Hatalar yaptim telefi etmek istiyorum..

Sahip olmak demeni yaşına veriyorum.
Kendinin farkındasın en azından hata yaptığını kabul ediyorsun. Hata yapmanın, bedellerinin olduğunu da fark etmişsindir. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Anlaşmazlığın farkına erken varılmış ki bu ayrılığı erken yaşamışsınız. Ayrıca bu saatten sonra huyunu degistirebilecek misin? Aynı hataları yapmayacağının garantisi kendine verebiliyor musun?

Iş yerine gitme fikrini de unut bence. Adamı iş yerinde rahatsız etmen daha ağır sonuçlar verir.. Hayat devam ediyor. Herkes kendi yoluna bakacak. Biraz resme büyük açılardan bakman lazım.. Nickini güçlü kadın seçmişsin ama tavırlar hiç öyle durmuyor guclukadin28

Sahip oldu nedir ya, kast sisteminde miyiz.

Erkek arkadasim bana sahip oldu nedir? Peki sizde ona sahip oldunuz mu? Beraber yapiliyor sonucta bu is

Nişanlı sayılmak nasıl oluyor? Nick ile bu kadar uyumsuz bi konu ilk defa görüyorum sevgili guclukadin28 :) Sen güçlü bi kadın değil naif bi kız çocuğusun daha, sakin ol bu günler geçecek.

Uzman ilişki koçu ne oluyor?

Bence de biraz rahat bırak. Yazar belki kendini geri çekmelisin. En az 1ay filan hiç yazma ama. Sonra hala seni bekliyor olursa konuşursunuz

Tek yolun var. Oyle bir sessiz kalki yasadin mi oldun bilemesin. Merak ozlemi getirir. Seviyorsa ozledikce gelecektir. Ama cebinde oldugunu dusundurtsen gelecegi varsa bile gelmez ya da nasil olsa bekliyor diye her bunaldiginda gider...

Sahip oldu ne demek yaa, demekki olmamış, adam açık ve net seni istemiyorum demiş daha neyin peşindesin.?

sahip olmak ne demek. bir mal veya eşya değilsin sen. daha yaşın nişan için çok küçük. üniversite hayatın ne durumda. iş durumun ne durumda. önceki yorumları okumadim. eger okumuyorsan da hemen evlilik yolu cok yanlış. bir şu güzelim hayatın tadına bak. kismetini bulunca vaktinde evlenirsin zaten. bir de is yerine gidersen iyice gözden düşersin. kaç güzelim kaç. kaçan kovalanir lafi boş değil.

Sen işyerine gidersen büyük ihtimalle kovar heralde seni.. o zaman daha çok üzüleceksin.
Eğer gerçekten seviyorsa aranızda bir bağ varsa zaten kendini bulduktan sonra sana gelicektir ama sizin baskınız sürekli aramanız, msj atmanız sizi daha itici bi durumda gösterebilir karşı tarafa.
Eğer karşı taraf size gelmiyorsa bu durumda zorlamanın anlamı yok o zamansa bırakıcaksınız. Sevdiğiniz adamla birlikte olmus olabilirsiniz ki bence hata yapmıssın ve yaşın küçük ama olan olmus herkez hata yapar sırf bu nedenden dolayı ayrılamam bırakamam gibi triplere girmeninde anlamı yok.
Olmuyorsa hayatına başka kimseyle cinsel birşey yaşamadan normal bi şekilde devam ediceksin mümkünse kendini eğitime vs kendini geliştiricek şeylere yönelt derim ben.
Hayat kızlık zarından ibaret değil, barışma isteğin bu nedenden ise barışma zaten.

Sahip oldu ifadesi baya itici olmuş. Bunu belirtmenize ne gerek vardı? Sizin özeliniz. Ayrıca şu zavallı tavırdan çıkın artık. Kendinize saygınız olsun. Adam resmen gerçekten bitsin istemiş, ne yani 3 yıl ilişki yaşadınız diye bitiremez mi ? Daha fazla gurunuzu ayaklar altına almaya gerek yok bence...

Benim yazdiklarima kizma ama senin iliski koc biraz atip tutmus. Eski nisanlin hayatina devam edip seni umursamazken senin koc sana baya umit vermis. Geri donmesinimi istiyorsun? Ozman kendine gel, arayip sorma ve hayatina devam et. Sen niye zavalli durumuna dusuyosun ona baskasina gitmemesi icin yalvarmalar bilmem neler? Siz bu haraketlerle onun gozunden daha cok dusuyorsunuz ben diyim. Bu bikmis sizden ve onu hakli cikariyorsunuz.

kendine saygı duyarsan, normal hayatını yaşarsan o adam seni biraz önemsiyorsa gelir.
onbeş gün süre de iyi bir fikir ama sonuçta giden sen olacaksın. onun gelmesini beklesen daha iyi.
illa bu adamı istiyorsan gerçekten güçlü kadın ol, hayatına bak o mızırdanmaya başlar zaten.

bir de sahip oldu iğrenç bir cümle.
sen istediğin herkesle yatabilirsin, her şeyle de yatabilirsin. birine ait olmak yok.
bak güçlü kadınız değil mi?

yas kucuk, cehalet diz boyu, hayati asktan ibaret goren dizi ve evkenme peogrami delisi bir genc... yazik cok yazik...

Kimse vazgeçilmez değildir. Öğrenmiş oldunuz. Ben de bu " ben onu çok sıkıyodum, çok sorun çıkarıyodum, bıktırdım ettirdim ama bu kadar kolay nasıl ayrılabildiii" mentalitesini anlamıyorum. Hayır yani, ne bekliyorsunuz ki sorun çıkarırken? Tabii ki bu insanlar 1 susar, 2 susar, 3.de " eeh yeter, hadi yoluna" der, resti çeker yani. Yapacak bir şey yok. Soğumuşsa soğumuştur, artık sevmiyorsa sevmiyordur. Üstelemeyin. İkiniz de kendi yolunuza gidin. Zaten çok sorunlu, habire ayrılık barındıran ilişkiler sakat ilişkiler oluyor, bugün olmasa yarın ayrılacaktınız. Birbirinize göre değilsiniz demek ki.

saçmalama ve o ilişki koçumudur nedir onada çok bel bağlama derim ben. hayatında her zaman ilişki koçu olmayacak ve bence olmasında. hayat senin ve kimse seni bu şekilde yönlendiremez..

ÇOK YANLIŞ BULUYORUM BU TÜR ŞEYLERİ..

NEYSE

bide şu var.. tamam 3 yılını vermişsin, kendini vermişsin(sahiplik vakası) ama demekki adam istemiyor, hem ne demek sen beni unutana kadar kimseyle çıkmıcam. ne kadar saçma ve banel. şirket sözleşmesi gibi o ne öyle ya..

kavga edilmiş, seni sevmiyorum istemiyoruma gelinmiş, neden hala 15 gün sonra gidicem face to face yapacam derdindesin.

hakaret mi yeme isteğindesin ?? yapma bunu. yaşam koçunmudur nedir bilmiyor muymuş

istenmiyorsan gideceksin olayını ???

acını çekmeli ve aşkınıda gömmelisin, daha yaşın çok genc, çekilecek tonla derdin olacak bununla zaman öldürme..

dönersede sakın kabul etme, 3 yıllık ilişkiyi böyle bitiriyorsa dönme sebebi sadece sex olacaktır. alışkanlık var tabi 3 yıldır. ve dönmek isteyecektir. kadın bulamayınca hazırda bekleyen sen onun için kekliksin ve sakın kendini bu duruma düşürme. bi kadının yaşayıp yaşayacağı en iğrenç seydir sex için geri gönülmesi..

okulunu oku ve bi dahada o narin bedenini kimse için yorma...

yorumlarımız sert belki ama yaşam koçunda böyle deseydi belkide şimdiye kadar daha da toparlardın kendini. hayata toz pembe bakmamalı ve her erkeğe güvenmemelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…