git o kadının saçını başını yol. pislik yaa Allah belasını versin. o kadınında sana bunu yapan adamında. günah olmasa sonunda hpis bilmem ne olmasa inan söyle gider vururum o şıllığı derdim. şuna bak yaa kadının çolugu cocugu var pislik kadın. canım bak aynı evdesiniz. olacağı yoksada biter belki ama adamın aklı sende kalarak bitsin onun içi yansın. sakın taviz verme ona eve gelecek nasılsa süslü ol bakımlı ol görsün seni o kadıını gördünmü hiç güzelmi? Allahın belası kadın. o kadından üstün ol. ona vaat verdinde ben neyim nikahlı karınım çocugunun annesiyim ömür boyu berbaelik baat ettin banada de Allahım o kadının ağzını burnunu kırmak lazım yaaa çok sinirlendimmm Yarabbim kimsenin başına verme
görmedım canım ben çanakkaledeyım soyledıklerıne gore o antalyada..ama kadın güzelmişşş eşim dıyorkı senıde beğenıyorum onudaa onunla yattığım için bırazda bırakamıyorum diyorrrr bıde hala benle bırlıkte oluyorr ıstemıyorumm dıyorumm sen benı sevmıyormusun sevıyorsun mecbursun dıyee ....off ne bıleyımmm bende zaten dedığını yapıyorum ama adam benı haledıyor yıne yapacağını yapıyor delırıcem otek sürtükte arayı duruyorrr...
Allahim bu acilari kimseye gostermesin, sizinde insallah yuvaniz duzelir anladigim kadariyla affediceksiniz sevdiginiz icin insallah kadinda seytanindan bulur cocugunu babasiz koyacak pislik haaa birde kacan kovalanir diyolar tabi bazilarina gecerli eh esinizde sizide seviyormus heralde al git cocugunu ailenin yanina goz dagi ver bakalim , gorunuste hic bir sey kaybetcek gibi gorunmuyorsun, sonucda esin oylede boylede suan ayrilcam etcem diyo, bari korksn yoklugunu anlasin ... yinede sizin bileceginiz is tabi benim fikrim bu ... allah sabir versin .
bende aynı şeyı düşünuyorum ama ıkıncı secenek benı kortuyorrr artı ondan ayrı kalmak çok acı verıyorr yaaaa nasıl bır sevgıdır lanet olsun gururrumu bıukadar ayaklar altına atıyorummmm...gıdeceğimmm annem zaten yeter dıyorr gel yada ben gelıp alayım dıyorr ama bennn hala dayanmaya çalışıyorummm....dedığın gıbı gıtsem belkı yokluğumun farkına varır hatasını anlarrrrr...yada bıterrr oylede boylede bıtecek dedığın gıbı bende bı şekılde alışırım ..kayınvalıdemde gıdemezsınnn dıyorrr offff onlar mılletın lafını duşunuyorrr ben evladımı ..nekadar dayanıcammm bılmıyorummm kendım mahvoldum zatenn 1 ayda 9 kılo vermışımm revamı bana bu yaaa.....