hata yaptım :(

hayır oyle aile vs sorun degil bu
aramadı benı dun ( evde ısten gelınce uyuyakalmıs)
neden aramadın dedım uyuyakaldım dıyınce bende parladım (bu sıralar hassasım dugun stresıne gırdım galıba )herseye parlıyorum
tartısmaya gırınce hoppp agzımdan bu saçma sapan şey çıktı
off napcam ben :14:

bence şuan fazla üzerine gitme, onu kendi haline bırak. haklı olarak sana kırgın ve öfkelidir.
en iyi sen tanırsın onu, sen düşün nasıl gönlünü alabileceğini.
ama bundan sonra sen sen ol sakın 2. kez yapma aynı şeyi. yer eder insanın içine. daha da çıkartamazsın.

Söz ağızdan çıkmadan senin esirindir; söz ağızdan çıkınca sen onu esirisindir. en sinirli anında bile bu söz aklına gelsin canım. ben kendimi böyle frenlerim hep.

Gerçekten çok ağır olmuş.
Nişanlın sana ne kadar tavır yapsa haklı.
Bir şekilde gönlünü al ağzından bir anda çıktığın asla böyle düşünmediğini falan söyle
Özrünü dile, kendini affettirmeye çalış.

enseme şaplak yemeyı haketmiş durumdayım
dilin kemiği yok işte !!çıktı bır kere agzımdan
ne yapıcam bana onu soylermısın??

Mümkünse yüzyüze konuş. Bunu asla söylememem gerekiyordu biliyorum, bir anda nasıl cıktı ağzımdan anlamadım, gerçekten senin için böyle birşey düşünmüyorum, sen benim gördüğüm en adm gibi adamsın vs. Gururunu okşayacak kelimeler lütfen.

Mümkünse yüzyüze konuş. Bunu asla söylememem gerekiyordu biliyorum, bir anda nasıl cıktı ağzımdan anlamadım, gerçekten senin için böyle birşey düşünmüyorum, sen benim gördüğüm en adm gibi adamsın vs. Gururunu okşayacak kelimeler lütfen.

Allah kahretsin ayrı şehirlerdeyiz...
yuzyuze olsak daha rahat halledersım ama sımdı cok zorlanıyorum
valla bana çok buyuk bır ders oldu
o benım en kotu anlarımda hep yanımdaydı ben nasıl soylerım boyle bırsey :14:

Allah kahretsin ayrı şehirlerdeyiz...
yuzyuze olsak daha rahat halledersım ama sımdı cok zorlanıyorum
valla bana çok buyuk bır ders oldu
o benım en kotu anlarımda hep yanımdaydı ben nasıl soylerım boyle bırsey :14:

Senin ne kadar üzgün olduğunu farkettiğinde yumuşar merak etme, biraz süründürür belki :)

Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır :D

Benim de boyle bir konum var :)
Ben de esime tam hatirlamiyorum ama erkekligine zeval gelmesin demistim sanirim :)

Ama elmayranin cevabini iyi hatirliyorum
siz esinizin velisi degilsiniz demisti :)))

Avensis,
erkekler bu konuda cok aliniyorlar
ozellikle de adam gibi adamsa :)
Gonlunu al yapacak bir sey yok :)

Arada oluyor iste kendimizi tutamadigimiz zaman, agzimizdan cikani kulagimiz duymuyor :) Halbuki daha sakin tartismayi ögrenmeliyiz, ya da biraz düsünerek konusmayi :) Üzülme ben de benzer bir laf etmistim, aslinda bende söyle kötü bir huy var, damarima basilirsa, düsünmem kirarim. Sonra da pisman olurum :) Erkekler bu konuda cok hassas, hos o da bana senden kadin mi olur dese, ben de yikilirdim herhalde. Dolayisiyla birazcik sizi süründürmesine ses etmeyin, gönlünü almaya calisin. Patavatsizliginizi itiraf edin.

Senin ne kadar üzgün olduğunu farkettiğinde yumuşar merak etme, biraz süründürür belki :)

Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır :D

biraz once konustuk
farkettı ne kadar pişman oldugumu
bu son olsun bır daha duymamayayım dedi :(
unutuyorum sende unut sinirle soyledın farkındayım dedı :(
ama ben hala uzgunum :14:

hayır oyle aile vs sorun degil bu
aramadı benı dun ( evde ısten gelınce uyuyakalmıs)
neden aramadın dedım uyuyakaldım dıyınce bende parladım (bu sıralar hassasım dugun stresıne gırdım galıba )herseye parlıyorum
tartısmaya gırınce hoppp agzımdan bu saçma sapan şey çıktı
off napcam ben :14:

İnsanlık hali uyuya kalmış
Adam olmamakla ne ilgisi var
Adamlar uyuya kalamaz mı :19:

Arada oluyor iste kendimizi tutamadigimiz zaman, agzimizdan cikani kulagimiz duymuyor :) Halbuki daha sakin tartismayi ögrenmeliyiz, ya da biraz düsünerek konusmayi :) Üzülme ben de benzer bir laf etmistim, aslinda bende söyle kötü bir huy var, damarima basilirsa, düsünmem kirarim. Sonra da pisman olurum :) Erkekler bu konuda cok hassas, hos o da bana senden kadin mi olur dese, ben de yikilirdim herhalde. Dolayisiyla birazcik sizi süründürmesine ses etmeyin, gönlünü almaya calisin. Patavatsizliginizi itiraf edin.

soyledım canım..
en onemlısı benım bunu sana gercekten dusunerek ve ınanarak soylemedıgımı bıl dedım
o da benı bılır
saflıgımı
umarım bende boyle bır hatamı çok çabuk teafi ederim :14:

soyledım canım..
en onemlısı benım bunu sana gercekten dusunerek ve ınanarak soylemedıgımı bıl dedım
o da benı bılır
saflıgımı
umarım bende boyle bır hatamı çok çabuk teafi ederim :14:

cnm okudum yazdıklarını baştan evet ağır olmuş ama bir daha tekrarlamazsan erkekler çabuk affeder :)

Benim de boyle bir konum var :)
Ben de esime tam hatirlamiyorum ama erkekligine zeval gelmesin demistim sanirim :)

Ama elmayranin cevabini iyi hatirliyorum
siz esinizin velisi degilsiniz demisti :)))

Avensis,
erkekler bu konuda cok aliniyorlar
ozellikle de adam gibi adamsa :)
Gonlunu al yapacak bir sey yok :)

Ahahhaha hatırladım :) eniştenin Velisi benmisim gibi davranmisim :)

bence insan sinirliyken konuşmamalı üstünden bir uyku süresi geçince olaya daha farklı bakıyorsun. bu biraz da yaşla bağlantılı yaş ilerledikçe sakin düşünmeyi ve o an konuşmamayı öğreniyorsun. ben de geçmiş yıllarda daha fevri ve keskin çizgili konuşurdum sinirlendiğimde ama şimdi öfkemi kontrol edebiliyorum.
güzel bir laf değil kesinlikle..kelime dağarcığında bile olmaması lazım bu tarz şeylerin. çünkü saygı hemen yitirilmez yavaş yavaş bu tür kelimeler tartışmalara girdikçe biter ve nasıl bittiğini anlayamazsın.
şu an yapılacak şey ona gerçekten pişman olduğunu anlatmak ve ısrarla değil... o zaman daha çıkmaza sokarsın..

hoş bu durum olmamış ama insanlık hali çıkıyor bi anda ağızdan..

mesaj at,sürekli ara özür dile..

bende eşime bi kere çok kırıcı bi laf söylemiştim (burda yazmayım kızlar beni paralar :1::1:)

aynen şöyle bi mesaj attım.

seni kırdım inan bilerek deil.ne yapsan haklısın.

affet beni
affet beni
affet beni
vs.vs.vs

ben eşşeğim
ben eşşeğim
ben eşşeğim
vs vs vs

seni çok seviyorum
seni çok seviyorum.
vs vs

cevap mı bende seni seviyorum oldu:34::34:

hiç yoktan birşey için üzmeye değer mi?

özür dilemişsin pişmanlığını anlayıp affeder:34:

ama kendini dizginle sinirlendiğinde kendine hakim olmalısın yoksa daha çok üzersin ve üzülürsün

Son düzenleme:
Kimbilir ne yapti da sende böyle dedin, sen özür dilemissin, birak o düsünsün... belki kendine gelince aff eder

hoş bu durum olmamış ama insanlık hali çıkıyor bi anda ağızdan..

mesaj at,sürekli ara özür dile..

bende eşime bi kere çok kırıcı bi laf söylemiştim (burda yazmayım kızlar beni paralar :1::1:)

aynen şöyle bi mesaj attım.

seni kırdım inan bilerek deil.ne yapsan haklısın.

affet beni
affet beni
affet beni
vs.vs.vs

ben eşşeğim
ben eşşeğim
ben eşşeğim
vs vs vs

seni çok seviyorum
seni çok seviyorum.
vs vs

cevap mı bende seni seviyorum oldu:34::34:

:) bende diledim özür
aradı hatta düzelt şu ses tonunu tamam artık dedi :)

bence insan sinirliyken konuşmamalı üstünden bir uyku süresi geçince olaya daha farklı bakıyorsun. bu biraz da yaşla bağlantılı yaş ilerledikçe sakin düşünmeyi ve o an konuşmamayı öğreniyorsun. ben de geçmiş yıllarda daha fevri ve keskin çizgili konuşurdum sinirlendiğimde ama şimdi öfkemi kontrol edebiliyorum.
güzel bir laf değil kesinlikle..kelime dağarcığında bile olmaması lazım bu tarz şeylerin. çünkü saygı hemen yitirilmez yavaş yavaş bu tür kelimeler tartışmalara girdikçe biter ve nasıl bittiğini anlayamazsın.
şu an yapılacak şey ona gerçekten pişman olduğunu anlatmak ve ısrarla değil... o zaman daha çıkmaza sokarsın..

çok haklısın saygı zamanla yokoluyor farketmeden
bir musubet bın nasıhattan ıyıdır demişler
bende bugun dersımı aldım
onu kırdım :14:
belki başka bırsey desem bu kadar takmazdım ama bunu soylemıs olmayı kendıme bıle yakıstırmadım

Back
X