Hatalıyım biliyorum

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Kızlar merhaba ben sevgilime çok mu yükleniyorum acaba?
Öncelikle taşlamalara açık değilim, ben konu içerisinde kendimi taşlayacağım zaten. Hatamı biliyorum, bu yüzden sizden yardım istiyorum.
10 aylık ilişkimiz var, bana karşı elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Sürekli empati kurup "ama ben olsam daha iyisini yapardım.." diyorum. Doğumgününü öğlen 3te kutladıysa, ben gece 00da mesaj atar çok güzel bir mesaj çekerdim diyorum.(Yaptım da) Ne olursa olsun yapardım diyorum çok mu ince düşünceliyim acaba? Ne bileyim herkesten önce ilk kutlamakla öğlen vakti ikindi vakti akşamüstü kutlamak bana kesinlikle aynı gelmiyor. Evde konuşamam annem uyuyordu diyor, tamam uyusun ama yılda 1 kez doğumgünüm oluyor. 2 dakika konuşsa ne olur?
Hediye konusunda da öyle, günlerce gezerim öğrenci haliyle birçok hediye alırım özenirim tek tek seçerim. Bana da aynı özen gösterilsin istiyorum. Aslında bu sadece sevgilim için değil tüm insanlar için geçerli. Arkadaşlarıma da aynısını yapıyorum. Evet hediye karşılıksız gönülden geldiği için yapılır ama ben de aynı muammeleyi görmek istiyorum mesela. Biliyorum hatalıyım ve bu huyuma dur demeliyim. Belki haklılık payım da vardır ama bu ve bunun gibi huylarım yüzünden çocuğun çok üzerine gidiyorum. Etrafımdaki herkesi benim gibi fazla ince düşünceli istiyorum :KK43: bu ben kendimi düzeltmeliyim değil mi..

Herkes senın gibi İNCE düşünemez.
Senın düşündüğün seye senın kadar hassas olamaz.

Bunu idrak edersen MUTLU olursun.

Kızlar merhaba ben sevgilime çok mu yükleniyorum acaba?
Öncelikle taşlamalara açık değilim, ben konu içerisinde kendimi taşlayacağım zaten. Hatamı biliyorum, bu yüzden sizden yardım istiyorum.
10 aylık ilişkimiz var, bana karşı elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Sürekli empati kurup "ama ben olsam daha iyisini yapardım.." diyorum. Doğumgününü öğlen 3te kutladıysa, ben gece 00da mesaj atar çok güzel bir mesaj çekerdim diyorum.(Yaptım da) Ne olursa olsun yapardım diyorum çok mu ince düşünceliyim acaba? Ne bileyim herkesten önce ilk kutlamakla öğlen vakti ikindi vakti akşamüstü kutlamak bana kesinlikle aynı gelmiyor. Evde konuşamam annem uyuyordu diyor, tamam uyusun ama yılda 1 kez doğumgünüm oluyor. 2 dakika konuşsa ne olur?
Hediye konusunda da öyle, günlerce gezerim öğrenci haliyle birçok hediye alırım özenirim tek tek seçerim. Bana da aynı özen gösterilsin istiyorum. Aslında bu sadece sevgilim için değil tüm insanlar için geçerli. Arkadaşlarıma da aynısını yapıyorum. Evet hediye karşılıksız gönülden geldiği için yapılır ama ben de aynı muammeleyi görmek istiyorum mesela. Biliyorum hatalıyım ve bu huyuma dur demeliyim. Belki haklılık payım da vardır ama bu ve bunun gibi huylarım yüzünden çocuğun çok üzerine gidiyorum. Etrafımdaki herkesi benim gibi fazla ince düşünceli istiyorum :KK43: bu ben kendimi düzeltmeliyim değil mi..

Ya onu olduğu gibi kabul edip, ona onun size davrandığı gibi davranacaksınız veya ayrılıp ileride incelik konusunda size daha yakın, sizinle daha uyumlu biriyle birlikte olacaksınız. Başka bir çözümü yok.

Ben sizin gibi insanlarla görüşmemeyi tercih ediyorum.

Zira beklentileri, fikirleri, yorumları, "ama ben olsaydım"ları bitmiyor.

Arkadaş olarak bile zor benim için.

Ayrıca sürekli memnuniyetsiz bir insan bence bir süre sonra karşı tarafta "nasıl olsa memnun edemiyorum, ne uğraşacam boşuna" hissiyatı bırakıyor.

Yorumlara yön vermekte yeni çıktı heralde. Ne diyelim ? İyisin,hossun böyle devam et mi diyelim ? Buraya konu aciyosan her şeyi göze alcaksin. Ve evet,kendini duzeltmelisin.
Benim zaten kendime yazdığım şeyi bir de sizin bana yazmanıza ne gerek var? Siz de yazınca polemik çıkacak ve boş yere konum kapanacak. Bunu bildiğimden boşuna taşlamayın, ben kendimi biliyorum ben kendimi zaten taşlıyorum diyorum? Polemik çıkmasın diye bu uyarıda buluyorum, oldu mu?

Bir erkeğe bu kadar düşkün olup, beklentiye girerseniz evlenince de mutsuz olursunuz. Gerçekten seven insan onu olduğu gibi sever. Huyu buysa bu. Görünüşü bu. Ya kabul edeceksin ya gideceksin. 7 ay önce terk edilmiş biri olarak diyorum. Sevdiğinin değerini bil. Kaybedince çok üzülürsün. Bak yazmış ne güzel. Benim ki Doğum günümü kutlamadı, ben ona neler neler yaptım ama olsun. İlk kutlamak önemli değil. Kutlamak önemli.

Benim zaten kendime yazdığım şeyi bir de sizin bana yazmanıza ne gerek var? Siz de yazınca polemik çıkacak ve boş yere konum kapanacak. Bunu bildiğimden boşuna taşlamayın, ben kendimi biliyorum ben kendimi zaten taşlıyorum diyorum? Polemik çıkmasın diye bu uyarıda buluyorum, oldu mu?
Oldu. :KK14:

Herkesin önem verdigi şeyler farklıdır. Kimi bu özel günleri çok abartılı önemser. Kimi kendi doğumgününü unutur saçma bulur. Bazıları hediye secemez beceremez kimi bu işte uzmandır. Herkesi kendimiz gibi göremeyiz. Başkasından beklemektense yapmamak daha iyi. Ne kadar ama içten gelerek yapıyorum dense de en ufak harekette insan karşılık bekliyor görmeyince de dünyası yıkılıyor. Yapmayın beklemeyin mutlu olun.

Herkes ince dusunemezden cok herkes ince dusunmek istemiyor efendim. Hayatta beni en cok yoran insan tipisiniz. Cok ince dusunenleri sevmiyorum cunku yoruluyorum bana bir sey verdiniz bir sey yaptiniz diye beklentiye girmeniz beni yoruyor bir sey soylesem o kadar ince dusunuyorsunuz ki soylemeye korkuyorum ne anlayacak acaba diye. Kisaca ben ince dusunenlerden kaciyorum bu durum sizi yalniziga iter. Bir sey yaptiysaniz bile karsilik beklemeyin cok detayci olabilirsiniz herkes olmak zorunda degil lutfen iliskilerinizi yormayin

böyle herkes için en iyisini yapmak ve karşılığında da en iyisini beklemek bi çeşit narsistlik sanırım.

dünya sizin etrafınıza dönmüyor ki. konuyu açarken bile taşlamayın diyorsunuz, sebep? prenses misiniz?

yılda bir defa doğum günüm romantikliğine girmiyorum bile, ömrünüz bir yıl mı? değil. bu sene olmaz seneye olur, her sene doğum günü var. alt tarafı bi doğum yani hz. isa değilseniz bu kadar önemli değil bence.

Yeterince taşlayamamışsın kendini:KK53:
Şimdi daha 10 aylık ilişkin
Yıllar geçer de bu adam senle devam ederse artık bir süre sonra seni görünce "stres, sorun, dırdır" gelir aklına.
Oysa ki aşk huzur gelmeliyken.
Yaptığın şeyleri beklentisiz yap
Ben sana zamanında şunu şunu yaptım söylemleri aşırı iticidir soğutursun kendinden.

Back
X