Hatalarından ders almışmıdır ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
10 senedir evli oldugunuz kişi,
10 sene hatalarından ders almayıp,
Her ayrılma noktasına geldiginizde pişman olup ama hiç bütün hatalarını kabul etmeyip,
En son ayrılma noktasına tekrar geldiginizde 10 senelik hatalarını önünüze dizip bütün herşeyi kabul edip sana bunları yapmadım diyerek herşeyin daha iyi olacagını söylese inanırmıydınız ?

Aslında siz kendi cümlelerinizle kendi sorunuza cevap vermişsiniz.

10 sene hatalarından ders almayıp (10 senede akıllanmayan bundan sonra bir 10 yılda daha da bence akıllanmaz)
Her ayrılma noktasına geldiginizde pişman olup ama hiç bütün hatalarını kabul etmeyip (sadece zaman kazanmak için pişman rolü yapıyor bence olay sonunda hatasını kabul etmiyorsa kendince yaptıklarının doğru olduğunu sanıyordur ve bence bundan sonra da düşüncesi değişmez)

Her ayrılma noktasına geldiginizde pişman olup ama hiç bütün hatalarını kabul etmeyip,
En son ayrılma noktasına tekrar geldiginizde 10 senelik hatalarını önünüze dizip bütün herşeyi kabul edip sana bunları yapmadım diyerek herşeyin daha iyi olacagını söylese inanırmıydınız ?
belkide hata sendedir:)

7 yıllık evliliğimde son noktaya geldik , hep sen haklıydın ama artık değiştim dedi , bu değişime hayatında yeni sayfa açarak başlaya bilirsin dedim ve ayrıldım evden , 7 yıl içinde değişmeyen sona geldikten sonra ağzıyla kuş tutsada nafile

7 yıllık evliliğimde son noktaya geldik , hep sen haklıydın ama artık değiştim dedi , bu değişime hayatında yeni sayfa açarak başlaya bilirsin dedim ve ayrıldım evden , 7 yıl içinde değişmeyen sona geldikten sonra ağzıyla kuş tutsada nafile
Bende kendisine böyle dedim zaten..

Bu tür insanlar karşısında ki insanı delirtmek için canla başla savaş verirler.
Yaptığı şeylerin farkında değildir ve neye inanmak istiyor ise sizi de ona inandırır...

5 Yıl savaş verdikten sonra kurtulduğum için, böyle bir ilişkiden ruh sağlığım bozulmadan bittiği için inanılmaz mutluyum
Darısı size :)

Bu tür insanlar karşısında ki insanı delirtmek için canla başla savaş verirler.
Yaptığı şeylerin farkında değildir ve neye inanmak istiyor ise sizi de ona inandırır...

5 Yıl savaş verdikten sonra kurtulduğum için, böyle bir ilişkiden ruh sağlığım bozulmadan bittiği için inanılmaz mutluyum
Darısı size :)
Çok teşekkür ederim beni anlayan bi cevap olmuş
Ruh saglıgım bozuldu bile o yüzden git gel yaşıyorum
Kestirip atamıyorum bir türlü.

ben inanırdım. çünkü salağım. 10 senede değişmeyen, 10 sene boyunca her ayrılıkta aynı sözleri veren ama hiç bi sözünü tutmayan bu sefer değişmiştir. inanırım. salağım demiş miydim?

Cevabını bildiginiz sorularla vakğt kaybetmek niye?

Evet degısır bu sefer degısmıstır kesın

Back
X