- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi carmina000
-
abartmıs eşinizEşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
Alttan aldıkça şımarmış boşver kendi haline bırak. O anlasın hatasınıEşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
Bencede yavan oluyor ama o hiçbirşey ilde temas etmesin istiyormuş
O konuda ben de hassasım ama asla bu raddeye getirmezdim.. eşim benden daha kıldır etli yemeklerde. özellikle de tavuk konusunda. porselen tabakta tavuk yahnisi iğrenç kokuyomuş cam tabakta yiycekmiş üstelik ikimizin de ailesi bizdeydi.. alttan aldıkça homurdandı.. ben de deli oldum tabi işi eziyete döktün cam dedin cam tabağa koydum şimdi de koktu bi kere vırt zırt diyosun senle mi uğraşıcam bi yemek yedirmedin dedim.. tabağı da önünden aldım sana yahni mahni yok dedim :)) diğer yemeklerden kattım zıkkıplanıp sustu..
Bi de çorba başında kavga ederdik :)) neymiş tencereyi sofraya getirip orda katıcakmışım illa.. çorba soğuyomuş mutfakta katıp getirince.. yahu mutfakla salon arası 5 6 adım var yok.. yine anasıgil bizdeyken çattı bu bana.. ben de sanki dolmabahçe sarayında oturuyoruz çorba mutfaktan salona gelene kadar soğuyo diye çıkışmıştım :)) bi de annenleri görünce erkeklik taslayasın tutuyo ama birazdan gidicekler akıllı ol iyi geçin benle.. normalde nasılsan öyle davran demiştim :))
Bidaha da akıllandı zaten saçma sapan kavgalar çıkarmadı bu sebepten.. zaten yeni evli olduğumuz zamanlardı ve aklı sıra güç gösterileri yapıyodu ama aklını aldım tabi
Eşin de baştan nasıl alışırsa öyle gider kafasıyla yaklaşıyo o yüzden saçmalamış bu kadar.. hiiççç özür dileme o sevmiyo diye sen yemiycek misin çok da zırt
O daha güzelmiş kayınvaliden seni benimsemiş demek ki oğlu süt dökmüş kediye döndüğüne göre :))Ohh cok iyi yapmissiniz, erkeklik yapmaya ne gerek var. Benimkide annesi geldimi tam tersi kuzu gibi olur :) ben ariza cikarmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?