• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

Tavuk gibi yol sen o adami,
merak etme gun gelir oyle bir kiymete binersinki..
is isten gecmis olur.
Bak Ali Kaptana, cemile cemile diye oluyo adam.
Sen hayatina devam etmeye bak.
Daha yasin genc. Insallah oglunla beraber cok mutlu olursunuz.
Hic bir zaman evlenenemem felan diyede dusunme.
Benim 24 yasinda bosanmis olan bir kuzneim var,
bir kizi var evliliginden. Bekar daha hic evlilik felan yapmamis olan insan bile talip oluyomus yani.
Sen onune bak, mutlu olmaya bak.
O adamida Allah rizasi icin tavuk gibi yol.

bu arada aılem durumu bılıyorrr anneme ben daha bıtırmeye hazır deılım dedığim için sabredıyorlarrr benım bır kelımemı beklıyorlar yanıbenı alıp gıtmek ıçın ama ben bıtıremıyorumm...bır arkadaş aılene soyle demıştı ona hıtaben yazdımmm....,

canım sen zaten mücadeleni vermissin rest çekmemissin o sana bi adım gelse sen olanları unutcaksın anladığım kadarıyla..bu olayda ben sende en ufak bi hata görmedim madem eşin çok dürüst seni suçlayıp evli bi adamla birlikte olan o kadınla neden beraber oluyor:47:..zaten yazdıklarını okurken kan beynime fışkırdı kadını tanısam parça pinçi edicem..o ve onun gibi tüm kadınları.:47:..sen onları Allaha havale et canım mutlu olacaklarına hiç inanmıyorum..şu an eşine çekici gelen imkansız oluşu ne yazık ki insan yanında ki guzelliklerı bazen göremiyor...ama hayat o kadarda adaletsiz degil..kocayı her zaman bulursun önemli olan çocugun ve senin ruh halin kendin için ayakta kalmalısın..sen ondan öncede vardın unutma ve şuan seni mutsuz edende o..eger çok bunalıma girersen ki zor bi durum psikolojik yardım al canım..

Tavuk gibi yol sen o adami,
merak etme gun gelir oyle bir kiymete binersinki..
is isten gecmis olur.
Bak Ali Kaptana, cemile cemile diye oluyo adam.
Sen hayatina devam etmeye bak.
Daha yasin genc. Insallah oglunla beraber cok mutlu olursunuz.
Hic bir zaman evlenenemem felan diyede dusunme.
Benim 24 yasinda bosanmis olan bir kuzneim var,
bir kizi var evliliginden. Bekar daha hic evlilik felan yapmamis olan insan bile talip oluyomus yani.
Sen onune bak, mutlu olmaya bak.
O adamida Allah rizasi icin tavuk gibi yol.

tamam çok saolasınız once alacaklarımı alayım sonra gıdıyorumm:))) şırket abısıyle ortak o nedenle onun benım uzerıme yapmasını bekleyeceğim dıer turlu avukatla uğraşırsakk bu sefer ışler karışır artı abısıne devreder bende malı yok püsürü yok ortada kalmayayım :P:)))ay işi şakaya vurduruyorum artık sınırlerım alt ustttt

bu arada aılem durumu bılıyorrr anneme ben daha bıtırmeye hazır deılım dedığim için sabredıyorlarrr benım bır kelımemı beklıyorlar yanıbenı alıp gıtmek ıçın ama ben bıtıremıyorumm...bır arkadaş aılene soyle demıştı ona hıtaben yazdımmm....,

canim ne icin bekliyorsun ???

canım sen zaten mücadeleni vermissin rest çekmemissin o sana bi adım gelse sen olanları unutcaksın anladığım kadarıyla..bu olayda ben sende en ufak bi hata görmedim madem eşin çok dürüst seni suçlayıp evli bi adamla birlikte olan o kadınla neden beraber oluyor:47:..zaten yazdıklarını okurken kan beynime fışkırdı kadını tanısam parça pinçi edicem..o ve onun gibi tüm kadınları.:47:..sen onları Allaha havale et canım mutlu olacaklarına hiç inanmıyorum..şu an eşine çekici gelen imkansız oluşu ne yazık ki insan yanında ki guzelliklerı bazen göremiyor...ama hayat o kadarda adaletsiz degil..kocayı her zaman bulursun önemli olan çocugun ve senin ruh halin kendin için ayakta kalmalısın..sen ondan öncede vardın unutma ve şuan seni mutsuz edende o..eger çok bunalıma girersen ki zor bi durum psikolojik yardım al canım..

tamamen haklısın kadını oğrendıkten o kadınla konuştuktan sonraa psikoloğa gıttım ayrıca aıle danışmanlığı yapıyor doktorr eşımde gelıyor benle oda gıdıyor doktora ışın garıp yanııı:D nese dedığınız gıbı doktorda soyluyor zaten onemlı olan sensın sana zarar veren herşeyden uzak dur dıyeee ınşalah başaracağımm vee ozaman kazanan ben onlar kaybeden olacaklarrrr....

gece gece nekadar üzüldüm.Allah yardımcın olsun,keşke hiç bulaşmasaydın o dertleştiğin insana,ama olan olmuş,boşlukta olduğun anda dökmüşsün derdini,masumca olduğunu anlatabilmek zor.haklıyken haksız olmuşsun.

canım benim eşin madem o kadını seviyormuş sana da söylemiş
o zaman bırak ne halleri varsa görsünler ama eğer ki boşanma kararı alırsan da
dibine kadar ne hakkın varsa al kesinlikle

bitirmeye hazır degilsin çünki seviyosunn:( canımm benimm...

canim ne icin bekliyorsun ???

onu bırakamıyorummm gıdersem tamamen bıtecek dıyee zaten bıtmışş ama ne bıleyımyaa hazır deılım anlayın lutfennnn...ondan ayrı kalmaya hazır deılımmm çok sevıyorum halaaa offfffffffffffffffff yazıklar olsun bana bukadar kendımı ezdırdığım içinnn bırde oğluma kıyamıyorumm burasını çok özleyecekkk:S her sorduğunda ne cevap verıcemmmm...

tamamen haklısın kadını oğrendıkten o kadınla konuştuktan sonraa psikoloğa gıttım ayrıca aıle danışmanlığı yapıyor doktorr eşımde gelıyor benle oda gıdıyor doktora ışın garıp yanııı:D nese dedığınız gıbı doktorda soyluyor zaten onemlı olan sensın sana zarar veren herşeyden uzak dur dıyeee ınşalah başaracağımm vee ozaman kazanan ben onlar kaybeden olacaklarrrr....

evet canım zor bi döneme girdin hayat inişli çıkışlı mutlu olacağın günler ilerine bu günleri geride bırakıcaksın..sevgiye çok saygı duyuyorum ama bu adem seni haketmiyor bırak hakkettigi o düşük kadına gitsin..

gece gece nekadar üzüldüm.Allah yardımcın olsun,keşke hiç bulaşmasaydın o dertleştiğin insana,ama olan olmuş,boşlukta olduğun anda dökmüşsün derdini,masumca olduğunu anlatabilmek zor.haklıyken haksız olmuşsun.

saolasınnn evet yaptığım bır hataydı ama bukadarını haketmedımmmm!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
bitirmeye hazır degilsin çünki seviyosunn:( canımm benimm...

lanet olsun evettttt bır ılaç falan olsa sevgımı içimden çıkarsaaaaa ALLAH IMM YARDIM ETSIN YAAAA...

evet canım zor bi döneme girdin hayat inişli çıkışlı mutlu olacağın günler ilerine bu günleri geride bırakıcaksın..sevgiye çok saygı duyuyorum ama bu adem seni haketmiyor bırak hakkettigi o düşük kadına gitsin..

EVETT HAKLISIN BIDE BUNU KALBIMEE GEÇİREBILSEMM MANTIĞIM KABUL EDİYOR, KALBIM DAYANAMIYORRR..OFFF ALLAH IM:((

Son düzenleme:
onu bırakamıyorummm gıdersem tamamen bıtecek dıyee zaten bıtmışş ama ne bıleyımyaa hazır deılım anlayın lutfennnn...ondan ayrı kalmaya hazır deılımmm çok sevıyorum halaaa offfffffffffffffffff yazıklar olsun bana bukadar kendımı ezdırdığım içinnn bırde oğluma kıyamıyorumm burasını çok özleyecekkk:S her sorduğunda ne cevap verıcemmmm...

canım tabii ki kolay değil ne yani bi aldattı diye insanın 5 yıldır birlikte olduğu
acısıyla tatlısıyla her gününü paylaştığı birinden,eşinden anında nefret etmesi mümkün mü
elbette hayır alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor kaldı ki bu kişi çocuğunun babası:31:
zamanla tyef'in de duygu karmaşıklığı geçecekttir elbet ama hemen unutabilmesi nefret etmemesi
çok normal sadece birazcık zaman:6:

canım benim eşin madem o kadını seviyormuş sana da söylemiş
o zaman bırak ne halleri varsa görsünler ama eğer ki boşanma kararı alırsan da
dibine kadar ne hakkın varsa al kesinlikle

ben bişi almasamda o verecek zaten oğlunuda asla parasal konuda eksık bırakacağını sanmıyorumm ama alacaklarımı alıcam yınede ne olur ne olmazz....

kendini suçlama canım kendini sorgulaması gereken sen değilsin!!
EVET HAKLISIN AMA SANIRIM BEN BÖYLE DÜŞÜNEREK EN AZINDAN HATAMA KARŞI BANA BUNU YAPTI DIYE KENDIMI FERAHLATIYORUM GALIBA DOKTORDA AYNI SENIN GIBI DEDI ONADA BU CEVABI VERDIĞIMDE AYNEN DEDIĞIN GIBI DEDII...DIĞER TURLU DUŞUNUNCE HAZMETMESI DAHA ZORRR OLACAKK:s

canım tabii ki kolay değil ne yani bi aldattı diye insanın 5 yıldır birlikte olduğu
acısıyla tatlısıyla her gününü paylaştığı birinden,eşinden anında nefret etmesi mümkün mü
elbette hayır alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor kaldı ki bu kişi çocuğunun babası:31:
zamanla tyef'in de duygu karmaşıklığı geçecekttir elbet ama hemen unutabilmesi nefret etmemesi
çok normal sadece birazcık zaman:6:

BU ZAMAN NASIL GECECEKK CANIM YAAAA...MAHVOLDUMM ARTIKK HIÇBİŞİ DÜŞÜNEMIYORUMM EVDEN ÇIKMAK ISTEMIYORUM EVLADIMA DOĞRU DUZGUN BAKAMIYORUM GORMUYORMU HALIMI GÖRUYORR BIRAZ ILGILENIYOR SONRA GENE KEYFINEE OFFF ÇABUK GEÇSIN BU ZAMANNN...

ama adam senin yuzune baka baka baskasini sevdigini soylemis...
esin senin kadar kiymetini biliyormu oglunun,onun nefsi yuzunden oglunun boynu bukulecek,
ALLAH ISLAH ETSIN ESINI NE DIYIM...:40:

canım kendimi bu şekilde rahatlatıyorum diyosun çünki diger türlü sen kendinde kusur arıycaksın ama dünyanın en güzel bayanlarıda aldatılıyor her erkegin rüyalarını süsleyen bayanlarda aldatılıyor..onun için kendine olan inancını kaybetme kendine asla küsme ..

ama adam senin yuzune baka baka baskasini sevdigini soylemis...
esin senin kadar kiymetini biliyormu oglunun,onun nefsi yuzunden oglunun boynu bukulecek,
ALLAH ISLAH ETSIN ESINI NE DIYIM...:40:

evet onun nefsı zevki için bır yuva yıkılıyorrr bebeğimm anne-babasından ayrı buyuyecekk onun geleceğinı ıçmı etkılemeyecekk lanet olsun oğlumu duşunuyorum dıyorrr neyını duşunuyorsunnn OĞLUNUN DÜŞÜNEN BABA BOYLEMI YAPARRR..YORULDUM ARTIKKK DAYANAMIYORUM AMA GIDEMIYORUMDAA...

Back
X