hatalı burun estetiğine dava açanlar buraya lütfen

doluanay

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
111
0
641
İstanbul
merhaba arkadaşlar.2 yıl önce estetik oldum.burnumda ne kıkırdak ne de kemik kaldı.müthiş kötü duruyor.doktor burnumun üçte ikisini almış.düşünebiliyormusunuz. 1 yıl önce dava açtım.bilirkişi beni görmeden dosya üzerinden raporunu yazmış. lütfen birbirimize yardım edelim.

Konu hakkında tecrübesi olnalar yaşadıkları süreçleri lütfen doktor adı bildirmeden paylaşsınlar. Doktor adı bildirdiğiniz an sonuçlanmamış bir davada kişi kötüleme yapmış olursunuz ve buradaki yazılarınızdan dolayı hem size hem de siteye dava açma hakkı doğurursunuz. Bu şekilde davalık olan üyelerimiz var. Bu durumlarda bizler yasal yollardan istendiğinde ip adreslerinize varana kadar bildirmek durumundayız.

Bu küçük hatırlatmayı da yaptıktan sonra güzel paylaşımlar dilerim

bılırkışı raporuna itiraz etseydın cnm mahkemede.

Bilirkişi neye göre rapor hazırlamış acaba çok merak ettim, raporda neler yazıyor, anladığım kadarıyla rapor aleyhinize, rapor tebligatla tarafınıza geldiyse süresi vardı, süresinde itiraz etseydiniz, yeniden bilirkişi incelemesi isteseydiniz, yok duruşmada öğrendiyseniz duruşmada rapora itiraz etseydiniz.

nereye göre bilirkişi rapor yazmış.dosyada ki bilgilerimi okuyarak .tabiki itiraz edicez.ama farklı şehirde de olsa ameliyatı yapan doktor bilirkişilerle bağlantı kurup aleyhte rapor yazdırıyor. hiç mi yok benzer bir dava açan?

Son düzenleme:
nereye göre bilirkişi rapor yazmış.dosyada ki bilgilerimi okuyarak .tabiki itiraz edicez.ama farklı şehirde de olsa ameliyatı yapan doktor bilirkişilerle bağlantı kurup aleyhte rapor yazdırıyor. hiç mi yok benzer bir dava açan?

bu gibi konulardan sonuc alabilmeniz icin ya cok paraniz olacak yada medya baglantiniz olacak. Ne yazikki Türkiyemizde Adalet sistemi cok yavas isliyor ve cogu zamanda parasi olan icin isliyor, umarim bu durum yakin zamanda degisir

Hakım bılırkısı raporuyla baglı degıl sonuçta, ama teknık bır konu oldugundan hakım bılırkışının göruslerını dıkkate alabılır, hakimin burunda hekim hatası olduguna ikna olması gerekır, burnunuzun üçte ıkısının gıttıgını soylemıssınız sanırım, bu hastanın hatasıyla olacak bır durum degıldır herhalde, öyleyse hakım bunu gormezden gelemez bence, avukatınız yoksa avukat tutmanız yararınıza olur bence, ne de olsa bir ceza davası değıl, taleplerınız önemli.

evet avukatım var.ama yine de kazanamıycaz.doktorların yaptığı hatalar yanlarına kar kalıyor.komlikasyon deyip geçiyorlar.komplikasyonla tıbbi hata arasındaki fark görmezden geliniyor.

öncelikle böyle bir konu gerçekten gerekliydi bu siteye,teşekkür edeyim tüm ameliyat mağdurları adına.hukuki süreç hakkında hiç bir bilgim yok.benim de ameliyat sonucum gerçekten davalık.hiçbir iyileştirme olmadığı gibi,nefes de alamıyorum.ama para olmadan bu dava açma gibi işlere adım atmamam gerektiği söyleniyor,türkiyede paran yoksa sessiz kalman öneriliyor,nefret ediyorum bu sistemden

evet avukatım var.ama yine de kazanamıycaz.doktorların yaptığı hatalar yanlarına kar kalıyor.komlikasyon deyip geçiyorlar.komplikasyonla tıbbi hata arasındaki fark görmezden geliniyor.

Avukatının olması çok önemli değil aslında, hatta ben kendi adıma bir dava açacak olsam avukata vermem, avukatlar süreyi yavaşlatıyorlar genelde, bu da parayla doğru orantılı, azcık işleyişi öğrenip ona göre davanızı takip edin, ayrıca bilirkişinin başka şehirde de olsa öteki doktorla bağlantısı olduğunu düşünüyorsanız dosyanızın başka bir bilirkişiye gönderilmesini talep edin, bir de daha dava sonuçlanmadan hakime hanım sen kararını vermişsin canım, yok öyle olumsuz düşünmeyeceksin, hakkını arayacaksın, komplikasyon nedir? kemik ve kıkırdak orantılı bir şekilde küçültülüp sonrasında kayma, açılma, düşme olursa komplikasyondur, ama kemik ve kıkırdak fazlaca alınıp şişlikler inince burun şekilsizleşirse bu hatadır, doktorun beceremediğini gösterir. Emsal karar arayın netten, emsal karar bulursanız dosyanıza ekleyin, ha belki davanızın sonucunda birşey elde edemeyeceksiniz hatta paranız da gidecek ama en azından doktorda sıkıntı çekecek, o da rahatsız olacak ve o doktoru araştıranlar (özellikle küçük yerlerde haberler çabuk yayılır) hakkında bir dava olduğunu öğrenip o doktora yaptırmaktan vazgeçecekler ve sayende bir kaç kişi daha mağdur olmaktan kurtulacak. Davandan vazgeçme ve sende takip et sadece avukata bırakma.

Başka bir doktordan görüş alıp rapor vermesini istediniz mi? Belki yardımcı olur davanızda. Tabii ki bir doktor başka doktor aleyhine rapor vermeyi kabul ederse

Başka bir doktordan görüş alıp rapor vermesini istediniz mi? Belki yardımcı olur davanızda. Tabii ki bir doktor başka doktor aleyhine rapor vermeyi kabul ederse

Şu bir gerçektir ki hiçbir doktor diğerinin yaptığı işi beğenmez, yani beğensede beğenmez :)) bu aynı kuaförlerde olduğu gibi, ama bir başka doktor beğenmesede, kusurlu bulsada bence kesinlikle meslektaşı aleyhine bir rapor vermez, bunu sadece bilirkişilik yapan bir doktor yapabilir o da yemini tahtında bilirkişilik yaptığı içindir, o yüzden mahkemeden sadece dosya üzerinden değil burnunuz muayene edilerek rapor verilmesini talep edin, bu arada hangi şehirde olduğunuzu cidden çok merak ettim.

bende aynı sorunu yaşıyorum.ilk önce tabipler odasına başvurup ilgili doktordan şikayetçi olup bilirkişiyi tabipler odasından talep ettim.bilirkişiyle görüştüm.ben estetik yaptırmıştım şekil bozukluğundan şikayetçi iken bilirkişi fonksiyonel bozukluklar üzerinde durdu.ben şekil kaybı dedikçe o tıkanma yok akıntı yok gibi fonksiyonel bozukluluklarla ilgili rapor yazdı.açıkçası bu ülkede cesur doktorların olduğunu düşünmüyorum.bilirkişi diye adlandıran doktorlar sırf meslektaşlarıyla çatışmamak için bilirkişiliklerini bilmezlikten geliyorlar.yalnız bu ameliyatlar doktor ve hasta arasındaki eser sözleşmesine dayanıyor.

evet çok iyi plastik cerrahlarla görüştüm.hatalı hemde çok hatalı yapılmış dediler. ama hiç bir şekilde rapor vermiyorlar.istanbulda yaşıyorum.fakat sivasta ameliyat olmuştum

evet çok iyi plastik cerrahlarla görüştüm.hatalı hemde çok hatalı yapılmış dediler. ama hiç bir şekilde rapor vermiyorlar.istanbulda yaşıyorum.fakat sivasta ameliyat olmuştum

Avukatınla görüştün mü, adli tıpa gönderilmesini isteyebilirsiniz diye biliyorum, en azından orda objektif olurlar

bilirkişiden sonra yüksek sağlık şurası ve adli tıp aşamaları var.sitede burnundan memnun olmayan çok kişi var ama hiç dava açılmamış mı onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…