merhaba arkadaşlar.2 yıl önce estetik oldum.burnumda ne kıkırdak ne de kemik kaldı.müthiş kötü duruyor.doktor burnumun üçte ikisini almış.düşünebiliyormusunuz. 1 yıl önce dava açtım.bilirkişi beni görmeden dosya üzerinden raporunu yazmış. lütfen birbirimize yardım edelim.
nereye göre bilirkişi rapor yazmış.dosyada ki bilgilerimi okuyarak .tabiki itiraz edicez.ama farklı şehirde de olsa ameliyatı yapan doktor bilirkişilerle bağlantı kurup aleyhte rapor yazdırıyor. hiç mi yok benzer bir dava açan?
evet avukatım var.ama yine de kazanamıycaz.doktorların yaptığı hatalar yanlarına kar kalıyor.komlikasyon deyip geçiyorlar.komplikasyonla tıbbi hata arasındaki fark görmezden geliniyor.
Başka bir doktordan görüş alıp rapor vermesini istediniz mi? Belki yardımcı olur davanızda. Tabii ki bir doktor başka doktor aleyhine rapor vermeyi kabul ederse
öncelikle böyle bir konu gerçekten gerekliydi bu siteye,teşekkür edeyim tüm ameliyat mağdurları adına.hukuki süreç hakkında hiç bir bilgim yok.benim de ameliyat sonucum gerçekten davalık.hiçbir iyileştirme olmadığı gibi,nefes de alamıyorum.ama para olmadan bu dava açma gibi işlere adım atmamam gerektiği söyleniyor,türkiyede paran yoksa sessiz kalman öneriliyor,nefret ediyorum bu sistemden
evet çok iyi plastik cerrahlarla görüştüm.hatalı hemde çok hatalı yapılmış dediler. ama hiç bir şekilde rapor vermiyorlar.istanbulda yaşıyorum.fakat sivasta ameliyat olmuştum
bilirkişiden sonra yüksek sağlık şurası ve adli tıp aşamaları var.sitede burnundan memnun olmayan çok kişi var ama hiç dava açılmamış mı onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?