- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.464
- 63
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Evet tek iletişim noktamız telefon çünkü nişanı ben zaten 10 gün önceden haber vermiştim yanlarına gidip sonra ailemin yanına geçtim hazırlık için onlar kv lere 8 saat mesafede oturuyor dediğim gibi zaten önceden davet etmiştik ama yine annem bende arayıp haberdar edeyim dedi ve ulaşamadıkYani bence aramak zorunda değil, çok fazla ortak noktaları yoksa konuşmak zorunda değiller. Açıkçası aramış aramamış beni çok ilgilendirmez. Ayrıca siz de nişana davet etmemişsiniz direk, yani telefonu arama kabul etmiyor falan biraz bahane gibi geldi, tek başına mı yaşıyor yanında yöresinde arayacak kimse yok muydu? En kötü bir haftasonu gidip gelini olarak elden davet verebilirdiniz. Bunları sizin böyle davet vs. Konulara önem verdiğiniz için söylüyorum yoksa bence bu tarz olayları polemik haline getirmek, eşle tartışma konusu yapmak bile gereksiz boşu boşuna huzur kaçırmaya değmez.
Küçük hesaplar bunlar, arada gider çayını içer yemeğini yer geri gelirsin. Bu tarz ara açmaların kimseye faydası olmaz, eşinle aranda da sorun olur.
Sana yapılmış saygısızlık olsa neyse, ama yok annemi aramadı, yok ona kandil mesajı atmadı vs bu tarz şeyleri sorun yapmak biraz nasıl desem, basitlik yani.
Neden bu kadar takıntı yaptığıma gelirse iki aile de bu tür meseleleri önemsiyor kendisi böyle bir olay olduğunda ailemin aramasını bizim yanlarında olmamızı istiyor ben onlar için herşeyi erteleyip kalkıp gidiyorsam onlardan da bir telefon beklemem çok değil bence