- 27 Ekim 2023
- 9.065
- 26.013
- 478
- Konu Sahibi ucmelekannesii
Benim de dün çay dökünce fincanım kırıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iğde doluydu ağır bişey değil yani seramikte değildi camdı ama olayı farklı yere çektiğimi düşünenler olmuş oysaki başıma gelen şeyi paylaştım
Bende onu soruyorum işte başına gelen var mı diye neden bu kadar kızgınsınızNe okumak istiyorsunuz? Basit, evde kullanılması için yapılmış sıradan bir cam. Kusurlu üretilmiştir, daha önce de darbe almıştır gerilip şimdi kırılmıştır... Bin tane bilimsel sebebi var. Dünyada ilk kez sizin başınıza gelen çok ilginç bir şey mi bu?
Teşekkürler
Kızgın değilim, internette 10 saniye içinde nedenlerini bulacağınız bir konuyu niye abarttığınızı anlamadım.Varlıklar musallat olmuş mu yazalım? Çocukluktan beri evimizde akrabaların komşuların evinde saysız kere olmuştur. Hatta en son duşakabin camı çatladı kırıldı. Hatalı üretim olabilir, mağazada veya taşıma esnasında darbe görmüştür. Satın alır 2-3 sene kullanırsınız bir şey olmaz ama gerilir son noktada bir anda çat diye kırılır.Bende onu soruyorum işte başına gelen var mı diye neden bu kadar kızgınsınız
İyi saatte olsunlar sirtaki yapiyor benim de basima geldi neyseki eski tabaklar bir bir kirildi ay dedim canim sag olsun yenisini aldimArkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan
niye şaşırdınız tabaktır kırılırArkadaşlar merhaba öncelikle bu gece saat 1 gibi falan mutfaktan ses geldi baktığımda masanın üzerindeki meyve tabağı kendiliğinden kırılmıştı eşimde bende çok şaşırdık ve korktum açıkçası varmı aranızda böyle birşey yaşayan
Şakacı şeyBen sizin evdeki cinim dün akşam yanlışlıkla ben düşürdüm tabağı, sorry![]()
Ciddi olamazsınbilim diyeceğimde buraya böyle yazdığınıza göre haberiniz yok . kedidir kedi diyelim.
Evet öyleyimdirŞakacı şey
Kalın bir cam değilmiş. öncesinde mikro çatlaklar olmuştur fark etmediğiniz. Özellikle bulaşık makinesinde yıkanınca oluyor. nazar vs böyle şeyler çevrenizde konuşulmuşsa bilinçaltınız oraya çekmiş de olabilir ama o tabak içinde hafif bir şey olsa da kırılabilecek incelikte ve formda duruyor ki kırılmış da zatenEvet iğde doluydu ağır bişey değil yani seramikte değildi camdı ama olayı farklı yere çektiğimi düşünenler olmuş oysaki başıma gelen şeyi paylaştım