Hatalar tekerrur etmeye mahkum mudur?

Bizim daha ilk bu ama ayni durum soz konusu niye diyorum cevap yok ama, beni deli gibi seviyor surekli bu laf.

Burcu ne?

( inan birsey beni tutuyor ama, bilmiyorum ya.

Ayy koclar oyle yaaa benim onceki erkk arkadasimda koctu.
Ama, bunu yasadigim insan boga (

Bilmiyorum ne yapmk lzm zaman neyi duzeltecek ki

Bir şans daha ver bence .
Ben yapamadım ama eğer bir daha yaparsa ayrıl bitsin arkadaşım .
Doğrusu bu ama yapabilmek lazım .

Hiç hissetmedim.arkerde iken çarşıya çıkınca internetten mesajlasiyorduk.arkadaşları ile konuştuğunu söylüyordu.eski sevgilisi ile yazismis.kıza sevgilimden ayrildim falan yazmış.belli bir zaman sonra kiz ayrilmamissin seni onun yanında görmüşler benimle oynama falan demiş.sonra yeminler tovbeler.tüm sevgililerini bu terk etmis, bir tek o kiz bunu terk etmiş.bunu diyorum ama eşim demeliyim.5,5 yıllık evliyim.hatasını tekrarlamadi şimdiye kadar...

Ben ayrildim dun.
Cunku yeminler etti mesaj fln atmadim sadece baktim diye din face sifresini istedim once hmn vermedi yarim saat sonra verdi girdim baktim arkadasina anlatmis bu mesaji ona attim sonra da engelledim onu fln die ama, engel falan yok on gun once twitterine bakip kizin yazdigi seyi paylasmis. Bu kadar yalanci iken asla bir yola cikamam. Durustxe anlat dedim anlatsaydi belki bi sans verirdim ama ylan yeminler eden birine guvenemem yeniden.
Bitirdim ve inan kafam rahatladi. Arayip duruyor affet diye umurumda bile degil.

Aldatma ve güven konusunda insanlar farklı yargılara sahiptir. Biri için önemsiz olan bir diğeri için affedilmez olabilir. Sen ona artık güvenemeyeceğini söylüyorsan ayrılmanız daha hayırlı olmuştur. Çünkü bundan sonra bir hata yapmasa bile güvenmediğin sürece için
içini kemirir. Hakkınızda hayırlısı olsun, bu sorun ilk ve son olsun inşallah diyelim.

Aldatmadan cok yalan yere ettigi yeminler bitirdi beni. Bir nane yedin madem durust ol bundan sonrasina bak di mi. Yalan varsa inaniyorum ki her insan sogur.

hayırlısı olsun.dediğin gibi belki dürüstçe itiraf etse, bir daha olmayacağına söz verse affedilebilir ama inkar eden erkek tipinden hayır gelmez.dilerim bundan sonra düzgün bir insan çıksın karşına.
seviyorum deyip herşeyi kabullenen kızlarımıza da selam olsun buradan.kimsenin kimseyi salak yerine koymaya hakkı yok.sevgi önemli ama Allah akıl, mantık vermiş boşuna mı.herkes aklını kullansın.affedilecek insan var, kaçarak uzaklaşılacak insan var.hatalar bizler için ama büyük hataların büyük bedelleri oluyor işte.

En yakın dostun bile senin üzerinden geçinmeye çalışıyor şu devirde
Gerek maddi gerek manevi
Çok affettim ama değişmedi hep tekrarlandı aynı hata
Ve sonunda çıkardım hayatımdan...

Hatayı yapan kişinin kişiliği karakter yapısı ve bu hatadan ders alıp almadığıyla alakalıdır tekrar yapıp yapmaması canım.. Kısacası insanız hatalar biz insanlara mahsus affetmek ise Allah ' a .. Görüşüp belli bir seviye içinde devam edersen zarar görme oranında oldukça azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…