hata yaptım :(

İnşallah oda sana karşı bu kadar ince düşünüyodur. Ettiğin laf için ondan çok üzülmüşsün :)) Zamanla belki dahada agır konusmalar geçicek aranızda ki inşallah geçmez bu hassasiyetini korumanı dilerim ama şunuda söyliyim ki bu mahçuplugun erkek tarafından ego okşayan bi durum onun hoşuna gittiği takdirde bundan kurtuluşun olmaz en ufak lafında bile senden koşar adımlarla ona gitmeni bekliyebilir demem oki özrünüde pişmanlığınıda dozunda belirtmelisin inşallah bir daha böyle şeyler yasamazsınız :))

İnşallah oda sana karşı bu kadar ince düşünüyodur. Ettiğin laf için ondan çok üzülmüşsün :)) Zamanla belki dahada agır konusmalar geçicek aranızda ki inşallah geçmez bu hassasiyetini korumanı dilerim ama şunuda söyliyim ki bu mahçuplugun erkek tarafından ego okşayan bi durum onun hoşuna gittiği takdirde bundan kurtuluşun olmaz en ufak lafında bile senden koşar adımlarla ona gitmeni bekliyebilir demem oki özrünüde pişmanlığınıda dozunda belirtmelisin inşallah bir daha böyle şeyler yasamazsınız :))

canım
çok haklısın ondan daha çok üzüldüm
diledim artık özür,niyetimi bildiği için sıkıntı olmadı kırıldı evet ama uzatmadı..
beni bu kadar üzen şey ne bılıyormusun ??
saygı saygı dıye dolanıp dururken kendi ellerimle o saygıyı yoketmek /teşebbüs etmek
ben ençok ona üzüldüm :14:
ama bu sondu ne olursa olsun ben öfkemi dizginleyecegim...varsın o yansın...

Olur böyle şeyler...
Özrünü dilemişsin..
Biraz kendi haline bırak...

Sinirlenince benim de dilimin ayarı fena kaçıyor...
"Adam değilsin" de bir şey mi, neler çıkıyor o ağızdan:53:

Yıpratma kendini fazla...

ne var canım sanki ana avrat küfretmişsin çok da üstüne düşme şımartma

Bende sinirlendiğim zaman bazen haketmediği şeyler söylüyorum ama o sinirle söylediğimi bildiği için fazla uzatmıyor.
Çok kafana takma bence...

bu da bişey mi, ben neler dedim :14: ama tabi ki sinirle bi anda yazıverdiğim şeylerdi. bi arkadaşlık sitesine üyeydi,şifresini istedim bin türlü lafı dolandırınca ben dansöz gibi kıvıran adam istemem erkek isterim dedim :26: evet çok kötü çok ağır kelimeler,özür bile dilememe gerek kalmadı,çünkü biliyor ki ben bunları yazarken asla gerçekte öyle düşünmüyorum.özür dilemek olgunluktur konu sahibi. iyi yaptın özrünü dileyerek. şimdi artık konuyu kapatın bence.:34:

Olur böyle şeyler...
Özrünü dilemişsin..
Biraz kendi haline bırak...

Sinirlenince benim de dilimin ayarı fena kaçıyor...
"Adam değilsin" de bir şey mi, neler çıkıyor o ağızdan:53:

Yıpratma kendini fazla...

çok üzüldüm canım anlatamam :(
başım agrıyor hatta suan:14:
manyak mıyım neyın üzülmeyi de abarttım

bu da bişey mi, ben neler dedim :14: ama tabi ki sinirle bi anda yazıverdiğim şeylerdi. bi arkadaşlık sitesine üyeydi,şifresini istedim bin türlü lafı dolandırınca ben dansöz gibi kıvıran adam istemem erkek isterim dedim :26: evet çok kötü çok ağır kelimeler,özür bile dilememe gerek kalmadı,çünkü biliyor ki ben bunları yazarken asla gerçekte öyle düşünmüyorum.özür dilemek olgunluktur konu sahibi. iyi yaptın özrünü dileyerek. şimdi artık konuyu kapatın bence.:34:

kapattık canım :14:

hoş bu durum olmamış ama insanlık hali çıkıyor bi anda ağızdan..

mesaj at,sürekli ara özür dile..

bende eşime bi kere çok kırıcı bi laf söylemiştim (burda yazmayım kızlar beni paralar :1::1:)

aynen şöyle bi mesaj attım.

seni kırdım inan bilerek deil.ne yapsan haklısın.

affet beni
affet beni
affet beni
vs.vs.vs

ben eşşeğim
ben eşşeğim
ben eşşeğim
vs vs vs

seni çok seviyorum
seni çok seviyorum.
vs vs

cevap mı bende seni seviyorum oldu:34::34:

Ay hiç güleceğim yoktu gayet ciddi yorumları okuyordum ama mesajınızı görünce gülmekten öldüm.

Eşimde beni her ne sebeple olursa olsun kırdığı ve üzdüğü zaman "eşşeklik yaptım affet" der. O geldi aklıma. :1:

Ay hiç güleceğim yoktu gayet ciddi yorumları okuyordum ama mesajınızı görünce gülmekten öldüm.

Eşimde beni her ne sebeple olursa olsun kırdığı ve üzdüğü zaman "eşşeklik yaptım affet" der. O geldi aklıma. :1:

çok sevimlisiniz :1:

canım keyfinden mi adam degilsin dedin yoksa adam olmadıgı için mi:26: eger kusur işlemişse sende adam degilsin demişsen dogru söylemişsin neden özür diliyosun o kusurunu düzeltsin hı boş bulunup gereksiz bi şey içinde demişsen her şey düzelir merak etme :16:

Back
X