Hatalar yaptim telefi etmek istiyorum..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Merhaba ablalarim. Yasim 21 cogunuz benden buyuksunuz. Benim 3 yillik bi iliskim var. Nisanli sayiliriz. Biz ayrildik.. hep ayrilirdik ama sevdigim bu sefer kararli beni cok uzdun bu sefer olmaz git mutlu ol diyor.. canim cok yaniyor. Kimse bana unut demesin.. biliyorum cok klise hikaye ama neden yazdigimida bilmiyorum. Nisanlimin com ustune gittim oda benimkine gelmisti sorumsuzdu bende kavga cikariyodum.. yoruldum dedi sevmiyorum artik dedi.. insan 3 yili nasil silip atar ki? Ben ona sakin baskasina gitme dedim tamam merak etme seni uzucek bisey yapmicam sen beni unutana kadar kimseyle cikmic dedi.. ben tatildeyim 1 aydir onu goremiyorum. Cok aci cekiyorum ayri bi sehirde nefes almak bana azap gibi.. hergun agliyorum annem perisan oldu.. iliski kocum var uzman iliski kocu. Bana sakin bi adim atma o seni seviyo ama cok yorulmus dedi ama dinlemedim 2 gun once aradim 2 gundur ikna olmuyor.. simdiki dusuncem 15 gun sonra geri donunce is yerine gidip guzelce konusmayi denicem.. lutfen bana ayrilin demeyin erkek arkadasim bana sahip oldu.. onu cok seviyorum birakmak istemiyorum.. lutfen napabilirim ablalarim yardim edin

Adama istemiyorsa ne yapabilirsin ki.

Zaten onun içinde hala bişeyler bitmemiş ise gelir merak etme.

Sessizce bekle bakalım,arayacak mı ?

E bitmiş ?
Şimdi ısrar ederseniz adama sizden nefret edebilir

Biten birşey ikiniz içinde doğru değilmiş ki bitmiş yoksa devam ederdi... Bence önünüze bakın ardiniza bakmayın

Adama istemiyorsa ne yapabilirsin ki.

Zaten onun içinde hala bişeyler bitmemiş ise gelir merak etme.

Sessizce bekle bakalım,arayacak mı ?
15 gun hic aramicam.. sonra yanina gidicem.. sabredicem beklemek bana ölüm geliyor..

Yani kusura bakma konuşmalarım seni incitebilir ama şu an acil olarak silkelenmen lazım. Dönüp kendine ben napiyorum demen lazım. Bu ne acizlik bu ne gurursuzluk? Adam açıkça demiş seni sevmiyorum diye daha ne diye ısrar ediyorsun anlamıyorum. Elin üç kuruşluk adamı için değer mi kendinizi bu hale sokmanıza. Daha yasin 21.gene aşık olursun. Sakız gibi yapışma adama bitmiş işte zorlama. Hayır yani bir de iş yerine gidicem diyor ne yüzsüzlük bu. Önüne bak arkana değil.

lutfen bana ayrilin demeyin erkek arkadasim bana sahip oldu
Bunun için mi takıntı yapıyorsunuz ki evlenip boşanan insan çok varken.Ayrıca sahip oldu ne demek tam anlayamadım zorla mı sahip oldu size.Eğer ki zorla değilse birlikte olduk demeliydiniz.İş farklı boyuta gidebilir yoksa.Size tavsiyem seviyor olabilir sizi ama sıkılmış demek ki uzak kalmak istiyor üzerine gitmeyin tabi ki ters teper baskıda hissedebilir zaman tanıyın biraz

Dursun burada nolur nolmaz

Ee tek sen degilmissin hatalar yapmis olan. Iletisim iki kisiyle olur yani eski nisanlindada vardir yanlislar. Birbirinize zit gitmissinis sonuc o kafasinda bitirmis. Gibi.

Birak ustune dusme.

Sevmişsin,birlikte olmuşsun,iyisiyle kötüsüyle yasamissin iliskini ama bitmiş neden bu kadar iradesiz davraniyorsun bitmiş kabul et ve önüne bak..Acı çekme demiyorum elbette acıni da yaşayacaksın ama acıni azaltmak adına yol al hep dönecek veya dönsün diye düşünürsen acın zor geçer.

Bu nasıl benimsemek yahu?
Nişanlıniz degil "nisanlim" diyorsunuz.
Adam "git, sevmiyorum" diyor, taciz üstüne taciz (yaptiginiz bu).
Yıllar sonra kendinize çok kizacaksiniz.
Hayatta erkeklerden mühim şeyler de var. Hatta inanmazsınız başka erkekler de var.
Azıcık kendi kıymetinizi bilin kuzum.

Son düzenleme:
Sahip oldu nasıl bir tanımlamaysa... feminizm can çekişiyor şu an. Karşılıklı bir şeyler yaşamışsınız, kimse kimsenin sahibi değil. İsteyerek yaşandıysa birlikte olmuşsunuz, zorlama varsa adı başka bir şey oluyor onun.

Ayrıca size sevmiyorum demiş. Siz unutmadan başkasıyla çıkmayacağım falan lafları da biraz çocukça. Vahiy mi gelecek, ya da arayıp beni unuttun mu bak ona göre bir aday var da onu değerlendirmem lazım mı diyecek? 21 yaşındasınız, gene aşık olursunuz. Ama derdiniz bazı şeyleri geri alamamak, ilerde de bunun soruna dönüşeceğini bilmekse üzgünüm ama iyi düşünerek vermeniz gereken bir kararmış bu.

Ölüm gelir zulüm gelir yok efendim yapamam edemem şu adamları hayatınızın Merkezi yapmaktan ne zamn vazgececeksiniz. Ya dünyada o kadar büyük dertler varki. Anne eVladini toprağa koyuyor genede yaşıyor. Yavrum senin derdin ne oldu yani millet evlenip bosaniyor. Ya lütfen şu saçma sapan takıntılarinizdan kurtulun... Kendine gel bi. İstemiyorsa zorlama akışına bırak sen zorlayınca adam seni çok sevecek allah allah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…