Hatalı mıyım

Bence kendine bu kadar eziyet etmene gerek yok yol yakinken bitir ilişkini..hep gecmisini irdeleyen ve asla guvenmeyen birini hayatindan biran önce cikart..ileride ne olacagi basindan belli..yinede secimler senin karar senin..

AYnen oyle ne yazikki yaptim bi salaklik simdide arkadaslari ariyo baska sehirden bana son noktayi koyma sana bi sans verdi bugun cikicaksan cikicakmissin karsisina cikmicaksan cikmicakmissin demek icin bende ne demek bu ya dedim tabiki de cikmicam hayatina baksin o dedim benim icin artik bitti son nokta bu dedim kapattim telefonu
İyi yapmışsınız bence .

21 yasindayim cokmu fazla deger veriyorum
Buna değer vermek değil, saplantı yapmak denir!
Ne demek, bana bağırıyor, küfür ediyor, bende ayaklarına kapanıp geri çağırıyorum. Senin hiç onurun yok mu?
neymiş eskisi gibi herşeye katlanmazsan dönmezmiş. Geçmişi unutmuycakmış hep hatırlarmış.
Dönmesin it mahsulu!
Kendine yar değil köle edecek ezik arıyor.
Ayrılırsa daha kötü olurmuş demişsin.
Sen bir de bu akılla sana böyle davranan adam için, ayrılınca vicdan da yaparsın!...

Cok uzuldum keske seninde benim gibi tanima gorme firsatin olsaymis ben kaciyorum ve insallah kurtulucam cok tesekkur ederim

Allah kurtarmış canım.. bende biraz geç oldu ama kurtulacagim inşallah eşim de bana demişti geçmişini sana hep hatirlatip duracagim ki kendini hep suçlu hisset.. adamlar paranoyak belki ama bizlerde bu kadar tepemize cikarttigimiz için yaptıklarını normal görüyorlar.. kaybetmekten hiç korkmuyorlar bizi o yüzden de böyle davranıyorlar

'Eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme cunku ben bi omur bunun yuzunden senle kavga edicem unutmicam' bu cümleden sonra ayrılmakla en doğru kararı vermişsin kalp falan bunlar hikaye duygu sömürüsü bu adam senden ayrılmak istemiyo aman ha sakın oyununa gelme bir daha kararlı gibisin ve artık özgürsünn :)

Baban sana öte git dese yada annen bi off dese bu kadar alttan alıp yalvarır mısınız acaba ??? Bu kadar değerinizden ödün vermeyin az değerinizi bilin bu adamla evlenince ne olucak sanıyosun acaba ? Nikahta keramet var diyorlar ya o koca bi yalan nikah sihirli değnek olup değiştirmiyor insanları ...

Back
X