hatali miyim ???

ee hayatim siz bir de asiri ilgileniyormussunuz..bizim ki bebek sevme egosunu tatmin ediyor..iki aguk bi mucuk..sonra da kut dusur..yani saatlerce bakip bi kere dusurmek var..5 dk bakip 2 kere kafa ustu dusurmek var...

Ilk yigenim çikolatadan daha tatli valla:)))))):1:yani ilgilnmiyorsa tasidgi zamn dusuruyorsa ben bunda bir samimiyetsizlik ararım kimse k.bkmsn eger sewmk ivn alıyor pat yere dusuruyrsa zaten bebeğe iyi bkmiyor sewen insan kndni belli eder sewmiyr bilinçli tasimamstr bak abim tsmyrm demesin diye tsmstr yani oyle abnde bgrnca bahane artk tsmycm demesi demkki sz haklisnz.

Suan cocugum yok eger boyle dusunursem cok uzerine gitmissiniz dicem. Ama cocugum olsa herhalde size hak verirdim. O sinirinile bi anlik oyle tepki bende verirdim herhalde. Ama bence esinizde abartiyor bi konusun esinizle derim, bebegi seven bu sefer ister istemez strese girer aman dusurmim bisey olmasin aglamasin vs , cocugunuzu seven insanlarada yazik, Onlarinda canlari sonucta. Benim esimin kuzeninin cocugunu ben sevemiyorum bu yuzden cunki butun gun aman dikat et aman aglamasin aman dusmesin insan sinir oluyor ozaman. Ben cocuklar uzerine okudm ona ragmen uzerime gelirler sevdigim zaman. Ama bence gorumceniz abisine sinirlenmis size degil. Ama ben buyuk konusmim genede, anne olunca kimseye elletirmezmisim sonra melegimii:33:dermisim..

Abartmışsınız. Ben de sizin gibi oldukları için dayımın oğluna elimi süremem, sürmem. Dedemden teyzeme kadar herkesi irite ettiler dokunmaya korkuyoruz. Hiç çekilmiyor bu tip insanlar. :19:

iste ben aman o da halasi, karisma rahat ol dedikten sonra o cam masa kirilirsa...ben cocuk dustugu icin manyak demedim..ben ciyak ciyak bagirip cagirdigi icin , durduk yere bana atarlandigi icin manyak misin dedim..elbette duser cocuk bu...biz bakarken oynarkende dusuyor..ama cocugu cam masaya oturtup bisey olmaz demek is mi yani..emanet bu cocuk ona..ha bir de popo ustu degil kafa ustu...

Yalnız cam masa bebek oturmasıyla kırılmaz büyük ihtimal hala da öyle düşünmüştür.
Ben yine de abarttığınızı düşünüyorum en fazla çok kucağına almak istediğinde bahane uydururdunuz böyle iki taraftan öyle yapma, böyle tutma, aman düşürdün, manyak mısın falan tüm bunlarda birinin boynunu büküp pardon abi demesini bekleyemezsiniz.

Ben de kardeşimi kafa üstü düşürmüştüm. Ben iki gün ağlamıştım kardeşim on dakika sonra sırıtıyodu etrafa. O abisine gıcık olmuş size patlamış:26: Canınız o tabii ki sakınacaksınız ama böyle kırarak da olmamalı bence (eşinizden bahsediyorum). Bana da ablam sürekli öyle tutma, şöyle yapma vs dese benim de cevabım aman ellemem bi'daha çocuğuna olurdu.

Niye böyle diyorum çünkü en yakın arkadaşımın yeğeni oldu. Kızın kendi çocuğu olsa okadar severdi. Üç yaşındaki çocuk teyzesinin odasına girse annesi kontrole geliyodu gitmek istemeyen çocuğu ağlatarak çıkarıyodu yanında oturacakmış, eline bişey verse onu verme ki hep verdikleri şeyler, bunu verme, niye öyle tuttun, niye eline onu verdin kız sinirden ağlamıştı yanımda madem öyle getirmesin diye de eklemişti. Şok olmuştum ben de. Dışarıdan abartılı durabiliyo yani.

yani 1-2 aylık bebek olur ,başını tutamaz,belinden tutamaz anlarım...
ama çocuk bu artık 16 aylık çocuğu tutmakta ne var...
abartmışsınız bence....

Ben sizi soyle hatali buldum karsinizdaki cocuk degil 27 yasinda birinden bahsediyoruz bide dusurdu demissiniz ilk yazinizdada yorumlarda omuzundayken basini carpti demissiniz bunu sizde yapmis olabilirdiniz degil mi ? O zaman kotu anne mi olmus olacaktiniz.benimde abim var durmadan cocugumu soyle tut boyle sev derse bende al cocugunu kafese koy o zaman derdim hele bide ustune esi manyak misin sen diye cikissaydi muhtemelen bir daha ne konusur ne gorusurdum abinin soyledigi gelir gecerde sizin soyleminiz pekde hos olmamis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede abartmışsınız..Bide abisi kızmış zaten siz nediye aradan karışmışsınız ki..
Bence bu konuyuda kendinizi rahatlatmak için açmışsınız ve yanlızca sizden yana olumlu yorumları alınca rahatlıyorsunuz aksi eleştirilerde var onlarıda okuyun bence..Bu kadar korumacı olup etrafınızdaki insanlarıda kırmayın inanın onlarda sizin kadar seviyor o çocuğu ve birşey olmasını istemezler emin olun. bide karşınızdaki 27 yaşında koca bir kadın .Manyakmısın ne demek.. Bende olsam bidaha almam çocuğunuzu ve aynıda böyle söylerim yani..

Manyak mısın demeniz kötü olmuş ama diğer konuda haklısınız. Cam masa çok tehlikeli. Çocukken bacağım içine geçmişti oradan biliyorum. Allah göstermesin kırılır, damarını falan keser çocuğun. Dikkatli olmak lazım.

Merhaba arkadaslaaar...Gecenin korunde dert sahibi oluverdim...Hele bir bakin hata bende mi...Sen de derseniz ozur dileyecegim esimin kardesinden...Bir bebegim var 16 aylik..Esim gozunden sakiniyor oglumuzu..Ailesine goturdugumuzde de fazla karisiyor soyle tutmayin boyle yapmayin..En cokta kardesine karisiyor cunku kiz gercekten iyi tutamiyor cocugu iki kerede dusurmuslugu var..iste bugun de cam masanin uzerine oturtmus cocugu..esim o masa kirilir dedi demesiyle kiyamet koptu..kiz bagirmaya basladi ki biz hic sesimizi yukseltmeyiz cocugun yaninda...birdaha kucagima almiycam dedi bu ikinci deyisi..ben de bu son deyisin olsun bunu dedim..bu defa bana bagirmaya basladi sen zaten hic konusma canina minnet senin de hic yapici degilsin hep yikicisin diye : ) benden 8 yas falan kucuk..kendimde ufacik yikici bir tutum gorsem sinirlenmiycem ama o sinirle sayarken manyak misin dedim kiza..cocugum uzerinden konusulmasina tahamulum yok herkes biliyor bunu..yani kavga edin, tartisin ama cocugumu karistirmayin yok kucagima almiycam falan..almazsan alma....sokakta el aliyor kucagina seviyor..sen almayiver..hatali miyim ? Asil manyak ben miyim yani? Neyse ki cocugum kucagimdaydi yoksa ben o sinirle sesimi cok daha fazla yukseltir cok daha fazla sayar sayistirirdim toparlayamazdik sonra..karar veremedim sinirlenmem yersiz mi???

hatalı değilsin de
daha olgun davranabilrdin
neticede görümcen oldukça küçük senden
muhtemelen beceriksiz olduğunun vurgulandıuğını düşünerek trip atmış
:34::34::34:

Ben o cocuk kendi kendine oynarken 2 kere kafa ustu nasil dusmus onu anlayamadim. Ne oldu ki cocugunuza?
Nedir bu surekli ustune basa basa bahsettiginiz "kafa ustu" dusurme mevzuu? Beyin kanamasina kadar gidecek olan?

peki ama ben esime karisma diye kizip esimi engelledikten sonra o cam masa kirilirsa...o zaman ne olacak ????

Ben cam
Masada otursun demiyorum mı bebek olarak tutumunuzun olması gerektiğinden bahsettim canım. Cam masa olayına gelince tabii ki orda oturmamalı ama soyle yapabilirsiniz ayse bu camlar cabuk kırılıyo surda oyuncaklariyla oynatsana dersin mesela. Ben bakıyorum görümcem tehikeli bi is yapacak gibi mesela balkona çıkaracak.. Ayse kızı odasında az oynatsana ya basım ağrıdı burda diyorum. Ben sizi suçlamaya çalışamıyorum yanlış anlamayın sadece yapıcı olmaya çalışıyorum. Cunku eger bebeğinizi boyle seven insanlar varsa kıymet bilmek lazım :)

Ballah alirsa alsin almasa almassin zaten dayanamaz bence alir gene kucagina bence isterseniz bir özür dilegin ama sonra kendisi bilir ne yapmak istedigini! Esinize gelince cok cocugun üzerine düsmek iyi degildir biraz serbest birakin düse kalka büyümedi lazim hep düser diye o cocugu kucaginizda tutarsaniz saglikli gelisemez o cocuk

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

özür dilenecek bi durum yok bence...
almasın kucagına sevmesinde gönlü bilir:51:

Merhaba arkadaslaaar...Gecenin korunde dert sahibi oluverdim...Hele bir bakin hata bende mi...Sen de derseniz ozur dileyecegim esimin kardesinden...Bir bebegim var 16 aylik..Esim gozunden sakiniyor oglumuzu..Ailesine goturdugumuzde de fazla karisiyor soyle tutmayin boyle yapmayin..En cokta kardesine karisiyor cunku kiz gercekten iyi tutamiyor cocugu iki kerede dusurmuslugu var..iste bugun de cam masanin uzerine oturtmus cocugu..esim o masa kirilir dedi demesiyle kiyamet koptu..kiz bagirmaya basladi ki biz hic sesimizi yukseltmeyiz cocugun yaninda...birdaha kucagima almiycam dedi bu ikinci deyisi..ben de bu son deyisin olsun bunu dedim..bu defa bana bagirmaya basladi sen zaten hic konusma canina minnet senin de hic yapici degilsin hep yikicisin diye : ) benden 8 yas falan kucuk..kendimde ufacik yikici bir tutum gorsem sinirlenmiycem ama o sinirle sayarken manyak misin dedim kiza..cocugum uzerinden konusulmasina tahamulum yok herkes biliyor bunu..yani kavga edin, tartisin ama cocugumu karistirmayin yok kucagima almiycam falan..almazsan alma....sokakta el aliyor kucagina seviyor..sen almayiver..hatali miyim ? Asil manyak ben miyim yani? Neyse ki cocugum kucagimdaydi yoksa ben o sinirle sesimi cok daha fazla yukseltir cok daha fazla sayar sayistirirdim toparlayamazdik sonra..karar veremedim sinirlenmem yersiz mi???

Çok abartmışsınız. Hatta çok fazla abartmışsınız. Bahsettiğiniz çocuk 2-3 aylık değil. 16 aylık çocuğu tutmakta ne varmış? Yeğenlerim o yaştayken ben ayaklarından tutup döndürüyordum, kıkır kıkır gülüyorlardı. İstemeden düşürmüşlüğüm de olmuştur ama ablam ya da yengem bana sizin ya da eşinizin davrandığı gibi davransaydı tepkim görümcenizle aynı olurdu. Çocuk bu biblo değil. Düşecek kalkacak bu kadar üsne düşmenin alemi yok. O cam masalardan bizim evde de var üstüne basıp dolapların üstünü siliyorum. Ufacık bebek oturunca kırılmaz korkmayın. Kırılsa da üstleri filmli olduğu için zarar vermez.

Benim eşim de sizinki gibi, henüz çocuğumuz yok ama olduğu zaman nasıl tavır alacağını kestirebiliyorum. Şimdiden uyarıyorum. Senin ailen de olsa benim ailemde olsa çocuk konusunda tepki vermeyeceksin diyorum. Sizin canınız olduğu kadar onların da canı. Bu tavırlarınıza kırılmaları, kızmaları normal. Görmemişin oğlu olmuş gibi davranıyorsunuz.

Bu arada bu temada gelen cevaplardan pek hoşlanmıyor, umursamıyorsunuz gördüğüm kadarıyla ama yine de yazayım dedim. Görümceniz bir özürü hak etmiş bence. Üstelik hakaret etmişsiniz.

Bence iyi yapmışsn eşek kadr kız benim görümcem aynısını yapsa tepkim daha fazla olur bakamayacaksa yaklasmasın

Ben o cocuk kendi kendine oynarken 2 kere kafa ustu nasil dusmus onu anlayamadim. Ne oldu ki cocugunuza?
Nedir bu surekli ustune basa basa bahsettiginiz "kafa ustu" dusurme mevzuu? Beyin kanamasina kadar gidecek olan?
Kafasini sehpanin kosesine vurdu iki kere..benim sorunum kizin dusurmesi degil zaten..ben bi daha kucagima almiycam deyip bagirdigi icin
Sinirlendim..

Ben tam tersi sizin abarttığınızı düşünüyorum.
Tamam herkesin çocuğu canıdır, kanıdır da sürekli de öyle tutma, aman oraya oturtma ay nasıl tutuyosun derseniz bi'insana o da en sonunda bi'daha dokunmam der tabii.

Ayrıca o bakarken kendiliğinden düşmüş çocuk. Yarın öbür gün siz bakarken de düşecek, eşiniz bakarkende.

Yapıcı değilsiniz malesef, eşiniz sürekli öyle buldumcuk gibi davrandığında "bitanem o da halası elbet dikkat eder az rahat ol" deseniz kız da bu kadar sinir olmazdı. Hala sonuçta sizin kadar düşünüyodur elbet, onun da canı bi'yerde.

Siz üstüne bi'de manyak demişsiniz, gören de bebeği kucağına alıp duvardan duvara çarptı sanar tam hareketli zamanı zaten hiç mi düşmeyecek bu çocuk? Neyse siz bakarken düştüğünde anlarsınız, nasıl dikkat kesilseniz bile iki saniyelik arada düştüğünü...

Allah korusun da eşinize sakındığınız göze çöp batar lafını hatırlatıp öyle popo üstü her düşmeye olay çıkarmamasını hatırlatın. Ben küçüktüm gerçi ama kardeşim doğduğunda da ben sakınırdım ve ilk ben düşürmüştüm çocuğu.

Sizinle aynı kanıdayım.18 aylık kızım var ileride dahada hareketlenecek bu çocuk.Kendisi çıkacak düşercek,Takılacak koşacak düşecek.Bu kadar pimpirikli olanları inanın anlamıyorum.Aşırı korumacı davranmak çocuğun özgüvenini yaralar.
Ayrıca 27 yaşındaki insana salak yada manyak bu kelimelerin söylenmesi hiç hoş değil.
Sizin yanınızdaykende çocuk düşebilir.Ayrıce demişsiniz ya masa kırılsaydı?
Bu bir olasılık ama sonuçta kırılmamış öyle değilmi?

Back
X