- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Merhaba arkadaşlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yaptıklarını anlamadığım için ani bir tepki verdim. zaten tepkimde çocuk ağlıyor farkındamısınız dı ?siz bunu neden yaptıklarını bilemezdiniz.
anne baba size durumu bagırarak açıklamak yerine anlatabilirlerdi.
hayır karışmamalısınızMerhaba arkadaşlar
dün akşamdan beri aklımı kurcalayan olayı size anlatacağım ben mi hata yaptım düşünmeden edemiyorum.
2 yıllık evliyim çocuk sahibi olamıyoruz eşim ve bendeki sorunlardan kaynaklı. o yuzden çocuklara yaklaşım olarak çok duygusal oluyorum.
dün akşam eşimle dışarıda birşeyler yerken 4-5 yaşlarında bir erkek çocugu gözüme ilişti. annesi babası saklanıyor. çocuk hüngür hüngür ağlıyordu. bir kaç dakika ne oldugunu anlamaya çalıştım. anne baba bakıyor çocuk ağlıyor tekrar saklanıyorlar. en sonunda o gözyaşlarına dayanamayıp kalabalıgın içinde tepki verdim. çocuk ağlıyor farkındamısınız diye. normal olarak sen ne karışıyosun o sürekli kayboluyor. bunu anlasın diye yapıyoruz dedi. tabi benim çene dururmu o çocugun psikolojisini hiç mi düşünmüyorsunuz dedim. yediklerim boğazıma düğümlendi. eşim bağırdı herkes bana baktı. ben karışmamalımıydım. yoksa doğru olan bu muydu?
amin çok teşekkür ederim yorumlarınız için. bir anlık duygusal yaklaştım sanırım. eşim haklı demekkiBu arada inşallah rabbim sizin de gönlünüze göre evlatlar nasip eder.