Hata yaptım biliyorum..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
ya temmuzda nişanım olacak.
2yıllık bir birlikteliğimiz var.. Ev ile ilgili problemm var. yani kısacası kız evlat erkek evlat modu..İstenmiyorum .. Butun haklar abime. .
Babalar gununde halamla dertleşirtik bozuldum iyice.. Halama göre butun paralar abime benm olanda .. ben buruma bozuldum daha doğrusu tuhafıma gitti alındım.. ses tonumdan nişanlanacagım adam anladı bende konusacak kimsem yok dayanamadım anlattım. sen bozma moralini fln diye teselli etti şuan kimseye bşy deme bozma kimseyle aranı zamanı gelecek herseyın dedi. bende dayanaadım ona biliyorum evlenirsek bunu önüme sunacaksın dedim o da saçmalama biz biriz sen bana derdini anlattın bir oldugumuz için fln dedi. ama tek dertleşeceğim insan o ne yapacagımı şaşırdım.. halamdan soğudum abimden de öyle.. ama istiyorum ki evleneceğim adam böyle olmasın.. çok geç artık..

yüzüne vuracak bir adamla hayat geçer mi önce bunu düşündüm,sonra da ailenizin düşüncesine sinir oldum.

hee birde hiçbirşey için geç değil demek geldi içimden...

yüzüne vuracak bir adamla hayat geçer mi önce bunu düşündüm,sonra da ailenizin düşüncesine sinir oldum.

hee birde hiçbirşey için geç değil demek geldi içimden...
ileri de evlendikten snra illa ki vurur herhlde . aile problemi oldugunda fikrimi söylediğimde sen kendne ailene bak diyecek neler neler yaptı sana :)
hiçbir şey için geç değil derken açar mısın?

Vuramaz. Siz aile kuruyorsunuz tabiki dertleseceksiniz genelde ailevi bilgi vermeyin yinede lakin yuzunuze vurduğu anda senin bunlari soylemeye ne hakkin var yerdigin yaşam tarzini yasatmaya devam ediyorsan bir farkin kalmadi gozumde bir daha asla bu şekilde konuşma. Ayni şekilde bende seninkileri pat pat yüzüne vururum bakalım nasjl oluyormuş diye cemkirin. Cemkirmek şu yönden bu kadar tedirginseniz adam fena demekki

Laf vurur diye korkuyorsanız arayın neşeli bi sesle ben geçen yanlış anlamışım bugün babam geldi gönlümü aldı falan filan deyin. Hepimiz hayatımızdaki kişiye güveniyoruz ama hata yaptığınızı düşünmeniz doğru çünkü onlar sizin aileniz siz unutsanız bile bunları sevgiliniz unutmayacak ne yazık ki. Bu şekilde toparlayın derim ben yalandan kim ölmüş

2yıllık bir birlikteliğimiz var.. Ev ile ilgili problemm var. yani kısacası kız evlat erkek evlat modu..İstenmiyorum .. Butun haklar abime. .
Babalar gununde halamla dertleşirtik bozuldum iyice.. Halama göre butun paralar abime benm olanda .. ben buruma bozuldum daha doğrusu tuhafıma gitti alındım.. ses tonumdan nişanlanacagım adam anladı bende konusacak kimsem yok dayanamadım anlattım. sen bozma moralini fln diye teselli etti şuan kimseye bşy deme bozma kimseyle aranı zamanı gelecek herseyın dedi. bende dayanaadım ona biliyorum evlenirsek bunu önüme sunacaksın dedim o da saçmalama biz biriz sen bana derdini anlattın bir oldugumuz için fln dedi. ama tek dertleşeceğim insan o ne yapacagımı şaşırdım.. halamdan soğudum abimden de öyle.. ama istiyorum ki evleneceğim adam böyle olmasın.. çok geç artık..
Yani egerki guveniyorsan hic bir sikinti yoktur bence ilerdede yuzune vuracagini sanmiyorum butun erkekler ayni degildir cnm

ileri de evlendikten snra illa ki vurur herhlde . aile problemi oldugunda fikrimi söylediğimde sen kendne ailene bak diyecek neler neler yaptı sana :)
hiçbir şey için geç değil derken açar mısın?
Bizde severek evlendik ailenle ilgili herseyi anlatma her an sevgi dolu olunmuyor bir kavga anında istemsizce bunlar bile dile getiriliyor sırf canını acıtmak için

Güvenmiyor musunuz sevgilinize?
Benim de ailemle ilgili bazen sorunlarım oldu, eşimin de kendi ailesinde oldu. Böyle zamanlarda anlattık birbirimize. Ben ona, o bana destek oldu. Hayat arkadaşlığı bu değil midir? Hiçbir zaman da birbirimizin yüzüne bir şey vurmadık.

Halama göre butun paralar abime benm olanda ..
Benim bildiğim abiler kız kardeşlerine harcarlar. Kız kardeşin abiye harcaması da yeni moda galiba. ( yardımlaşmaktan bahsetmiyorum) bu erkeklerin totolarını niye bu kadar kaldırıyorlar? Allah sonumuzu hayretsin.

Halaniza gicik oldum, onu neden bu denli soz sahibi yapiyorsunuz ?

Babanizdan ev kalmisti yanilmiyorsam, kirasinida abinizle yengeniz aliyordu.
Uzgunum ama gozunuzun icine baka baka zaten hakkiniz yeniyor.
Susmayin lutfen, halayada 2 cumle kurunda yerini bilsin.

Vuramaz. Siz aile kuruyorsunuz tabiki dertleseceksiniz genelde ailevi bilgi vermeyin yinede lakin yuzunuze vurduğu anda senin bunlari soylemeye ne hakkin var yerdigin yaşam tarzini yasatmaya devam ediyorsan bir farkin kalmadi gozumde bir daha asla bu şekilde konuşma. Ayni şekilde bende seninkileri pat pat yüzüne vururum bakalım nasjl oluyormuş diye cemkirin. Cemkirmek şu yönden bu kadar tedirginseniz adam fena demekki
aslında fena değil adam
Tedirgin değilim çok şükür dinler sever merhametli inş böle dewam eder hep hani hep diyorlr ya erkekler yüze vurur diye aklımda öyle kaldı

Yani egerki guveniyorsan hic bir sikinti yoktur bence ilerdede yuzune vuracagini sanmiyorum butun erkekler ayni degildir cnm
Güveniyorum sonsuz hep ben senn yanndayım fln dio huzurlu olalım gerisini salla fln dio

Bizde severek evlendik ailenle ilgili herseyi anlatma her an sevgi dolu olunmuyor bir kavga anında istemsizce bunlar bile dile getiriliyor sırf canını acıtmak için
Bencede gelecektir önüme .. belki unutur baya zaman var çünkü

Güvenmiyor musunuz sevgilinize?
Benim de ailemle ilgili bazen sorunlarım oldu, eşimin de kendi ailesinde oldu. Böyle zamanlarda anlattık birbirimize. Ben ona, o bana destek oldu. Hayat arkadaşlığı bu değil midir? Hiçbir zaman da birbirimizin yüzüne bir şey vurmadık.
Sonsuz güveniyorum o da bana güvenir sıkıntı yok ama ileride sinirli an olunca ağzından çıkıverir kakar başıma

Benim bildiğim abiler kız kardeşlerine harcarlar. Kız kardeşin abiye harcaması da yeni moda galiba. ( yardımlaşmaktan bahsetmiyorum) bu erkeklerin totolarını niye bu kadar kaldırıyorlar? Allah sonumuzu hayretsin.
Evet kaldırıyolr soyadı için herşey malesef hele bi de erkek doğurduysa gelin oooo 😏 ama gelin görün ki gelin bakmayınca kızımmm oluyor..

eğer içinde ufacık bir şüphe varsa o adamdan sana koca olmaz ,
Şüphem yok çok şükür bende ki tedirginlik ben adamımdan memnunum değişmezse inş bana hem koca hem arkadas hem dost olur ama bu evlendıkten snra değişirmi bilmiyorum 🤷‍♀️

Bundan sonra anlatmayın. Aile başka , eş ile kurulan hayat başka. Ben böyle bakıyorum.

Ben eşimle herşeyi paylaşırım, ailevi olsun sosyal hayatım olsun. O da öyledir.

3 senedir evliyim ne ben onun, ne o benim yüzüme vurma olayı asla olmadı. Karşılıklı saygı ve güven anahtar.

Güvenmihorsan evlenme sakın.

Back
X