- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Merhaba arkadaslaaar...Gecenin korunde dert sahibi oluverdim...Hele bir bakin hata bende mi...Sen de derseniz ozur dileyecegim esimin kardesinden...Bir bebegim var 16 aylik..Esim gozunden sakiniyor oglumuzu..Ailesine goturdugumuzde de fazla karisiyor soyle tutmayin boyle yapmayin..En cokta kardesine karisiyor cunku kiz gercekten iyi tutamiyor cocugu iki kerede dusurmuslugu var..iste bugun de cam masanin uzerine oturtmus cocugu..esim o masa kirilir dedi demesiyle kiyamet koptu..kiz bagirmaya basladi ki biz hic sesimizi yukseltmeyiz cocugun yaninda...birdaha kucagima almiycam dedi bu ikinci deyisi..ben de bu son deyisin olsun bunu dedim..bu defa bana bagirmaya basladi sen zaten hic konusma canina minnet senin de hic yapici degilsin hep yikicisin diye : ) benden 8 yas falan kucuk..kendimde ufacik yikici bir tutum gorsem sinirlenmiycem ama o sinirle sayarken manyak misin dedim kiza..cocugum uzerinden konusulmasina tahamulum yok herkes biliyor bunu..yani kavga edin, tartisin ama cocugumu karistirmayin yok kucagima almiycam falan..almazsan alma....sokakta el aliyor kucagina seviyor..sen almayiver..hatali miyim ? Asil manyak ben miyim yani? Neyse ki cocugum kucagimdaydi yoksa ben o sinirle sesimi cok daha fazla yukseltir cok daha fazla sayar sayistirirdim toparlayamazdik sonra..karar veremedim sinirlenmem yersiz mi???
Bana kalırsa abisinin sinirini sizden çıkarmış ortada özür dilenecek bir durum yok bana kalırsa özür dilenecek ise o sizden özür dilemeli abisinin hanımısınız sizden küçük yaşça olayı da kendi başlatmış (bağırarak ve tepki vererek) özür felan dilemeyin zamana bırakın büyüklük sizde kalsın zamanla unutulur geçer bu sorun bana kalırsa çok fazla uzatmayın yani tepkinizi soğukkanlılığınızı