hatalı mıyım ?

selmagok

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
44
13
43
Merhaba arkadaşlar
2 ay once biriyle tanıştım, uzun zamandır onun kadar etkilendiğim biri olmadı hayatımda. İlk 1 ay haftada 2 kere görüştük bana herşeyiyle o kadar şeffaf davrandı ki , o kadar iyi davrandı ki . Böyle adam kaldı mı dedim, Bana olan tutum ve davranışları ilgisi herşeyi ile mükemmeldi ve aradığımı buldum şansım döndü dedim.Aramızda bu süre zarfında kesinlikle cinsellik olmadı , Bana cinselliğin ön planda olmadığını aramızda duygu birlikteliği olduğunu ve sen ne zaman istersen o zaman diyerek bana bıraktı. Çok sorguladım böyle adam kaldı mı diye ve 2 kere arıza çıkardım bazı sebeplerden dolayı . 2 sinde de bana geri döndü. Yaşadğımız şey çok kıymetli lütfen üzmeyelim dedi. Beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi tatil planları yaptı vs vs . Bu adamın hiçbir falsosunu bulamadım. Geçmiş ilişkilerimden dolayı güven problemim olduğundan dolayı bir erkek bu kadar iyi olamaz dedim sürekli hatasını aradım en basit şeylerden sorun çıkardım. Bir şekilde 2 ay geçti. Son 13 gündür görüşemiyoruz yeni bir iş derdinde ve bana bir türlü zaman ayıramadı. Sadece sabret herşeyi yoluna koyucam ve sonrasında benden bıkacaksın dedi ama ben bugün bu kadar uzun süre görüşmemeyi kaldıramayacağı önceliğinin ben olmadığını, insan gelecek planları kurduğu birini 5 dk da olsa gelir görür ve gider diyerek ayrılık cümleleri kurdum . O da yoruldum dedi herşey bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa bitsin dedi. Bana iyi dileklerde bulundu ve whatsupda ayrıldık. Bu arada silmemiş beni telefondan. Sizce geri döner mi ben hata mı yaptım ?
 
Kendine güvenini tam tutup akışına bırakabilirdin tabi ama hoşgörü göstermekte göstermemekte sana kalmış bişey.
Haksızda haklıda değilsin
 
Hayır dönmez. Ayrılmayı siz istemişsiniz Eğer pişmansanız arayın barışın.
 
Boyle seyler olur cok normal. Beklentiler farkli olunca insan tribe giriyor. Sen de fevri davranmissin. Iki tarafta adim atarsa iliski devam edebilir.
 
Çok naz yapmışsın,oda bıkmış...kapıyı da gösterince gider tabi...dönmez hatta dönmesin yani erkek olsam bir dk çekemem bu tripleri..
 
Eski sevgililerinizin hatalarının bile bedelini ödemiş olan bu adama 13 gün görüşmediniz diye ayrılalım demişsiniz o da haklı olarak kabul etmiş.
 
X