düşmez. İnşallah mutlu olursun hep her ne şekilde olursa olsun...

4 sene nasıl sabrettiniz , ona şaştım ben :44:
senin tercihlerine saygısı yok en başta.
ne diyim, hayırlısı olsun.

cok sabır dedım ayrıldım yapamadım onsuz barıstık yenıden.hersey duzelecek dedı bır sure aynı oluyor daha sonra eskisi gibi hersey uzerımdekı baskılar aynen devam.sureklı derım ılıskıyı tek degıl ıkı kişi yasıyoruz dıye.

Back
X