Hatalı mı davrandım? Sizce ne yapar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

romeoandjuliett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
10
4
36
39
Merhaba,
Birsüredir biriyle konuşuyordum, telefonfa konuşmalarda arkadaş gibiydik ama gün içinde çok konuşuyorduk, buluştuğumuz zaman elimi falan tuttu, öpmek istedi ama ben sürekli mesafeli davrandım. En baştan bana sorunlarını anlattı , yurtdışına yerleşmek isteği vardı. Arada birkaç kez sordum işte sen gidiceksin boşunamı konuşuyoruz oda zamana bırakalım dedi. Evlilik düşünemiyorum işlerimi yoluma koymam gerek , kadın isterse çalısır ama ben belli standartta yaşatmam falan diyordu ailemi. Ben akışına bıraktım, arkadaş kalabilirdik belki ama onun daha farklı sorunları varmış ve bana anlatmıyordu. Bu yüzden bazen tınlamıyor gibi davranıyordu sanki ben onun peşinden koşuyorum o kaçıyor gibi. Memleketine gitti aramadı , 2 gün geçti napıyorsun yazınca bana geldiler. Öyle bir süre konuşmadık. Sonra aradı Bende bir anda artık konuşmayalım dedim. En iyisi bu olur ileride sorunlar yaşabiliriz dedim. Sen olsan ne yapardın dedim? Zor sorular soruyorsun dedi. Neresi zor bunun? Zamana bırakırdım dedi. Öyle son konuşmayı yaptık. Sevseydi aramazmıydı? Sizce arar mı? Ben niye böyle oldum. Onun acısından düşünüyorum oda istemiyordu ona bu fırsatı verdim kurtuldu. Yada aniden konuşmayalım diyince aramaz heralde artık. Sizce :KK43:

2 gün aramaması sinir bozucu olabilir ama yine de fazla tepki vermişsiniz görüşmeyelim diyerek bence. Bundan sonra tekrar yazarsanız dayanamayıp ararsanız feci bi tutum hatası yapmış olursunuz. Kararınızın arkasında durmanızı umuyorum karşı taraftan net ve istekli hamleler gelmediği sürece

Merhaba,
Birsüredir biriyle konuşuyordum, telefonfa konuşmalarda arkadaş gibiydik ama gün içinde çok konuşuyorduk, buluştuğumuz zaman elimi falan tuttu, öpmek istedi ama ben sürekli mesafeli davrandım. En baştan bana sorunlarını anlattı , yurtdışına yerleşmek isteği vardı. Arada birkaç kez sordum işte sen gidiceksin boşunamı konuşuyoruz oda zamana bırakalım dedi. Evlilik düşünemiyorum işlerimi yoluma koymam gerek , kadın isterse çalısır ama ben belli standartta yaşatmam falan diyordu ailemi. Ben akışına bıraktım, arkadaş kalabilirdik belki ama onun daha farklı sorunları varmış ve bana anlatmıyordu. Bu yüzden bazen tınlamıyor gibi davranıyordu sanki ben onun peşinden koşuyorum o kaçıyor gibi. Memleketine gitti aramadı , 2 gün geçti napıyorsun yazınca bana geldiler. Öyle bir süre konuşmadık. Sonra aradı Bende bir anda artık konuşmayalım dedim. En iyisi bu olur ileride sorunlar yaşabiliriz dedim. Sen olsan ne yapardın dedim? Zor sorular soruyorsun dedi. Neresi zor bunun? Zamana bırakırdım dedi. Öyle son konuşmayı yaptık. Sevseydi aramazmıydı? Sizce arar mı? Ben niye böyle oldum. Onun acısından düşünüyorum oda istemiyordu ona bu fırsatı verdim kurtuldu. Yada aniden konuşmayalım diyince aramaz heralde artık. Sizce :KK43:
bu tiplerden uzak durun kararsız ne istediğini bilmeyen , dengesiz davranan , tavrı belli olmayan ve istediği zaman arayıp istediği zaman aramayan. ek olarak buluştuğunuzda siz mesafeli durduğunuz halde size bu şekilde yaklaşıyorsa niyetlerde pek iyi değildir.

bu tiplerden uzak durun kararsız ne istediğini bilmeyen , dengesiz davranan , tavrı belli olmayan ve istediği zaman arayıp istediği zaman aramayan. ek olarak buluştuğunuzda siz mesafeli durduğunuz halde size bu şekilde yaklaşıyorsa niyetlerde pek iyi değildir.
Ama ne hikmetse kızlar da hep bu tiplere vuruluyor

Sorun filan yok zaman geçirmek, gün değerlendirmek istiyor arkana bile bakmadan uzaklaşman gerekirdi zaten. Noktayı koymussun virgule çevirme

"benim sorunlarım var kızım üzerim seni" tipi..yazmamasına çok tepki vermiş olabilirsin belki ama zaten hayır geleceğini düşünmüyorum böyle bencil insanlardan. herkesin sorunu vardır, en ufak bir şeyde karşı tarafa yansıtılmaz.

Ay yapmayin 34 yasindasiniz bu vakte kadar bu issiz adamlardan bir sey olmayacagini anlamaniz lazimdi. Birseylere hazir olmamasi uzgunum ama sizinle birseylere hazir olmamasi anlamina geliyor. Valla kadin icin de erkek icin de ask beklemiyor gonlu varsa atliyor istedigine. Zamana birakalim nedir ya? Bence zaman her seyi bize birakiyor. Bu tripler belli bir yastam sonra hele hic cekilmiyor.

Size zaten verilen bi vaat yokki..? 2 gün sonra yazması neden sizi bu kadar kızdırdı?

Yurt dışına çıkana kadar takılacak birini aramış sadece....

Sizin istediğinizde onun ki bir değil. İyi olmuş, sal gitsin iste.

Merhaba,
Zamana bırakmak, zamana bırakmak... Sorumluluktan korkan erkeklerin sözlüğünde bu tamlama büyük harflerle yazıyor sanırım.

Merhaba,
Ayhhh hasbam sanki bana atom parcalamis is adami bilim adamia kendi capinda hedefler koymus gizemli adamlar ayagina yatiyor. Bu adamin en buyuk heDefi yurtdisina gitmedikti oda nasil olur anlatayim yurtdisinda yasi buyuk kadinlar var sabiyolar bunun gibiler onu seviyor evlenip burdaki culsuz adamlari oraya goturuyolar. Yani buda oyle biri. Sen buna fazla vakit harcama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X