• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalı miyim?

Hanımlar, yargısız infaz yapmayın hemen ya. 3 ay kaldılar en son diyorum. Ve arası bir ay olmadan bu ikinci gelişleri. 3 ay neler yaşadım bilmiyorsunuz, siz de haklısınız ama anlayış bekliyorum eşimden biraz ya.

Bebeğin onunda nasıl kavga eder aklım almıyor. Haksizsam zaten haksizim diyeceğim, özür dileyecegim ve zaten gelecek kaynım.
kayinvalidenlerin uc ay kalmasi zordur eminim, ama actiginiz konu onunla alakali degil, esinin kardesinin gelmesiyle alakali.

kocanla huzursuzluk yaratmana deger bi konuysa eger, birbirinizi bu sekilde yipratmaniza degiyorsa, boyle sorun olmayacak konulari sorun yapin.

Hayır, zaten geleceklerdi, ben de madem gelecekler, mevlid yapayım bir daha gel git olmasın dedim.

Peki hanımlar. Ben haksız misim, yasadiklarimdan dolayı sağlıklı dusunemiyor olabilirim. İstedikleri zaman gelip gidebilirler, burası oğullarının evi.

mune konumu kapatabilir misin? Teşekkür ederim.

Ya, haftasonu zaten gelecekler, isim de çok, sanırım o yüzden böyle sinirlendim. Bir de ailesini pek sevemedim eşimin, içten pazarlıklı insanlar. Onlarında beni pek sevmediğini biliyorum. Belki de bu yüzden adlarını duyduğumda bile geriliyorum. : (

kocanı sevdin evlendin. ailesini sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek ve kabullenmek zorundasın. kendi ailenden ayırt etme gibi bir lüksün yok maalesef sana saygısızlık veya terbiyesizlik vs yapmıyorlarsa. insanları kırmamak evin işinden çok daha önemlidir. madem işin var kabul edersin ama ağırlamak için çaba sarf etmezsin ekstra hazırlık yapmazsın olur biter. kardeşini çekemem diyerek sen haksız konuma düşmüşsün.

Hayır, zaten geleceklerdi, ben de madem gelecekler, mevlid yapayım bir daha gel git olmasın dedim.

Peki hanımlar. Ben haksız misim, yasadiklarimdan dolayı sağlıklı dusunemiyor olabilirim. İstedikleri zaman gelip gidebilirler, burası oğullarının evi.

mune konumu kapatabilir misin? Teşekkür ederim.

Back
X