Hatalar..

Söylemeye utanıyorum ama aldattım..
suçluluk hissediyorsun en azından bir daha tekrarlamayacaksın. insanız sonuçta hata yapabiliriz bazen günahl
Söylemeye utanıyorum ama aldattım..
baştan çıkarıcı olandan kurtulmanın yolu, ona uymaktır. eğer karşı gelinirse ruh kendine yasak olan bu eyleme olan hasretle ve yasal olmayana duyduğu bu arzuyla hasta düşer :KK50:

"Çok sevdiğin insanı" nasıl aldattın?
Bana göre aldatan insan sevmiyordur. Ama sadece aldattığı kişiyi değil kendinide sevmiyordur. Hatta dahada ötesi kendine saygı duymuyordur. Düşünsene kendini düşündüğün durumu. Yakıştın mı oraya?

İnanın haklı olabilirsniz ama hiçbi şey için büyük konuşmamayı öğretti biliyor musunuz bu yaşadığım..Evet seviyorum..Belki komik yada inandırıcılığı yok..İten sebepler yok muydu vardı..Beni hakli cikarirmi hayr.Ama oyle kotu hissettim ve ediyorum ki Allaha onu bana geri versin diye bile dua edemiyorum tek temennim önce Allah sonra kendim tarafından affedilmek

Baskasiyla takilinca(o nedemek acaba) saglik problemleri icin bi cozum bulmus olmadiniz. Bu bir bahane. Yazdiginiza gore pismansiniz. Bundan sonra yapmayin

Baskasiyla takilinca(o nedemek acaba) saglik problemleri icin bi cozum bulmus olmadiniz. Bu bir bahane. Yazdiginiza gore pismansiniz. Bundan sonra yapmayin
karakter meselesi demişsiniz.bu olayi yasamadan once bende olsam öyle derdim.ama hayat büyük konısmamayida öğretiyor.insanlari tanimadan bu kadar kirici konusmamalisinz.

İnanın haklı olabilirsniz ama hiçbi şey için büyük konuşmamayı öğretti biliyor musunuz bu yaşadığım..Evet seviyorum..Belki komik yada inandırıcılığı yok..İten sebepler yok muydu vardı..Beni hakli cikarirmi hayr.Ama oyle kotu hissettim ve ediyorum ki Allaha onu bana geri versin diye bile dua edemiyorum tek temennim önce Allah sonra kendim tarafından affedilmek
Bak hastaydım yanımda olmadı diyorsun haklı olabilirsin. Ama öyleyse ayrılmalısın. Bu şekilde kendini küçük düşürürsün yalnızca.
Birini aldatıp aldatmamak kontrol edilebilir bir şey. Kişinin kendi tercihi. Hayat akıp giderken başına gelen bir kaza değil. Bu yüzden büyük konuşmayla alakası yok.

Evli değildik nisanlnacktik diyim.Ciddi sağlık problemlerim oldu.Babam yok benim.O sürecte yanımda olmadı hiç.Destegini hissetmedim.Sebep bu..Ben hatamın farkındayım..sorunum ona donmek değil.Allah beni affetsin.Su psikolojik buhrandan çıkiyim.kendimi affediyim...Çünkü kendini affetmek çok zor

Şöyleki şuan istersen kendini kes yinede giden günler geri gelmez. Eziyet etme kendine boş yere. Pişmansın ama böyle yapma yinede toparlanman lazım hayat devam ediyor. Ona bakarsan adam öldürenler nasıl nefes alıyor değil mi?

Beni aldatan bi sevgilim vardı biliyor musun, küçüktüm ben çok sevdim bu yüzden sanırım ilk aldatılışımda aldatmamış olmasını istedim ve yalanlarına inandım sonra o beni bir daha aldattı. Bu sefer ayrıldım nefret ettim ondan tiksindim çok kızdım ağladım kendimi bile suçladım.. sonra aradan 5 yıl geçti şimdi, ve biliyor musun ben onu affettim Şuan. Hiç kızmıyorum. Neden bende bilmiyorum yüzünü görmek istemem asla çıkmasın karşıma iletişim kurmasın benimle. Ama ben onu affettim. Zamanla geçiyor demekki..
Senin aldattığın insan da bi gün seni affeder umarım konusahibi.

karakter meselesi demişsiniz.bu olayi yasamadan once bende olsam öyle derdim.ama hayat büyük konısmamayida öğretiyor.insanlari tanimadan bu kadar kirici konusmamalisinz.
Kirici olmak istememistim. Sadece ne olursa olsun kimse size bunu zorla yapmadigi surece siz kendi kararinizla karsinizdakini bunu yapmamaliydiniz. Aldatilan biri olarak soyluyorum bunu. Cok aci bisey cunku.

Bi de sevgi ask gonulluluk ister. Zorla sevgiliniz olmamis. Siz istediniz o istedi birbirinizi hayatiniza aldiniz. Buraya kadar guzel. E hayatta zorluklar da olucak bu da normal. Ama hayatina birini daha almak aldatmak yok olmaz canim suan bunun icin yapacak bisey yok hatanizin farkindasiniz da zaten. Hersey gelip gecici. Sevgilinizin haberi var mi? Yoksa bile ayrilin bence

Bir konu açıyorsunuz, sorun belli değil, konu hakkında açıklama yok. Ağzınızdan tek tek laf alıyoruz. Kadın/erkek fark etmez aldatmanın her türlüsü çirkindir. Zor dönemler geçirip yanınızda olmadı diye hataya hatayla cevap verilip aldatılmaz. Çok ciddi bir durum varsa oturup konuşur ilişkiyi sonuçlandırırsınız. Bir de nisanlanacaktik demissiniz.
Insan seviyorken birisini ne akli ve vicdani izin vermez böyle bir şeye, yazık olmuş.

Back
X